-
[quote=medihaluk;358987]ben 7.0 lık vınn kullanıyorum.her yere götürüyorum.çok memnunum.10 ay kadar oldu hiç sorun çıkarmadı.istanbulda oturan bir arkadaşım vodafonun ismini bilmiyorum onu almış ve çok şikayetçiydi.
Bana satan arkadaşın dediğine göre turkcell a,vodafon b ve avea c lisansına sahipmiş.çekim kuvvetide bu lisanslara göreymiş.
Ama şunu belirtmeliyim.kablolu küçükde olsa biraz daha hızlı.
Birde 21 megabyt olanı varmış ve çok hızlı olduğu söyleniyor.[/quote]
[quote=medihaluk;358989]şunu söylemeyi unuttum.ben 100 bin nüfuslu bir ilçede bunu kullanıyorum.eğer siz büyük şehirlerden birindeyseniz hiç sorun kalmaz.[/quote]
Direk kullanan birinden duymak daha güzel oldu :)
-
Bu arada pala vınnladı portföyü...
Seçime kadan yatay...
Bağlanmasakda olur:..::..:
-
1000 puanlık grash 77225 longları badem etti..
76800 den stop-flat !
-
full long devam full long:)
77200 deki minareyi kaybetmeyecek bu piyasa:)
-
hahaha bunlar sapık be valla...cücük kadar bir kar ettim LONG tan huylandım bastım.verdikten sonra almaya devam ettiler ama olana bak sen.sistem sıfır karla SHORT oldu ama bende az da olsa kar oldu.hahahahah :D:D:D:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;358999]hahaha bunlar sapık be valla...cücük kadar bir kar ettim LONG tan huylandım bastım.verdikten sonra almaya devam ettiler ama olana bak sen.sistem sıfır karla SHORT oldu ama bende az da olsa kar oldu.hahahahah :D:D:D:D[/quote]
arada histemde söz sahibi olacak patron ;)
benim histem çalışmadı ve badem oldu :(
-
belli olmuyor şans işte ama çoook uzun zamandır ballı kazanç yok sistemlerde.tırı vırı karlar oluyor.en iyi karlar 1.500/2.000 puan oluyor trade de.evvelden 4-5 binlik kazançlar oluyordu tek işlemde.
[quote=The Tatar;359000]arada histemde söz sahibi olacak patron ;)
benim histem çalışmadı ve badem oldu :([/quote]
-
79000 görmeden ralli başlamaz:)
görürse...
-
Sisetmler sanki iki gündür huy değiştirdi 77600 de sistem al verdi bunu ilk defa yapıyor dün 77100 de sat vermişti.
birde dikkatimi bugün an be an izlediğim için bir şey çekti
60 dk momentum diğer göstergeler ala geldiği halde ala çok sonra geldi bunu uzun zamandır görmemiştim . gitgide huylanmaya başladım topikde arkadaşın biri matris indigatör förmülleriyle oynuyor demişti.
velhasıl sisteminde indik olanlar dikkatli olsun bence
en azından vobun karekteri değişiyor.
-
Pazartesi 80000 görürüz diyorum bakalım:)
-
[quote=TÜRKOĞLU;359004]belli olmuyor şans işte ama çoook uzun zamandır ballı kazanç yok sistemlerde.tırı vırı karlar oluyor.en iyi karlar 1.500/2.000 puan oluyor trade de.evvelden 4-5 binlik kazançlar oluyordu tek işlemde.[/quote]
tek barda 2000 puana varan oynaklıklar çok sıklaşınca normal..
piyasa çok değişti,heleki kurumların gizlenmesinden sonra..
-
benim 77225 long sinyali halen devam ediyor bu arada ve muhtemelen günüde long ta kapayacak..
ben flat giricem o ayrı..