-
[QUOTE=kagitci;472839]doğru diyorsun ama onda bir de süre vardı sanırım, bu süre zarfında git gel yapıcak herhalde,
ellerinde ki malı vermek için bu lazım sanırım
üstad haziran vadede pozisyon açtıgını söylemişti bu şu demek olmuyor mu,
"nisan ayında bu büyük düşüş pek gerçekleşmiycek" olarak anlıyorum ben
doğrumudur ?[/QUOTE]
77,000 ort maliyetli poz açmışlar..
benim yada sizin elinizde 77,000 maliyetli mal varmış gibi düşüşn..
bu saatten sonra kardan zarar olur en fazla..
diğer taraftan üstadın fiyatlamalarını takip ediyorum.
onun tarzı işlem yapmıyorum.
trend zamanları her strateji çok iyi gibi görünür.
Ama yatay sayılacabilecek bir piyasa da o kadar sabırlı değiliz .
günde ortalama 2000 puanlık dalgalanmada 2-3 ayda 10,000 puan beklemek sabır işi.
sağlam sermeye ile yapılacak strateji de işte öyle olmalı.
-
[QUOTE=Traderk;472830]''Anayasa Mahkemesi (AYM) Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) yapısını değiştiren kanunun Adalet Bakanı’na verilen yetkilerini düzenleyen hükümlerini iptal etti.
KADI'nın yetkileri buraya kadarmış...
Şimdi derler ki..
Zamanlama Manidar...
2014 lafı :):):)[/QUOTE]
Emrullah İşler: Anayasa Mahkemesi'nin Zamanlaması Manidar
Haber Yayın Tarihi : 11.04.2014 13:28
Ankara Haber Ajansı [5896590]
.brv .brv .brv
Başbakan Yardımcısı İşler, AYM'nin HSYK'ya ilişkin kararıyla ilgili "Zamanlamasını biraz manidar olarak değerlendiriyorum." dedi
-
[COLOR=#111111]Anayasa Mahkemesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na (BTK) elektronik haberleşme sektörüyle ilgili kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğinin korunmasına ilişkin usul ve esasları belirleme yetkisi veren Kanun hükmünü iptal etti.[/COLOR]
[COLOR=#111111]Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’nun BTK'ya, elektronik haberleşme sektörüyle ilgili kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğinin korunmasına ilişkin usul ve esasları belirleme yetkisi veren 51. maddesinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu. Talebi esastan görüşen Anayasa Mahkemesi BTK'ya, elektronik haberleşme sektörüyle ilgili kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğinin korunmasına ilişkin usul ve esasları belirleme yetkisi veren Kanun hükmünü iptal etti.[/COLOR]
[COLOR=#111111]Kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğin korunması başlığını taşıyan 51. Madde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nu, elektronik haberleşme sektörüyle ilgili kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğinin korunmasına yönelik usul ve esasları belirlemeye yetkili kılıyordu. İptal hükmü kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasından 6 ay sonra yürürlüğe girecek. Yüksek Mahkeme, iptal hükmünün yürürlüğe girmesinin ertelenmesi nedeniyle bu maddeye yönelik yürürlüğün durdurulması istemini ise reddetti.[/COLOR]
-
nedir son durumlar..
şu 88,450 yi merak ediyorum..
oralarda ne yapacak..
3 nisanda geçmişti..
sonra bir 1000 puanlık düzeltme sonrası yukarı
tam gaz gitmişti..
88,100-88,450 arası long poz açmak için bekliyorum...
-
[quote=sirius;472826]
89625-89400-89175 r
88800-88150-87800 s
[B][SIZE=4]88650 den kaçıyor pala[/SIZE][/B]
eğer bu çizgiyi kırarsa o da biliyor soluğu s2(87800) de alacağını
[/quote]
shortlar flat
88875 l 88775sl
bugünün dibi haftaya da kırılmaz ise hedef 97000 olabilir;)
[COLOR=white]17:10-20 arası hareketli olacak[/COLOR]
[COLOR=white][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=black]Forumdaşlara cümleten iyi bir haftasonu dilerim.+.[/COLOR]
[/COLOR]
-
[quote=hak_an;472848][COLOR=#111111]Anayasa Mahkemesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na (BTK) elektronik haberleşme sektörüyle ilgili kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğinin korunmasına ilişkin usul ve esasları belirleme yetkisi veren Kanun hükmünü iptal etti.[/COLOR]
[COLOR=#111111]Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’nun BTK'ya, elektronik haberleşme sektörüyle ilgili kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğinin korunmasına ilişkin usul ve esasları belirleme yetkisi veren 51. maddesinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu. Talebi esastan görüşen Anayasa Mahkemesi BTK'ya, elektronik haberleşme sektörüyle ilgili kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğinin korunmasına ilişkin usul ve esasları belirleme yetkisi veren Kanun hükmünü iptal etti.[/COLOR]
[COLOR=#111111]Kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğin korunması başlığını taşıyan 51. Madde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nu, elektronik haberleşme sektörüyle ilgili kişisel verilerin işlenmesi ve gizliliğinin korunmasına yönelik usul ve esasları belirlemeye yetkili kılıyordu. İptal hükmü kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasından 6 ay sonra yürürlüğe girecek. Yüksek Mahkeme, iptal hükmünün yürürlüğe girmesinin ertelenmesi nedeniyle bu maddeye yönelik yürürlüğün durdurulması istemini ise reddetti.[/COLOR][/quote]
bu ülkedenin % kaçı anayasa kitabı görmüştür acaba
tahminen %5 tir ki onlarında yarısı mecburiyetten yani hukuk meslekleri olduğu için görmüşlerdir...
oysa ki adımızı nasıl biliyorsak anayasayı da her vatandaşın bilmesi gerekir.
neden mi?
hayatımızı o şekillendiriyorda ondan
fiyatı ise aldığınız yere göre 4-5 TL dir.
SAĞLICAKLAKALIN.lelele
-
89300 ÜSTÜ kapanış bekliyorum tahminim bence..
-
Hakan kardeş..
Kardeş diyorum kusara bakma ,benin kardeşimin adı da Hakan.
ordan bir samimiyet ve pozitiflik var.
Bugün oluşan grafiğini paylaşabilirmisin.
dar alanda kısa paslaşmalar vardı..
Bugün %93 içine ittiler...
:mad::mad::mad::mad:
-
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-GJZ8.jpg[/IMG]
-
89500- 89600 üstü kalışlarda realize bitmiş olabilir bence..
-
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-UAJM.jpg[/IMG]
-
son düzlükle
88,925 üstü long 89,300 den verdik
%7 lik kısımda kaldık.. yani sermayeyi koruduk..
Cümleten iyi haftasonları dilerim.