100 puan zararla kolu kesip 550 den shorta geçtim.
Printable View
100 puan zararla kolu kesip 550 den shorta geçtim.
garanın 32 demesi yetrli, demedi henüz, böle kapatırsa ağ yukarı vurur short girenleri stop için, 700 ölçü fiyat, dengeler henüz yok,....
[quote=OttomanEmpire;363570]100 puan zararla kolu kesip 550 den shorta geçtim.[/quote]
ottoman abim seçenek çok,....bak son yorumda garan seansı böle yaparsa dedim, önce falt et, sonra shorta geç, gör yani,....veya yere verdi,m, flat et o yereleri analiz ederk longa geç daha aşağıdan,.....
seçenek çok,......
diyorum ya [B]günlük [/B]yukarıda henüz,.....
hemen karar vermeniz için + karda olmanız ve profit alıp uzamanız lazım,....yoksa ters yüz ters yüz biterseniz,.......
garanı bekliyoruz, 7.32 ye dokunması yetrli olacak, ...
5 dk genel analiz,
77üstü fiyatların gitmesi longdur(günlük tepkinin devamı),....
76700, garan 7.36 dan py sayı ölçün,.....
5 lik denge ve desteği alamadık henüz,...
realize de iki yere 75875 veya 76175, olarak düşünülmeli,....
uzayan bir hareket 75250 ye kadar olabilir, ama bu olursa oradan long açılmalı,....
[quote=indregandi;363577]5 dk genel analiz,
77üstü fiyatların gitmesi longdur(günlük tepkinin devamı),....
76700, garan 7.36 dan py sayı ölçün,.....
5 lik denge ve desteği alamadık henüz,...
realize de iki yere 75875 veya 76175, olarak düşünülmeli,....
uzayan bir hareket 75250 ye kadar olabilir, ama bu olursa oradan long açılmalı,....[/quote]
ayrıca fiyatlar 77 ye kadar geçilmedikçe, short uygundur, 77 ye yakın olması makbuldür, ince ayar aldımı verecem kaça olduğunu,....
[quote=indregandi;363578]ayrıca fiyatlar 77 ye kadar geçilmedikçe, short uygundur, 77 ye yakın olması makbuldür, ince ayar aldımı verecem kaça olduğunu,....[/quote]
Merakla bekliyoruz hocam..
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/18/82474544.png/"][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/5986/82474544.png[/IMG][/URL]
şimdi grafta sonuçlanmamış harketleri iki mavi ok la işaretledim,...bu haliyle 200-300 puvan olnaklı,.....
satışlar ve sinyal kırmızı alışlar ve sinyalleri yeşil,....
dün chp açıklamasından beri shorta ve longa sonuçlanmamış hareket var,....işte biz bu hareketi kovalıyoruz,.....bu hareketler aynı zamnda dengeyide vermiyor haliyle çünkü sonlanmıyor,......
şimdi grafta sonuçlanmamış harketleri iki mavi ok la işaretledim,...bu haliyle 200-300 puvan olnaklı,.....
satışlar ve sinyal kırmızı alışlar ve sinyalleri yeşil,....
dün chp açıklamasından beri shorta ve longa sonuçlanmamış hareket var,....işte biz bu hareketi kovalıyoruz,.....bu hareketler aynı zamnda dengeyide vermiyor haliyle çünkü sonlanmıyor,......
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/683/59268846.png/][IMG]http://img683.imageshack.us/img683/4903/59268846.png[/IMG][/URL]hafta sonu yayınladım, graflar hiç takip edilmiyor,....herkes o anı yaşıyor, size anlamlı gelen varsa graflardan deyinki ne oldu şu graf,.....
bakın 76175 buradan mesala, py nerde kırmış yukarı,.....şimdi bu grafta 300 -500 short puvanı almakmı yoksa trend devamına oynamakmı deyilmi,....
graflar benim herşeyim, oradan konuşurum bu nedenle tradeye bakmayın yorumlarıma yoğunlaşın,... ben bu admaları her safhada yakalayorum, alayını hepsini, bunların hepsi yorumlarda var, kaçamazlar, bir de graflarda var, ama graf o anı gösteriyor o nedenle hatırlatın,.........
gubban oluyum sizlere ben, can gurban,....
[quote=indregandi;363585]graflar benim herşeyim, oradan konuşurum bu nedenle tradeye bakmayın yorumlarıma yoğunlaşın,... ben bu admaları her safhada yakalayorum, alayını hepsini, bunların hepsi yorumlarda var, kaçamazlar, bir de graflarda var, ama graf o anı gösteriyor o nedenle hatırlatın,.........
gubban oluyum sizlere ben, can gurban,....[/quote]
eksik olma sayın hocam..
sayın GANDİ bu kadar yorum yapmanıza rağmen hala terse kalıyosak yuh bize...kimse alınmasın kendi adıma söylüyorum...
piyasa öle ablukaya alıyoki bizi hemen gaflete düşüyoruz amaçlarıda bu zaten ve başarıyolar çoğu zaman...bi aşağı bi yukarı derken denge bozuyolar...
Gandi hocam ben şimdi 550 den short a geçtim.biliyorum çok pis bir yerden böyle yatay bir piyasada pis bi pozisyona geçtim.Toplamda zararım çok büyük.yorumlarınızdan çıkardığım kadarıyla 77 üstü kalışlarda long,77 ye yakın yerlerden de short öngörüyorusnuz.
Sizce bu fiyattaln zararınada olsa flat olayımmı yoksa 550 long ile 76.175 e düzeltme hareketini bekleyeyimmi.
çok teşekkürler değerli üstadım.
[quote=OttomanEmpire;363588]Gandi hocam ben şimdi 550 den short a geçtim.biliyorum çok pis bir yerden böyle yatay bir piyasada pis bi pozisyona geçtim.Toplamda zararım çok büyük.yorumlarınızdan çıkardığım kadarıyla 77 üstü kalışlarda long,77 ye yakın yerlerden de short öngörüyorusnuz.
Sizce bu fiyattaln zararınada olsa flat olayımmı yoksa 550 long ile 76.175 e düzeltme hareketini bekleyeyimmi.
çok teşekkürler değerli üstadım.[/quote]
şimdi 77 üstünün agresifleşmesi lazım, nedeni çıkmış ama sakin kalmış, ikinci gelişinde agresif olursa gider 78300 lere, bunuda yazdık te geçen hafta,...120 lik ortalamalar orada, ölçün agresif alış olmalı,
diğer ölçü burası için, 7.36 garana, 76700 eski vob,...
bunu ölçü alacan bir de verdiğim graf 76128 teyedi sanırım, o graf [B][I]hem long hem fake[/I][/B], yani terend line laraın altına iner çıkamassa buraya kadar diyor,...
işte bunlara göre poz alacaksın,....
nasıl hem long hem fake, kırdığı yere yakın çünkü,....dönüp giriverir içine, sonra sen dersin, chp ye tuttular, long pompaladılar, sonra terste bıraktılar, örneğin, ama 77 üstünde dersinki hele agresif alıyorsa yukarı kırış okey,....
bakın geçen vadede son iki gün gazladılar pysayı, long yatılar vede bitti shorta girdiler,....
ben uclarını yazıyorum, ölese uclara ykın yerde, short ol zararda isen hemen kapat,, long ol zararda isen hemen kapat, aralarda ise kar al hemen uza, 200-400 yeter kara, çünkü py sonlanmıyor dikkat ederseniz, yön gösteriyor ama kalmıyor,...
arkadaşlar bence bu tip fikir istemeler sayın gandiyi zora sokar.sayın gandi mevcut şartlar içinde yapabileceğinin en iyisini yapıyor.biraz daha geniş açıyla bakıldığında elimizde müthiş rakamlar var. bence.... saygılar...
[QUOTE=culex;363591]arkadaşlar bence bu tip fikir istemeler sayın gandiyi zora sokar.sayın gandi mevcut şartlar içinde yapabileceğinin en iyisini yapıyor.biraz daha geniş açıyla bakıldığında elimizde müthiş rakamlar var. bence.... saygılar...[/QUOTE]
Ben de aynı fikirdeyim sn culex
hepsinden genel yorum,
usd tatlı çıkmalı,
emtiyalar ve dji paralel ucuzlamalı, bu ya çalkalayarak olacak ya yok çalkalayarak olacak,....
bunlara aşı dedik,....globa aşı yapılıyor, bizdeki cari açık bunun göstergesi, bunları yazdık okuyacağız tekrar tkrar,.....
yani öle dji efendi 12093, diğeri 12309, ...bir diğeri 11862, şte bu aralara al 1000 puvan uza, al 2000 puvan uza gibi,....
76950 ince long bunun üstünde kalışa başlar,.....
fspx 1302 üstüünde kalmalı, garan 7.36 üstü, vob eski, en az76700 üstü seyretmeli,....
Sayın Gandi..
Yarın sabah 10 da cari açık var tekrar kötü gelecek..Bu durumda yarını beklemek dip açısından daha mantıklı değil mi?Şimdi 250ye yazsak burası yarın cari den sonra 1000 puan daha aşağa gelir ...Yazılmaktansa bana görüp aktif işlem yapmak daha mantıklı geliyor bugün ve yarın için..Siz ne dersiniz??
[quote=ayuthaya;363599]Sayın Gandi..
