Herifler olayı komediye çevirdi resmen... Zevkle seyrediyorum... .dng
Printable View
Herifler olayı komediye çevirdi resmen... Zevkle seyrediyorum... .dng
[quote=jerfin;294272]valla ben de dow'da kötü düşüş bekliyorum bugün.. pozisyonel mi düşünüyorum aacaba..:o[/quote]
cok mantikli coniler bugun kamikaze yapar avrupadan bir kac haber de gelirse cook tatli olur
Garanti -iş 2 gündür nasıl mal sattıklarını gösteriyor.. Biraz çıksa tekrar satacaklar niyet o çünkü belli ettiler artık.. Fiyatları düşürecekler sonra alacaklarmı almayacaklarmı onuda 82.625 söyler bize...
İyice şamar oğlanı yaptılar...Dow dax çıkarken basıyorlar...Düşerken alıyorlar...
[quote=Astatin;294241]acaba güçlü mü yoksa güçlü süsü verimiş zayıf mı yoksa güçlü süsü verilmiş zayıf süsü verilmiş güçlümü... way **..her durumda bombalı pankart yada bombalı süsü verilmiş pankart gibi..dokunmadan patlayıp patlamayacağını bilemeyon..üüühühüh[/quote]
heheh pALA tatktik değiştirmiş... önce güçlü süsü sonra zayıf süsü sonra çok zayıf süsü sonra bunların hepsi süstü süsü...:D:D histmecilerin işi zor beyle günlerde
hayret dax ve fdji uctu ama biz gitmiyoruz nolduki?84 olmasi gerekir di olmassa coker demem gayet normal
normal şartlarda TA ya göre endekse realize gelmesi lazım ama nedense bırakmak istemiyorlar gibi bi izlenim oluşturuluyor :confused:
Önemli.... Önemli.... Önemli....
Tüm MATRIKS kullanıcılarına şiddetle 2.7.3 versiyonuna geçmelerini öneririm..eskiden yazılmış farklı indikler sistemler v.b. yi denedikçe görüyorum...2.7.3 ile 2.6.9 nadirde olsa bazı noktalarda farklı değerler üretiyor..o noktalara gidip baktığımda ve açık formülleri ile hesap ettirdiğimde hep 2.7.3 ün doğru hesapladığını görüyorum..übe alert yaniiii...
dokundugum yer kuruyor :) uheueh ula long long long :)
askerliğini komando olarak yapanlar iyi bilir eğirdirde siviri tepe
[IMG]http://i53.tinypic.com/3500zme.jpg[/IMG]
[quote=jerfin;294258]tam tersi olamaz mı? yani shortcuları dökmek için dün ilk önce sert yukarı, sonra aşağı.. ki dün dow çıkışında birçok kişinin stopları patladı..:)))[/quote]
ben biliyom noolduğunu .lelele
tek çekincem yine slipajsız aldım bu shortları ama inşallah yüzde 20 lik ihtimal gerçekleşir...