gucluyuz haziriz cesuruz un yanina longuz yazmayi unutmuslar komondolar sayin sovalye:)
Printable View
gucluyuz haziriz cesuruz un yanina longuz yazmayi unutmuslar komondolar sayin sovalye:)
[QUOTE=sovalye;294290]askerliğini komando olarak yapanlar iyi bilir eğirdirde siviri tepe
[IMG]http://i53.tinypic.com/3500zme.jpg[/IMG][/QUOTE]
ben eski foçada yaptım :) kardes tugay :p:p
[quote=a.kaya;294286]normal şartlarda ta ya göre endekse realize gelmesi lazım ama nedense bırakmak istemiyorlar gibi bi izlenim oluşturuluyor :confused:[/quote]
ben gidiyom derse peşine çooooooook adam gider ...sanat burda işte çaktırmadan.. Akşam bi bakarsın yav nasıl düşmüş dedirtirler 200 ileri gider 300 geri.. Bugün için düşüncem buda genel olarak söyledim ...stil işte..
[quote=sovalye;294293]tek çekincem yine slipajsız aldım bu shortları ama inşallah yüzde 20 lik ihtimal gerçekleşir...[/quote]
% 20 lik realizeye nedense inanmak hiç içimden gelmiyor demek ki düşeceğiz :D :D :D (ky ters indik)
eğer olursa şimdi 66*** lara mı gideceğiz demek oluyor yuhhh derim o zaman teminatları 700 e geri çeksinler hatta 600 olsun
tırmananlar iyi bilir her yukarıya tırmanışta görünen yükseği tepe zannedersiniz ve o görünen yere kan ter içinde tırmandığınızda bir bakarsınız aslında orası tepe değilmiş, yeni bir yüksek daha varmış hemen kalaylamaya başlarsınız:) sonra en yüksek gerçekten görüldüğünde ise hiç kimse artık onun zirve olduğuna inanmaz....
aile faciasi basliyormu ne.......catirdi seslerini sadece ben mi duydum
Kaç gündür pür dikkat izlettiler yordular.. Dinlenmek bugüneymiş..alım emirlerim 82,625 de seyre göre ordan + alımda denenebilir...
aha da geldik 112 ema ya gelde kır şimdi burayı uff yaaa çok zor 150 ama satışlar da yüklü geliyor belkide ilk seferde bile kırılır :(
[QUOTE=unlimitted;294292]ben biliyom noolduğunu .lelele[/QUOTE]
n'olmuş de bakem..:D
Rekoru 17:30 gibi mi tazeler, yoksa yarın sabaha mı bırakır acaba diye düşünüyorum... :..:
heheheehehhe....
Çok çalıştınız PALAM size Afyon dan .... lazım..eheuheue
[URL]http://www.dailymotion.com/video/xdndeh_ankaral-turgut-kaymak-lazm-2010-yep_music[/URL]
fiyuuuuu USDTL de 3 lü dipmi oluştu benmi yanlış görüyorum he buranın altı tolar için tehlike çanlarını çaldırır 1,27 ler gündeme gelir :..: bakalım asti ne diyecek bu yorumuma :..: