Bu arada histemim Dow bu geceyi çok pis + kapatacak geceye mutlaka long gir diyor... Bu saatte bu histem, hayırdır umarım.... ;) :)))
Printable View
Bu arada histemim Dow bu geceyi çok pis + kapatacak geceye mutlaka long gir diyor... Bu saatte bu histem, hayırdır umarım.... ;) :)))
[quote=Astatin;294200]bizim kapanışa göre -100 pivan fdj...pek bir coşkusuz gördüm forimi[/quote]
Ben long kalmış biri olarak çok coşkuluyum şahsen... Uzun süredir adam gibi bir gap yememiştim.. Özlemişim... ::: :..:
Bu ne lem? Böyle gap mi olur... Utanmasa + açacaktı... Şu alemde long'cu olmak varmış.... Dur bi saniye... Ben long'cuyum zaten ne konuşuyorum ki... :)))
Günaydın.bol kazançlar..
Hayırlı cumalar...
he valla stropatro...kursaklarda kalan bir sürü heves görüyorum..üühühü..ben dahil
[quote=Astatin;294233]he valla stropatro...kursaklarda kalan bir sürü heves görüyorum..üühühü..ben dahil[/quote]
:..:Yav dow takanmı var yılsonuna kadar bunların hedefleri daha yukarılarda.
[quote=Strategist;294228]Ne güzel şeyler bunlar patronaj... İç gıcıklayıcı başarıları daim olur umarım.. :)))
Kazandıran sistem görüntülerinden benim kadar hoşlanan histemci yoktur herhalde... :..:[/quote]
stropatro,
gıdıklan diye demedim patron:p:p:p iki grafın ssitem formülğde aynı..biri 2.6.9, diğeri 2.7.3 de çalışmış ali:p:p
[quote=Astatin;294235]stropatro,
gıdıklan diye demedim patron:p:p:p iki grafın ssitem formülğde aynı..biri 2.6.9, diğeri 2.7.3 de çalışmış ali:p:p[/quote]
İkisi de güzel patron.. Farketmez bence... :..:
[quote=Astatin;294233]he valla stropatro...kursaklarda kalan bir sürü heves görüyorum..üühühü..ben dahil[/quote]
Long'dayım ama hakikaten büyük haksızlık bu açılış patron... Geçmiş olsun ne diyeyim... Para da piyasa da heriflerin elinde... Canları ne isterse onu yapıyorlar... Yuh artık... Dışarısı kara perşembe yapmış, bizimkinin haline bak...
[quote=jerfin;294223]doğru söylüyon.. boşuna 'çirkin kız' lakabı takmadın sen bana di mi..:p
bak, komplekse girdim senin yüzünden, gittim estetik yaptırdım...dng[/quote]
::::::
[quote=Strategist;294236]İkisi de güzel patron.. Farketmez bence... :..:[/quote]
ilahi patron..güzel güzel de, insanın aklına şu geliyor: acaba 2.74 ve ütleri çıktıkça bu sinyaller farklılaşacak mı? hangi versiyonun ki doğru..gerçi ben buldum nedenini...cmf ve vlt yi aynı anda bulunduran sistemlerde oluyor bu arızalar..neyse...
[quote=jerfin;294227]estetisyene dedim, ''beni angelina jolie gibi yap'' .. aha böyle oldum işte.. :o:o[/quote]
dudaklar çok benzememiş ama apla ya :::