[quote=ares;279206]geçenki zarar çıktı oh be :)[/quote]
ares oh be, rahatladım buna,....
Printable View
[quote=ares;279206]geçenki zarar çıktı oh be :)[/quote]
ares oh be, rahatladım buna,....
yalancı kim,....
hangi yalancı indi
kısa çöp kimde, kimsede yoksa bu en kötüsü, bu durumda herkes yalancı olur, kimsenin kimseye güveni kalmaz, py ler bunu sevmez,.....bu durumda içeride dolar kazanır, dışarıda crash başlar, biri avucunun içinde kısa çöpü göstermeli, bende bende diye, anadınızmı,.....
bu hatırlatmaydı sadece, dedikki hepsi düşerse bu crashtır, unutmayın bunu, diğer durumlar realizedir,....
saat 14:00 da bir toplantım var, sonrasında görüşürüz, platform satta, işte tepki var bunda, diğerinde ho tabanı yüksek, tehlikeli deyil, diğerlerininde hepsi düşüşte, bunlardan biri yalancı,....
73775 üstünde günlük olarak kalmamız önemli, çok önemli, bu tepkinin süreceği anlamını taşır, bu taploda 4 numara idi, altında kalışlarda 74500 le tepki sonlanmış olabilir, bunlar akılda olsun,....
tekrar merhaba,....
750 L yi, verdim 74025 ten diğer devam, dolare L devam,......
kapanış tahminim buraları geçilirse 743xxx
platform alda,....günlükte 73775 kapanış için önemli demiştik, sorun yok,...
sayın indi bende önemli rakamlar 73807 ve 74685 idi.sabah birisine yaklaşıp sonra öbürünün altına sarktı.şimdi 74685 üstüne çıkarsa takibimde 77332 var.saygılar
[quote=culex;279408]sayın indi bende önemli rakamlar 73807 ve 74685 idi.sabah birisine yaklaşıp sonra öbürünün altına sarktı.şimdi 74685 üstüne çıkarsa takibimde 77332 var.saygılar[/quote]
o hedef bu kapanış, benim hedefleri dün yazdım, 748xx-9xx, 756xx-7xx dü, onlar öle dursun, ben 500 e uzarım örneğin,.....bunun i.çin son barda 225 demesi gerekiyordu, dememiş,....