dow yukarı doğru hareketlendi. böyle gider ve hele de dow güzel bir artık yaparsa sanırım cortçuların işi yarın biraz zor olacak :D sadece hissiyat tabii, rasyonalite sıfırdır ve yatırım tavsiyesi asla değildir :D:D
Printable View
dow yukarı doğru hareketlendi. böyle gider ve hele de dow güzel bir artık yaparsa sanırım cortçuların işi yarın biraz zor olacak :D sadece hissiyat tabii, rasyonalite sıfırdır ve yatırım tavsiyesi asla değildir :D:D
Regaip kandiliniz mübarek olsun...
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.
Günaydın hayırlı işler,hayırlı cumalar
Bugün şaka yaptığını sanmıyorum bu işi bitirecektir.Zaten 2 gündür boşu boşuna oynuyup duruyor
secim oncesi hem kucuk yatırımcıyla hemde hukumetle resmen dalga geciyorlar :)
[quote=batido;359106]secim oncesi hem kucuk yatırımcıyla hemde hukumetle resmen dalga geciyorlar :)[/quote]
Geçen gün Sayın Hasan Kurtulmuş söylemişti 20 gün allah yatırımcıya kolaylık versin diye haziran 22 sinde faiz kararını bekliyeceklerdir.
[quote=engin sözmen;359108]Geçen gün Sayın Hasan Kurtulmuş söylemişti 20 gün allah yatırımcıya kolaylık versin diye haziran 22 sinde faiz kararını bekliyeceklerdir.[/quote]
20 gun boyunca vay halimize gerci ben 13 haziran acılısını cok merak ediyorum nasıl bir gaple acılıs yapıcak piyasalar
Takip ettiğim indikatör 77200 üzerinde satış sinyali veriyor 3 günden beri yanıltmıyorsa aşağıyı görmesi gerekir buralarda uzun süre kalamaz.77200 üzeri geçen günde söylemiştim hep fake olacaktır.
bant içinde git-gel ler devam ediyor..
bakalım hangi yöne karar verilecek ?
[IMG]http://i56.tinypic.com/fuyjw1.jpg[/IMG]
dünde aynı şey oldu bugünde muhtemelen 60 dk ile işlem yapanlar bu sabah LONG oldu saat 10:00 da ve anında satışlar geldi.dünde saat 16:00 da tepeyi yaptırıp hızla basmışlardı.tepede LONG dipte SHORT yaptırıyor babalar.sistemle işlem yapanlar artık canından bezmiş durumdadır bence.herşey küsküyle bitiyor.tüm yollar küsküye çıkıyor.
[QUOTE=TÜRKOĞLU;359129]dünde aynı şey oldu bugünde muhtemelen 60 dk ile işlem yapanlar bu sabah LONG oldu saat 10:00 da ve anında satışlar geldi.dünde saat 16:00 da tepeyi yaptırıp hızla basmışlardı.tepede LONG dipte SHORT yaptırıyor babalar.sistemle işlem yapanlar artık canından bezmiş durumdadır bence.herşey küsküyle bitiyor.tüm yollar küsküye çıkıyor.[/QUOTE]
Günlükler dipde 60 lıklar güçlü al bölgesinde ala sonra sata dönüyor tekrar al gelmesi durumunda günlükleri ala çevirir.
bence bugün karar yeri en geç pazartesi veya salı sarkar.
ama dediğim gibi bu gün karar yeri. ben yönü yukarı bekliyorum bakalım hayırlısı.