Yarın sabah 10 da cari açık var tekrar kötü gelecek..Bu durumda yarını beklemek dip açısından daha mantıklı değil mi?Şimdi 250ye yazsak burası yarın cari den sonra 1000 puan daha aşağa gelir ...Yazılmaktansa bana görüp aktif işlem yapmak daha mantıklı geliyor bugün ve yarın için..Siz ne dersiniz??[/quote]
bilinen bir şeyin kötü oluş var burada,...bakın daha önce yazdık, bu cari açık 2008 krizinden öncede tehlikeli boyutta idi, turkey sürekli el altından fonlanadı, 29 bin endex, 92.5 oldu, teğet geçirdiler, şimdi takke düştü kel göründü, bu defa turkeyi fonalayanların burada peşinden koştuğu şey halen geçerli, tekrar fonlar bunlar, bir diğeri global aşı yapıyor kovboy buna önlem olarak, yani cariden yola çıklımaz,.....
teknik satacağız teknik alcağız,.....somut reel olacağız, bu tekniğe olay geldimi cuk koyacazki teknik daha bir otursun,...
satatnla satacaz alan alacaz, kısaca,.....şimdiki durum ne satan ne alan var, sonlanmayı bekliyoruz, yereler bellli bugüne,...
ben şahsen cari açığı yine kötü beklesem de bu doların yükselişinden vs durumlardan iyi imiş gibi göstereceklerine inanıyorum...eğer bugün verirlerse borsaya veya haber öncesinde direkt long olurum..düşünsenize kaç seferdir kötü geliyor piyasalar bu yüzden alt-üst oldu..daha doğrusu alt..:D ama sadece bir beklenti ve hissiyat..bekleyip görelim bakalım..
long olan bir pyde fspx 1302 üstüde kalmalı, 1302 de direnci var,...bu ölçü mesala, garan 7.36, vob 76700 ölçü bunlar, diğer ölçüm ise henüz denge almadık bunlarla yetineceğiz,.....
yönüm short ancak şartlı longumu girdim,...
fiyat bir anda 900 oldu çıldıracağım yaa
fspx 1301, 1302 kırmalı, şartımız kalarak abisni beklemeli,...
950 inceyide iyi vermişim bu arada,...
[quote=indregandi;363609]950 inceyide iyi vermişim bu arada,...[/quote]
harikasın üsdatdım..da ben hala cortta kaldım :) ne yapsam bilemedim bu ince noktalar sebebiyle :)
[quote=Osmanaga;363612]harikasın üsdatdım..da ben hala cortta kaldım :) ne yapsam bilemedim bu ince noktalar sebebiyle :)[/quote]
çok basit ben longum şu anda, ama şartlı şortumuda yazdım aşağıya,...yapacak bir şey yok, alı sinyal verdi öle bekliyor, işte garan açılcak, 7.36 üstü, fspx 1302 üstü, bu 776700 altında kalmamalı,...
şunu yaparsın long olup 76700 altında kalırsa flat olur çıkarsın bir bakarsın mevzuya
ben bir hava alıyım 3 -5 dakika,......
artık haziran out, spot yukarıda, vop eşlik etmiyor, nedeni eski vade out oldu,....yeni vade de ise yeterli + makas var, +900 puvan,.....
dolayısı ile tek seçenek spota aşırı alım gelmesi ki, 300-500 puvan çıksın, buda 773xx -4xx lere kadar bir yer olur,...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/713/87004206.png/][IMG]http://img713.imageshack.us/img713/1311/87004206.png[/IMG][/URL]
diyorum ya illaki yakalarım,....
ben de mi hava alsam yawhu :)...cort poz. flatlayesim var..ama elim gitmiyor nedense :)
[quote=indregandi;363637]artık haziran out, spot yukarıda, vop eşlik etmiyor, nedeni eski vade out oldu,....yeni vade de ise yeterli + makas var, +900 puvan,.....
dolayısı ile tek seçenek spota aşırı alım gelmesi ki, 300-500 puvan çıksın, buda 773xx -4xx lere kadar bir yer olur,...[/quote]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/19/61038519.png/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/6303/61038519.png[/IMG][/URL]
yukarıdaki analizi 5 lik yapıp 773xx-4xx bulmuştuk grafta bu rakamın üzeri agresif alım diyor,.....geçerse yani,...
son olarak iki graf güzel açıklıyor olayı ve ikiside günlük,...bir şey fren yapıyor, bu oyun olabilir, yarına ayutun dediği olabilir,...bir şey yada illa dji bekleynecek,...
bekleyeceğiz yapacak bir şey yok,......
biraz yürümüş,....ben bu kadar + makas koymayın dedim sorun olur,...dinlemediler, dedilerki bir bildiğimiz var elbet,...iyi dedim,...
İndi Üstadım bu agustos vadede makas makul diyebileceğimiz aralık nedir işlem için ??
py tepkiye devam ederse sürdürdükçe, 78750 [I][B]yakın vade garaf[/B][/I] hedefim,....py ye burada bakılmalı,.......bir yoklanmalı, .......
[quote=eyyüp;363646]İndi Üstadım bu agustos vadede makas makul diyebileceğimiz aralık nedir işlem için ??[/quote]
+300 civarı veya -300