toplayıp günü artıda kapatıyomuş a* .. vay a* ..
Printable View
toplayıp günü artıda kapatıyomuş a* .. vay a* ..
[URL]http://www.macizletir.com/[/URL]
GALATASARAY MAÇI NAKLEN.
1565 ten teper. Tepmezse 42-60 görür.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;434642]Bu hafta altın yazsaydım pazrtesi ne yazardım?
Dirençler 1619-1625 ve 1631-1637.
Destekler 1595-1605 ve 1665-1675.
Jelibon.[/QUOTE]
65 işte .. tutardı abi .. yazaydın hafta başında iyiydi patron .. üüü..
bugün akşam saatlerinde .. trade overallı sabahtan beri beşe katladım .. ... trend overall 1575 istopla patladı a* ..
[QUOTE=selçuklu;434646]65 işte .. tutardı abi .. yazaydın hafta başında iyiydi patron .. üüü..
bugün akşam saatlerinde .. trade overallı sabahtan beri beşe katladım .. ... trend overall 1575 istopla patladı a* ..[/QUOTE]
Neden yazmıyorum? 3-4 aydır yamıyorum. Adam onu farketmemiş bile. Kılçıklar görsün istemiyorum.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;434648]Neden yazmıyorum? 3-4 aydır yamıyorum. Adam onu farketmemiş bile. Kılçıklar görsün istemiyorum.
Jelibon.[/QUOTE]
ne diyeyim .. abi .... üüüüüü
Bugün için 28.30-28.60 tutar.
Jelibon.
valla ii satıyor marğinleri düşürdüğünden beri gümüşlte margin düşüşü %13.5 olmalı oda 28 e tekabül ediyor.daha satacaklardır.
Hadi kemik be iki koşu var bugün o gün mü?
İki eşşek istiyorum en eşşeğinden.
Jelibon.
[quote=jelibon;434541]Beni bilen bilir bizim kafa eski kafadır bizde bağlılık vardır voborsanın ne sahibini tanırım ne ilgilisini, hisse.nete başvurdum üye onayı 3-5 günde geliyormuş voborsaya girdim hemen üye oldum 4-5 yıldır yazıyorum beni tanıyanlar başka yerde yazmıyacağımı bilir, ayrıca bunu geçmişte söylemiştimde başka yerde yazmam diye. Enteresan çakmam bile iş yapmış. Ben bıraktığımda yani 27 şubatta ileride çakmalarım çıkarsa gerçi bırakmadan çıkmış tehlikeli bir durum ama yazarsam yine sadece ve tek voborsada yazarım. DOSTA DÜŞMAN BÖYLE BİLSİN.
Jelibon.[/quote]
üstad buna bizzat şahidim. Benim adıma başka sitede rastlarsanız o çakmadır tarzında bişeyler yazmıştınız.
[QUOTE=foodengineer;434659]üstad buna bizzat şahidim. Benim adıma başka sitede rastlarsanız o çakmadır tarzında bişeyler yazmıştınız.[/QUOTE]
yazmıştım biliyorum.
biz hayatımızı yazıyoruz buraya.
Bir ben birde İndi böyleyiz işte.
Jelibon.
Hadi lem 22 de koşar ilk eşşek gelsin 12 atın 9 u var, bende olanın en eşşeği hadi koçum.
jel.