-
[quote=elmas;473966]Vob takasındaki 46815 lot short içinde değilsek bunda gandi üstadın çok büyük payı var.
75 bin altında long long diye net olarak yazdı ve hedefi 92750 olarak verdi.
Gandi üstad şimdilik daha yukarı rakamlar vermedi. Yukarda benim önemsediğim kısa vadede 2 rakam var. 97300 ve 99500. Orta vadede ise ana rakamım 104700 civarı.
Aşağıda ise üstadın 78475 rakamı var. Sayın gandi birkaç kez 78475'e doğru realizeden bahsetti. Benim analizlerimde de 82300 civarı bir rakam dikkat çekiyor.
Hekese bol şans.[/quote]
bu durumdaindregandi zamanı tuturamadı mı diyorsun ? bu hafta son o hesaba göre
-
[quote=citiwan;473965]sen yine de yavaş gitsin ama hep kazananlardan olmasını temenni et ..[/quote]
evet haklısın citiwan patron,
öncelikle sunu belirtmek isterimki, burdan ev / araba vs kazanma gibi bir hayalim yok cok sukur,
gelirime ek bir katkı olabilir anca,
veya mevduatın uzerinde bir getiri, (yıllık bazda)
burdan kazanacagımla, bir iki araba degistirme hayaline kapıldım,
un ufak oldum ..
:)
simdi daha temkinli hareketlerle yola devam,,
-
küçük periot aslında itibar edilmemeli maşaallah 4000 puan almış bende peşinden gidem bari :D
[IMG]http://image-turko.com/di-WFC2.jpg[/IMG]
-
indregandi arkadaşımızın vermiş olduğu zaman bu gün doluyor.
yani[B][U] haftaya[/U][/B] ayı ise ayı, boğa ise boğa diyordu.
Şimdi Uzun zamanlı zaman analizlerinde ,+72-72 saat oynamalar olduğu
kabul görür.Haliyle Süreç Çarşamba günü başlamış olabilir.
Bu zaman analizinin doğruluğu da +72 saat sonra yani. haftaya çarşamba
kapanışta belli olur.
-
[QUOTE=citiwan;473971]küçük periot aslında itibar edilmemeli maşaallah 4000 puan almış bende peşinden gidem bari :D
[IMG]http://image-turko.com/di-WFC2.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bu küçük periot kaç dk.lık acaba ?
Bu arada Tüm Arkadaşlara Günaydın Bol Kazançlar Hayırlı Cuma'lar
-
[quote=Trax;473947]2013 Ekim ayı itibariyle VOB piyasına gelen acemi, bilgisiz ve kaptırılacak az bir parası olan ky yim. Nasıl oluyor bu VOB diye araştırırken buldum bu siteyi ve Vobdünyası kullanıcı adıyla üye oldum Sn Traderk belki hatırlar Viob günlük strateji başlığında yazıyordu bende onu takip ederek bir şeyler anlamaya çalışıyordum. Bir kaç kere teşekkür etmiştim yazılarına ard arda "Sn Vobdünyası özel bir durum mu var" diye yazmıştınız o zaman cevap yazma hakkım olmadığı için bir şey yazamamıştım şimdi Trax adı altında tam üye oldum cevaplayayım. Vallaha hocam özel bir nedeni yok. İlk kontratlarımı sizin yazılardan rota çizerek alıp satıyordum cevap yazmaya yetki vermiyordu yanlızca teşekkür hakkım vardı bende yazamıyorum teşekkür edeyim bari dedim.
Bir kaç gün sonra forum kapandı. Daha sonra Gnome üstad bir blog açtı oraya üye oldum tam bir şeyler yazmaya başladım orası da kapandı. Nereye bir şeyler yazsam yada teşekkür etsem başına bir felaket geliyor diyerek yazmama kararı almıştım aslında 4 aydır kararıma uyuyordum ama dayanamadım yazıyorum umarım foruma bi felaket gelmez:))
Öncelikle burada paylaşım yapan herkese teşekkür ederim bizim gibi acemiler için son derece önemli bu paylaşımlar bununla beraber bu forumdaki kalite başka hiçbir yerde yok herkes son derece saygılı ve düzeyli burayı takip ettiğim için çok şanslıyım.
Geleyim şu anki durumuma %70 sermaye ile 93.500 ortalama shorttayım. bende çıktıkça shortladım bozmadım hala sanırım yakında batıcam:)) Sn İndregandi nin tahminleri doğrultusunda gelişirse piyasa kurtarabiliriz heralde şu yarınıda bi atlatsak sağ salim süre doluyor sonrası Allah Kerim (tam bir batma adayı gibiyim farkındayım) Sn Passat sizi de sürekli takip ediyorum bugün için çok üzüldüm umarım toparlarsınız. Sn Alfasid içinde aynını diliyorum.
ayrıca Osmanağa ve tutku neden hiç yazmıyorsunuz umarım durumlar iyidir.
Son olarak Gandhi üstad emekleriniz için çok teşekkürler gerçekten büyük zahmet bu paylaşımlar tahminlerde bir değişiklik var mı acaba? yoksa görünüm değişti mi sizce? (müsait olurda cevaplarsanız sevinirim)
Herkese iyi geceler...[/quote]
Yazınızı okudumda o kadar puana dayanma gücünüz varmı?dayanabiliyorsanız bravo birde psikolojinizin iyi olması lazım..Örneğin stopunuz varmı 100.000 giderse nasıl bir uygulama yaparsınız v.s v.s
-
[QUOTE=adalı54;473973]Bu küçük periot kaç dk.lık acaba ?
Bu arada Tüm Arkadaşlara Günaydın Bol Kazançlar Hayırlı Cuma'lar[/QUOTE]
Hoşgeldin adalı,ortalarda yoktun uzun zamandır.
keyifler yerindedir umarım.
bir ara gelip ıslama köfte yemek lazım.
Karnım acıktı galiba, galiba değil gerçekten acıkmış.:)
-
[quote=adalı54;473973]Bu küçük periot kaç dk.lık acaba ?
Bu arada Tüm Arkadaşlara Günaydın Bol Kazançlar Hayırlı Cuma'lar[/quote]
BEŞ dakikalık kardeş ....
-
TRAX ın dediği olacak sanki,
Yakında voborsa kapanır yada çöker,
sinyalleri gelmeye başladı.üüü
Şimdiden hakkınızı helal edin.
Kapanırsa beni hissenet te
[B][U]highlow[/U][/B]
olarak bulabilirsiniz.:cool:
-
[quote=Traderk;473977]TRAX ın dediği olacak sanki, Yakında voborsa kapanır yada çöker, sinyalleri gelmeye başladı.üüü
Şimdiden hakkınızı helal edin.
Kapanırsa beni hissenet te [B][U]highlow[/U][/B] olarak bulabilirsiniz.:cool:[/quote]
her ne kadar gitsemde sevemedim her platformda özellikle hissenet ve malum bir kaç yer egolarıyla hareketten dolayı gıcık oluyorum ... :D
-
Sayın kağıtcı gandi üstad zaman olarak bu haftayı defalarca vurguladı. Hatta ben de dün tekrarladım yazdıklarını. tr için süre bu hafta doluyor. Sp için ise süre gelecek hafta doluyor. 1 haftalık bir fark var aramızda.
Satın Traderk'nin da değindiğin bigi 72 saat önce ve sonrası her zaman vardır bu kadar uzun süreli analizlerde.
O nedenle gandi üstad şimdiye kadar müthiş gitti. Sırf 75 binden gelen analizdede deil. Yıllardır böyle. Kendisine bir daha teşekkür ederim.
En kötü günlerde mal almamıza çok büyük güç verdi net olarak.
-
[quote=elmas;473979]Sayın kağıtcı gandi üstad zaman olarak bu haftayı defalarca vurguladı. Hatta ben de dün tekrarladım yazdıklarını. tr için süre bu hafta doluyor. Sp için ise süre gelecek hafta doluyor. 1 haftalık bir fark var aramızda.
Satın Traderk'nin da değindiğin bigi 72 saat önce ve sonrası her zaman vardır bu kadar uzun süreli analizlerde.
O nedenle gandi üstad şimdiye kadar müthiş gitti. Sırf 75 binden gelen analizdede deil. Yıllardır böyle. Kendisine bir daha teşekkür ederim.
En kötü günlerde mal almamıza çok büyük güç verdi net olarak.[/quote]
süphemiz yok