dalga short bölgede..amme üste çıkıp,long olmayada yakın...
A)şimdi 88800 e kadar yükselip, aşşağı mı çakılacak...
B)buralarda yatay-yukarı yapıp ,bir süre sonra AL mı gelecek....
Printable View
dalga short bölgede..amme üste çıkıp,long olmayada yakın...
A)şimdi 88800 e kadar yükselip, aşşağı mı çakılacak...
B)buralarda yatay-yukarı yapıp ,bir süre sonra AL mı gelecek....
[quote=Larossıan;453642]Asti long maliyetimi 88400 çektim ama kapasite doldu bekliyorum artık:..:[/quote]
:..: iyiymiş maliyet..bu kadar düşük olduğuna göre üssel ortalama hesabı işlem yapıyon herhal..misal 88800 den 1 dene, 88600 den 3 dene, 88400 den 6 dene, 88200 den 12 dene filan:p bol şans:p ben hala graşçıyım...şimdilik...
bu arada cosinüs 65 dderece 0,42 imiş...detayı geçelim, dow un %8 düşüşüne en az %13 değil, en az %12.8 tepki verebilirmiş oluyoruz bu durumda...hehehe..en fazlanın ise hesabı yok...bollinger bu boru deil
[quote=seagate;453644]70 bin dibini bozup inecek gibi gözüküyor ama patronlar bilir..[/quote]
vob topiğindeyiz memü...şuna düz 82500 görelim diyelim ilk etapta...ilk etapta:..: umut olarak yanne
[quote=Astatin;453615]way canına diorum..bugün nassı bir gün.... hiper hızlı sistem günlükte tekrar al veriyor..mavi-pembe ganal sorunsalı da sanki bugün çözülür.
1) Bugün günlükte, en düşük yeniler ve hızlı sistemdeki geçici al kaybolursa, mavi kanal da kırılmış olacağından 82500 ler hayal olmaz...
2) Sistem alda kalır ve fiyattan tekrar mavi kanalın üstüne atarsa, pembe düşüş kanalının üstünün test edilmesi (en azından) gündeme girmiş olur..
bugün açılışta eksi değil artı buffer yapmalıydıkki, günsonu stresini alabilelim..beceremedik...şort ları iyi kapattık ama reşortta geç kaldık..orada 500 puan bufferdan bi 800-100 puanda o şorttan alaydık..gün kapanışını beklerdik..şimdi iş surf trade yeteneğine kaldı..ü[URL="http://www...du"]www...du[/URL] bakalım
[IMG]http://i40.tinypic.com/aeb7kh.png[/IMG][/quote]
Güncel..89300 fiyat itibarıynan
gorkuyore
88500 den kısaldım...dalga yüzeyin altında..ama bazen anlık üste çıkıyor..
dalga yüzeyin üstüne çıksın exıt ve long olurum...ama ter bastı..
kafa karışık..ama sisteme emalara yakın dahil olmam lazımdı...dax umut veriyor..millet long bekliyor..buda umut veriyorr..
ammme dolar aşşağı geliyor...bu umut vermiyo..
hatta daha üste bile ek kısa yazdım..
dalga üste çıkarsa yapılacak belli...
merkez bnk sı 1 milyar dolar sattı..500 mil için 5. ihale açtı..
bb pis sıkıştı...geliyür..hangi taraf acep..üğkk
kısalar kapandı ve 88500 den long....dalga üstde..
şiir gibi bir yerden al sinyali çıkıyor..bakalım 15:15 de kesinleçekmi..üğww
gerçi benim mantalite bu aaralr "sistem sattaysa gorkmadan şort ol, aldaysa gorkarak şort ol" şeklinde..hehee
klasik bir sistem alda astatin satta vakası:pgorkuyorum..ceza gorkunç olabilir
Alıcı çok galiba. :o
Bütün mesele "ne zaman gorkacağını bilmek ve hangi gorkuda pozda kalıp hangi gorkuda pozdan kaçacağını bilmek" ehehehehe..
