o kadar yazdıkki normalde bu puştinin topiğe açıklama yapması lazım, borçlu kaldı bu haliyle,....
Printable View
o kadar yazdıkki normalde bu puştinin topiğe açıklama yapması lazım, borçlu kaldı bu haliyle,....
kese kese bitiremedi milleti, şerefsiz deyilmi, hakediyor hekketten,....
yürü lan şerro bilginin önünde kim durmuş bu güne kadar,....
[quote=indregandi;363648]py tepkiye devam ederse sürdürdükçe, 78750 [I][B]yakın vade garaf[/B][/I] hedefim,....py ye burada bakılmalı,.......bir yoklanmalı, .......[/quote]
üstadım vob30eski için miydi tahminin?
bu arada bir de hiç takip edemedim..beklenen bir haber var mı? yunan oylaması meclis oylaması beklenen veri data vs? bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.teşekkürler
turuncu dötün yiyosa 7.32 yap bakalım turuncu,.....
[quote=Osmanaga;363654]üstadım vob30eski için miydi tahminin?[/quote]
yakın vade eski demek,....
doğru tahmin etmişim o zaman :D teşekkür..
bir kayfe molası,.....şartlı stobum duruyor patlatırsa aşağıdan yine long olacam,.....
[quote=Osmanaga;363656]bu arada bir de hiç takip edemedim..beklenen bir haber var mı? yunan oylaması meclis oylaması beklenen veri data vs? bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.teşekkürler[/quote]
osmanım ağam meclisin açılamamış, carin patlamış elin oğlu para vermesse devran dönmüyor, en son vergi toplayıp stepneye kalmışın, daha data lazımmı,.....
bunların hepsi asimetri yapıyor, karşısına proceksiyonu koyuyorsun, proceksiyona dahil oyuncuları dinliyorsun bu simetri oluyor, sonra turuncuya bakıyorsun savunuyormu diye, .....
iş ortaya çıkıyor,....
[quote=indregandi;363663]osmanım ağam meclisin açılamamış, carin patlamış elin oğlu para vermesse devran dönmüyor, en son vergi toplayıp stepneye kalmışın, daha data lazımmı,.....
bunların hepsi asimetri yapıyor, karşısına proceksiyonu koyuyorsun, proceksiyona dahil oyuncuları dinliyorsun bu simetri oluyor, sonra turuncuya bakıyorsun savunuyormu diye, .....
iş ortaya çıkıyor,....[/quote]
ilaveten dji koyuyorsun,....orada mecburi rota var birde, buna da rakamlar koyuyorsun,......yarma aşı kakma aşı yapıyorsun,.....
orada sonuç üretiyor, diyorsunki, bu 12093 üstünde 309 agider kalıp kalamayacağı yönü verir,....tersinde 11862 kırar,...crashhhh yapar gibi,....
böle işte, gerisi çene syu plavın yanında caccık oluyor,....
bunlar direk kaynaktan kitaplarda yazmaz, emme bu topikte bir kitap oldu, her hakkı mahfuzdur onun için, verin bebeblere süsleyip tezler hazırlasınlar, global ekonominin paraya bulanmış okullarında,...
lem nereyi tusak elimizde kalıyor, allahtan [B][I]mecburi[/I][/B] el altından yağdırıyor,....
ortalama diyoruz, 78750 miydi, [B][I]sensex[/I][/B] mesela o toparladı dötü, ortalamasında şu anlarda, bu dübürlerde oaraya gelmeye çalışıyor, paraları var orada,.....yalana sarılırlarsa geçerler yalınız orayı,....
ama her zaman kıçı sağlama alın, bu adamlar kendilerine bile güvenmiyorlar, niye çünkü yaptıkları iş inandırıcı deyil, ondan, ......o yüzden ver bunalara paniği coşkuyu seyret,....en önde koşar bunlar,.....
garanda 7.36 yı zırhlı kale yaptılar mubarek...
[quote=indregandi;363665]ilaveten dji koyuyorsun,....orada mecburi rota var birde, buna da rakamlar koyuyorsun,......yarma aşı kakma aşı yapıyorsun,.....
orada sonuç üretiyor, diyorsunki, bu 12093 üstünde 309 agider kalıp kalamayacağı yönü verir,....tersinde 11862 kırar,...crashhhh yapar gibi,....
böle işte, gerisi çene syu plavın yanında caccık oluyor,....[/quote]
üstadım süpper özetlemişsin..azına sağlık..klavyen hızlı olsun :)
[quote=ordi;362904][IMG]http://666kb.com/i/bumqzn91kx9dt7r9p.gif[/IMG][/quote]
[IMG]http://666kb.com/i/burvub5a0uthceaen.gif[/IMG]
sonuç,
[B][I]paranın üstünde kimse yatamaz batar adama, [/I][/B]
ya har vurur harman savurur, yada korkar harcamaya, iki ara bir dere ise yoktur, çünkü para ya vardır yada yoktur...
ölese paraya deyil pozisyona yatacan,...pozisyon sonlandımı ya para alacan ya hava alacan, ikisinin arası ise yine yoktur,.....
bakın livunya ben yazarken stobuma kadar dayanmış,,,,,,patalatamamış emme,....
yunanistan paketi geçti ben short yakalandım..
zarar çok ama çok büyük
satyorlar şerrolar,......aşağı düşssün alacam, patlattı bu defa,.....
[quote=OttomanEmpire;363684]yunanistan paketi geçti ben short yakalandım..
zarar çok ama çok büyük[/quote]
cort yakalanmışsın ama düşmüyor mu işte?
76750 denge, 76475 ihlal yeresi,...
düşmüyor osman agam düşmüyor.
550den shortum.
[quote=OttomanEmpire;363697]düşmüyor osman agam düşmüyor.
550den shortum.[/quote]
pardon ottoman kardeş...be de cort'um halen..ısrarla tutuyorum.bakalım hayırlısı..
cort'larla arkaya yaslanma vakti geliyor sanırım :D...sadece hissyat.. :D
[quote=Osmanaga;363703]cort'larla arkaya yaslanma vakti geliyor sanırım :D...sadece hissyat.. :D[/quote]
bence o hissiyat değil istek...:)
[quote=Osmanaga;363703]cort'larla arkaya yaslanma vakti geliyor sanırım :D...sadece hissyat.. :D[/quote]
Agzından bal damlıyor osman agam ama bırakmıyorlar aşağı...
[quote=egim;363707]bence o hissiyat değil istek...:)[/quote]
doğru dedin dostum..ama hissiyatla karışık istek desek daha doğru olacak gibi :D
[quote=Osmanaga;363709]doğru dedin dostum..ama hissiyatla karışık istek desek daha doğru olacak gibi :D[/quote]
inşallah haklı çıkarsın...ne tarafa poz alsak hisler o yönde çalışıyo...alğılar bozuluyo ondan...:)
egim dostum çok haklısın..ben de kaç gündür çarpılyorum maalesef..bari bu sefer tutsa hissim :D
[quote=Osmanaga;363712]egim dostum çok haklısın..ben de kaç gündür çarpılyorum maalesef..bari bu sefer tutsa hissim :D[/quote]
malesef aynı sorundan bende buzdaribim...üüü
inşallah haklı çıkarsın...:..:
geceye shortla mı giricez arkadaşlar?
poz tutmayanlar falat girmeli, [I][B]uzunda olanlar uzun devam(günlükler nedeniyle),......[/B][/I]bugün olrsa bir 475 ihllali var, bugün olmassa yarına - gap bırakacaklar bunu,
77300 yakın kapamaları diğer seçenek bu durumda 76475 yarına kalır,...
[quote=küçük_k;363478]lönk devam arkadaşlar...adam hedefi yukarılara koymuş.. siyaset felan tınlamıyor...
hepinizin kandili mübarek olsun...[/quote]
aynen devam... kıpraşmıyorum... çünkü kıpraştıkça ceza kesiyor anında...
76450 ve 76250 önemlşi.... kabaca 76bin üstünde kalması önemli... aksi durumda şort para yazar...
biz lönküz ve lönk kalacağız...neden palaya wisky ve badem servisi için
Kapanışı 76.000den yaparsa tadından yenmez.
bu bobi kadar şerefsizini görmedim... hooop 1000 point yukarı... hooop 1000 point aşağı... patlasın stoplar gelsin wsky badem ...
kıpraşırsam namerdim..
yeni vade 225 ten long hayırlısı artık,....
cortları kapasam mı hala karar veremedim :D