[quote=kagitci;473770]evet dogru diyorsun ama şimdi ki durum nedir peki bundan sonra sı için savaçcı ne diyor[/quote]
durum shortta kardeşim 5 dklığı attım biraz önce
Printable View
[quote=kagitci;473770]evet dogru diyorsun ama şimdi ki durum nedir peki bundan sonra sı için savaçcı ne diyor[/quote]
durum shortta kardeşim 5 dklığı attım biraz önce
s.a
göz ucuyla da TL izlenmeli derim bence..
Gandi üstadım tr için gelecek hafta başlyacak 6 haftalık bir ralize dönemi bekliyorsunuz. Ardından da 18 haftalık yeni bir hareket. Bunun yönü belli deil.
Sp'de ise 2 hafta sonra başlayacak ve 15 hafta sürecek bir realize dönemi bekliyorsunuz.
İlk etapda tr ve SP eşgüdümlü olarak 5-6 hafta bir realize dönemine girmiş oluyor. Bundan sonrası ise idikkat çekici. SP 9 hafta daha bir realize dönemi içinde devam ederken tr ise 18 haftalık yeni bir harekete başlıyor. SP düşerken bizim ayrışıp 18 haftalık bir yükseliş dönemi içine girmemiz söz konusu olabilir mi? Yoksa biz de SP'ye uyup 78300ü kırıp yeni bir dibe mi gideriz bu 6 hafta sonunda?
[quote=elmas;473773]Gandi üstadım tr için gelecek hafta başlyacak 6 haftalık bir ralize dönemi bekliyorsunuz. Ardından da 18 haftalık yeni bir hareket. Bunun yönü belli deil.
Sp'de ise 2 hafta sonra başlayacak ve 15 hafta sürecek bir realize dönemi bekliyorsunuz.
İlk etapda tr ve SP eşgüdümlü olarak 5-6 hafta bir realize dönemine girmiş oluyor. Bundan sonrası ise idikkat çekici. SP 9 hafta daha bir realize dönemi içinde devam ederken tr ise 18 haftalık yeni bir harekete başlıyor. SP düşerken bizim ayrışıp 18 haftalık bir yükseliş dönemi içine girmemiz söz konusu olabilir mi? Yoksa biz de SP'ye uyup 78300ü kırıp yeni bir dibe mi gideriz bu 6 hafta sonunda?[/quote]
ÜSTADIN HAFTALIĞI DEDİĞİNİZ GİBİ
fiboya görede bu hafta çok önemli ve daha önceden belirttik
birde bir şey belirteyim buranın gözünü seveyim vallahi.voborsa gibisi yok kardeşim.
indi üstadımda yakında gelir sanırım işleri uzadı biraz sanki
[quote=TIFIL;473772]s.a
göz ucuyla da TL izlenmeli derim bence..[/quote]
benim görebildiğim 5 dalga yapmış 15 likte ve sanki 2.08-2.09 a gelirse daha iyi olur gibi bir görüntü var
22 sinde bizim mb toplantısı var.bu da önemli.az önce hazine ihalesinin ardından faiz tekrar gevşedi.
geçen hafta açılan shortları kapatırkende belirttim öyle hemen satışa geçeceklerini sanmıyorum diye
o yüzden flat bekliyorum bistte.
bakalım nolacak.
[quote=PASSAT;473774] [COLOR=Blue]birde bir şey belirteyim buranın gözünü seveyim vallahi. voborsa gibisi yok kardeşim.[/COLOR]
indi üstadımda yakında gelir sanırım işleri uzadı biraz sanki[/quote]
dönüp dolaşıp tilki misali buraya geliyorum : .kom
[quote=citiwan;473776]dönüp dolaşıp tilki misali buraya geliyorum : .kom[/quote]
vallahi rosense kardeşim.orası ne öyle yahu.
önce başkan patron kral
sonra vur tepesine eleştiriyi
ldoğan ve xtadera yapılanları gördükten sonra gerçekten orası yazı yazmak için uygun değil.
az öncede bir tartışmanın içine girdim moderatör hepsini sildi.biri gelmiş iddali bir laf söyledi herkes orda
yaw dedim düşecek düşecekte nasıl düşecek.
neyse indi üstad gelsede dağılanları toplasın üstad.vallahi sürüden ayrılanı kurtlar kapıyor
parçalandık geldik
[quote=PASSAT;473777]vallahi rosense kardeşim.orası ne öyle yahu.
önce başkan patron kral
sonra vur tepesine eleştiriyi
ldoğan ve xtadera yapılanları gördükten sonra gerçekten orası yazı yazmak için uygun değil.
az öncede bir tartışmanın içine girdim moderatör hepsini sildi.biri gelmiş iddali bir laf söyledi herkes orda
yaw dedim düşecek düşecekte nasıl düşecek.
neyse indi üstad gelsede dağılanları toplasın üstad.vallahi sürüden ayrılanı kurtlar kapıyor
parçalandık geldik[/quote]
passat nerelerde dolandın merak ettim..
:cool:
[quote=Traderk;473778]passat nerelerde dolandın merak ettim..
:cool:[/quote]
BOŞVER ABİ.
iki kere tuttur üstadsın bir kere yanıl bittin
herkese yapıyorlar bunu.paylaşım yok bilgi yok.
paylaşanada kazandırana kadar süper yanlış oldumuda vur tepesine
sanki biz istmedik para kazanmayı.
piyasanın en baba borsacıları bile 4 saydı seçimden önce tabiki birtek indi üstad long dedi
77.000 lerden 61000 lere süper geldik iyi puan aldık.sonra vob 81000 ortalamayla yakalandık seçimden önceki yükselişe
vay senmisin yükseliş bilemeyipte shortta ısrar eden.ettik kardeşim ısrar napalım ölelimmi
ne ajanlığımız kaldı ne patojenliğimiz demedik laf bırakmadılar.
o yüzden gözünü seveyim voborsanın.
bizde küçük yatırımcıyız sonuçta.insanız bizde etkilendik o günkü konjüktürden.
neyse bu site gerçekten çok anlayışlı ve paylaşıma açık
[quote=Traderk;473778]passat nerelerde dolandın merak ettim..
:cool:[/quote]
Kardeş hisse net i bahsetmiş büyük ihtimalle ..
[quote=PASSAT;473750]size tavsiyem so 4 ayın yazılarını okuyun derim
daha açıklayıcı olur sizin için
haftasonu için güzel bir uğraş bence
üstad yokken ben teker teker baştan okudum
o kadar takip etmeme rağmen yinede tekrardan okuma ihtiyacı hissettim
şimdiden kolay gelsin size[/quote]
[quote=citiwan;473780]Kardeş hisse net i bahsetmiş büyük ihtimalle ..[/quote]
boş geçmek lazım orayı çok cins bir yer, orası biraz şeylere çalışıyor gibi ondandır passat sana öyle davranmaları
Yukardaki 4 saatlik kanal aşağıya kırıldıktan sonra tutması zor oluyor elim acıdı bırakayım mı :D
[IMG]http://image-turko.com/di-ORKV.jpg[/IMG]