DRAGHI HACIANESTİ GELDE KURTAR ORDULARINI
Tahvil ve dolar tepe yenilerken endeks yeni dip yapmadı.
geçen perşembe beklediğim ve gelmeyen 87150 den LONG
yazmiştim o rakami çarşamba günü gelmeli buraya diye
zamansal olarak ta yarın öğlene kadar DİP olmali idik
sabahtan da 1,9895 den en tepeden dolar/tl kısa olup +200 pips e verdi idim
yazin Ağbiler
belki mini bir dip daha
sonra 97/102 araliğina çikariz
hayirli kazançlar hepimize
[quote=Astatin;453652]gorkuyore
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9561&d=1373282508"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9561&stc=1&thumb=1&d=1373282508[/IMG][/URL][/quote]
hacı ne gorkuyon yaww..düşüş trendlerindeki raning trıyengıl aşşa kırılır.. yani gork tabi..gorku kar etmenin ilk koşuludurda, gorku yönünde dğil tersi yönünde düşünmek lazım:::
bu arada sevgili pala sabah 200 puan buffer almştı beden... 89075 den kapattığım şortları 88875 den açtırarak...
87450 şort kavır 87650 reşort yapılarak hesap kapatıldı... komisyonda aracı kuruma kıyağım olsun
U100 72300 altı kapanmaması temennisiyle uzun denemesi.
birrr minim dip daha gelebilir spotta
eğer dipse birer eksik dalga birakma hakkı bulunmakta PY nin
ohh be kurt ağabeyin dediği gibi AVCI olmak varmiş
istediğim beklediğim rakamlara yatiyom artik
1212 ONS long
1,97xy dolar/tl short
87150 VOB long
bakalım rakamlarım doğrumu
nedense rahatım hemde çok rahatt
sizlere iyi akşamlar
öten alarmlara cepten geldim araniza
[quote=Astatin;453664]klasik bir sistem alda astatin satta vakası:pgorkuyorum..ceza gorkunç olabilir[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9564&d=1373286343"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9564&stc=1&thumb=1&d=1373286343[/IMG][/URL][/quote]
mikemmel şiir yoktur haccııı..mükemmel sistem de yoktur...:::
82500 bekliyor ve umuyorum şahsen...
aynenn öyle olmuş spotta yeni dip VOB da gelmemiş
düzeltme bitmiştir derim
ABD 10 yilliklar yukari 3. dalgasini bitirdi/biritmek üzere
biz gibi gelişmekte olan ülkelerin korkulu rüyasi odur
üstüne ABD borsalarında yeni TEPE de gelirken
bizde 97/102 araliğina gideriz sanırsam amma abartili bir rakam çikti değilmi ?
şu an için çok uzak gibi duruyor değilmi ?
yarın saat 10:00/11:00 saatlik barlarına kadar devam edebilir bu iniş
sonrasinda devam ederse ben yokum
zaten ONS tan gelen kar arti %15 i satilan ONS lar ile alinan yani heyecan yapmayacağim ve taşiyacağim bir pozisyon aldım
[quote=Astatin;453675]82500 bekliyor ve umuyorum şahsen...[/quote]
üstat önce 84000 ler harekat sonrası ardından 79000 80000 iyidir.:D
[quote=tutku;453678]üstat önce 84000 ler harekat sonrası ardından 79000 80000 iyidir.:D[/quote]
tamam abi işte arada bir yerde duralım diyorum bende..82500 olarak:p
[quote=Astatin;453638]1)Şinci aşağıya size göre solda FDOW un günlük grafını koydum. Mavi formasyon çalışırsa ilk etapta ordaki tüm yükselişi geri alacağını sonra bir tepki ve devamında kırmızı üzerine yola çıkacağını varsaydım (bir ayının rüyaları)
2)Sağa ise, özellikle Mayıs ayı sonundan beri izlediğim ve foruma da yapıştırdığım, vob un dow dan negatif ayrışmasına işaret eden FDOW/VOB haftalık grafını koydum.
