kara cuma olur bugun yuzde 5 duser asaga yeni kanal olusur'hayirli isler
Printable View
kara cuma olur bugun yuzde 5 duser asaga yeni kanal olusur'hayirli isler
400 den şort
Dowda paritedebu satten sonra mal çıkışına yardım eder 82.050-82.625 duraklar...
kraşi-eynseync
[quote=last trader;294259]kara cuma olur bugun yuzde 5 duser asaga yeni kanal olusur'hayirli isler[/quote]
inanarak mı diyorsun % 5 düşüşü nedense hiç aklıma bile gelmiyor böyle bi düşüş neden acaba :)
300 de destek var burdan yukarı dönerse şortlar badem olur ühüüüü ingaaa
kaza degil aile faciasi olcak cunku birbirlerini ezecekler:)
[QUOTE=last trader;294259]kara cuma olur bugun yuzde 5 duser asaga yeni kanal olusur'hayirli isler[/QUOTE]
ben long gectım bıraz once kesınlıkle %5 duser.. yok yaf cıddı cıddı aganın orneklem grubundamıyım dıye dusunuyorum... .dng.dng.dng.dng
[quote=a.kaya;294264]inanarak mı diyorsun % 5 düşüşü nedense hiç aklıma bile gelmiyor böyle bi düşüş neden acaba :)[/quote]
5 olmassa 3 olur gerisini pazartesi tamamlar zaten,inanmadigim hic birseyi soylemem burda 6 ay once 80 85 leri konusan sayisi cok fazla degildi,ozaman da 80-85 olacak diyorduk ooldu ve benim longlar short oldu olay cok basit yani.....short actigim yer 84000 bugunku stopum:yü:
[QUOTE=last trader;294268]kaza degil aile faciasi olcak cunku birbirlerini ezecekler:)[/QUOTE]
valla ben de dow'da kötü düşüş bekliyorum bugün.. pozisyonel mi düşünüyorum aacaba..:o
tam 3 yıl oldu sivri tepe görmeyeli:(
[quote=Kennym;294269]ben long gectım bıraz once kesınlıkle %5 duser.. yok yaf cıddı cıddı aganın orneklem grubundamıyım dıye dusunuyorum... .dng.dng.dng.dng[/quote]
.brvduserken tepki gelir diye beklemede.....bende yuzde yuz demiyorum stopum 84000 de benimde oraya kadar alirsa flat olurum:yü: