-
[quote=saraylı;237907]yarın b dalgası ile 66.825 e inip gapi oldurursa hiç şaşırmam,hatta beklerim...
sistemlerin çokça çarpılacağı bi dönem bu...
ew işe yarayabilir yine..[/quote]
yarın -5bin gap olursa abi bırakıp gidelim bu manyak ortamları hehhe flat bile yordu yav sağlam sinir lazım trade için
-
son parti kısayı 70.350..ye yazar ve ekranı kapatırım.............
havada çok güzel...pozisyonda çok fazla......
Allah diyorum...........bol şanslar herkese...
-
sayım exxxx ol du geçmiş olsun .. üğğğğ
-
veee 70bin100 oha yani şerrefsizler ohaaa bunların babasından şüphemiz yok da... :)bi anasu var mı ben ondan şüpheliyim:)
-
halojen abey geçen krizde.. fed gene para vereceğiz demişti.. yükseliş seans içinde başladıydı aynen böyle füze olduydu.. sonra malum 20 bin endeksler :) çok benzetiyorum ben geçen kriz hareketlerine.. :) haberlerde hemen hemen aynı merkez bankaları para dağıtacaz diyor.. bakalım nolacak pehh
-
[quote=seagate;237923]halojen abey geçen krizde.. fed gene para vereceğiz demişti.. yükseliş seans içinde başladıydı aynen böyle füze olduydu.. sonra malum 20 bin endeksler :) çok benzetiyorum ben geçen kriz hareketlerine.. :) haberlerde hemen hemen aynı merkez bankaları para dağıtacaz diyor.. bakalım nolacak pehh[/quote]
aynı abi.. boşuna vermiyorum 2007 tepesini habire... zirve de aynı olacak... son final hareketteyiz.. tahminen 1 ay sürer.. haziran başında çöküntü olası..
-
19-23 ekim 2007 tarihlerindeki gaplara bakarmısın... sanki son 3 günün grafiği.. :)
[IMG]http://i41.tinypic.com/34gn4lu.jpg[/IMG]
tek farkı, o zamanlar alım fırsatı vermişti.. şimdi o da yok... gittikçe insafsızlaşıyor..
-
valla ben dowun +400 yapacağına inanmıyorum :) %99 yanılma payım var :)
-
wallahi gidemedim..........pozisyon fazla geldi galiba...
dizlerim titriyor.....ulan ihtiyar ne işin var senin vob..da...
üstüne bu kadar büyük pozisyonda...geberip gidecen....
70.100...kısa...........................
-
[quote=boz ayı;237935]wallahi gidemedim..........pozisyon fazla geldi galiba...
dizlerim titriyor.....ulan ihtiyar ne işin var senin vob..da...
üstüne bu kadar büyük pozisyonda...geberip gidecen....
70.100...kısa...........................[/quote]
maliyeti hesapladım....bugün açılan kısaları maliyeti 69.350....çok kötü
trade berbat bugün...............
-
tekrar vobta 65.8 altına gelmediği sürece şöyle bir gidişat beklerim... ilk tepe tahminen 57.5-58 arasında oluşur... u100 için
[IMG]http://i41.tinypic.com/2nib5sj.jpg[/IMG]
-
halojen abey o zaman siz bu dalga 5. dalga diyorsunuz yanlışmıyım