Şinci şöyle bir hesap yaptım...2 nolu grafta görünen negatif ayrışma trendinin açısı yaklaşık 65 derece... Eğer 1 nolu graftaki kırmızı band üzerindeki ilk hedefe giderse , bu durum dow da yaklaşık %8 düşüşe tekabül ediyor... Bu durumda 2 nolu graftaki açının yani negatif ayrışma ivmesinin aynen devam ettiği varsayımıyla, dow un %8 düştüğü yerede bizim VOB un en az %13 civarı düşmesi gerekiyor (en az diyorum ama muhtemelen daha fazla olur, çünkü banda yapıştığı için fiyat aslında o açı gittikçe büyüyecek yani vob un dow a göre düşme ivmesi artacak... :)
NAsıl fantazi ve rüya ama:.....hhehehe..Sadece bir ayunun rüyasıdır,,işlemlerinizde kaale almayınız..haftalık grafla işlemmi yapılırmışş..delürmeyelim....he
[IMG]http://i39.tinypic.com/os6040.png[/IMG][/quote]
öne alalım..trigonometri var sonuçta..:p
istikamet Şarkışla...Günlükte alt bol band 84900 den geçiyor..yakalrmıyız lem bugün acaba..iivvv..mıhteşem olur...niye yakalamayalım abi, 5-15-60 dakikada paso pupu gösteriyordu...eee bu 3 periyot yalan söylüyo..e teorik olarak periyotlardan en az biri doğru söylemeli...geriye günlük kalıyo..haftalık ve aylık zaten bizden yaa da onlar tradelik değil zati..olsun reca ediyorum..piliz
[quote=flexy;453562]Dizi mi patron o? :D İyiyse alırız listeye :p Person of interest, fringe izlediğim bölümler de dahil baştan sona bitti :D Breaking bad'deyim şuan .lelele[/quote]
Person of Interest'e ben de bakiyim diyorum. Tavsiye eder misin?.boks.
[quote=excali;453685]Person of Interest'e ben de bakiyim diyorum. Tavsiye eder misin?.boks.[/quote]
valla bana sormadın ama demeden geçemeyecem... FED "Person to Interest" tavsiye ediyor..amma ABD tahvillerinde:p
yazın Ağbiler
yarın 11:00 a kadar halen küçük te olsa bir şansı olmasına rağmen
86725 e DİP diye ...
cebe resmini gönderttim 1 mn ve baktım
eksik dalga kalmamiş
brezilya ve meksika eksi değil
sanırsam biziml, de bitirdi düşüşü
non-stop yukari olmali gayri
aslinda sözüm olmasa kendime/hatta yeminim olmasa ONS ları bozdurur FULL long olurdum da maliyet dip +425 de olunca gerek yok maceraya
yarın 11:00 a değin yeni dip gelir de ONS yukarida olursa yarınki kota da burada LONG olarak döner porta
yürü be PELE kim tutar seni
:)
spotta 875xy yandimi cepten VOB u silmem lazım
gipreşirim sonra diye
buralardan oluşacak olası bir yükseliş hareketi 90 92 lere kadar atak yapabilir.:D
Buyur işte yine gorkulacak bir manzara..adam nassı beceriyo bunu hayret ediyorum..bu kadar farklı gorkular çizilmezki arkadaş aynı gün
[quote=tutku;453689]buralardan oluşacak olası bir yükseliş hareketi 90 92 lere kadar atak yapabilir.:D[/quote]
en az 95000 benim beklentim
tabii tamamen kendi belirlediğim kriterler doğrultusunda
EW sel olarak
yoksda klasik TA olarak bakınca az sonra 87500 bile çok yukarida kalacakmiş gibi duruyor
kapanişa doğru aşaği verirse ii/b gibin bişiy olur
yarin açiliş ile birlikte non-stop alirlar
dow un zirveye yöneldiği günde bu haldeyse dow kazayla düşmeye başlarsa yeni tepe yapamadan ne olur
[quote=Astatin;453666]Bütün mesele "ne zaman gorkacağını bilmek ve hangi gorkuda pozda kalıp hangi gorkuda pozdan kaçacağını bilmek" ehehehehe..
DRAGHI HACIANESTİ GELDE KURTAR ORDULARINI[/quote]
misal fiyat 86xxx leri görünce gorkmamaya başladım anında 900 puan tepti..üüü:p