Geçen sene 1,50 alıp 2 den sattım diye sevindiğim kağıt 7 olmuş...Yanlış yerde tükkan açmışız..Hissesen ötesi yok...
Printable View
Geçen sene 1,50 alıp 2 den sattım diye sevindiğim kağıt 7 olmuş...Yanlış yerde tükkan açmışız..Hissesen ötesi yok...
Grafik atalım biraz, çok sessizleşti ortam...
Selçuklu patron olaydı bol bol atardı...
XBANK günlük...
[img]http://666kb.com/i/bu0cmpof94u45iimq.gif[/img]
evet düzenli gelir sıkıntısı yoksa kişinin spot VOB tan daha az stresli ve daha kazançlı.orada altın kural yatıp bekleyeceksin ama küçükler o işi yapamıyor hemen tavan çeksin istiyor aldığı senet hemde 1 değil 4-5 tavan :D
[quote=Sekube;358910]Geçen sene 1,50 alıp 2 den sattım diye sevindiğim kağıt 7 olmuş...Yanlış yerde tükkan açmışız..Hissesen ötesi yok...[/quote]
[QUOTE=nedim972;358906]arkadaşlar garantinin desteklerini bilen var mı acaba?[/QUOTE]
garan ;
[IMG]http://i52.tinypic.com/oac6lu.jpg[/IMG]
kapattım pozu seçime kadar forekse takılacağım
herkese hayırlı işler dilerim
[QUOTE=Sekube;358910]Geçen sene 1,50 alıp 2 den sattım diye sevindiğim kağıt 7 olmuş...Yanlış yerde tükkan açmışız..Hissesen ötesi yok...[/QUOTE]
KESİNLİKLE..
hayatını o birkimlere ihtiyacın olmadan devam ediyorsan,hisse çok mükemmeldir..
hiçbirşey yapmıyorsan 4-5 yıllık diplerde mal al ve bekle..
uzaktan tanıdıgım,,afyondan 80 mlyrı,500 mlyr yaptı..
2007-2008 de afyonçmt almış.. sonra sattı..
2008 kasımda 20.900 görerek dip yaptık..
istatiksel olarak en fazla 5 yıl içinde ,[B]yani 2013 e kadar 28-30000([COLOR="Red"]imkb-100 de[/COLOR])[/B] görmemiz gerekiyor..
(71700 zirvesinden %60 geri çekilme)
orada yatırılan para 12-18 ay içinde dolar bazlı olarak 6-7 kat artar..
hisseler en beta lı hisseler.
merhaba gençler, kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun.
[quote=TÜRKOĞLU;358916]evet düzenli gelir sıkıntısı yoksa kişinin spot VOB tan daha az stresli ve daha kazançlı.orada altın kural yatıp bekleyeceksin ama küçükler o işi yapamıyor hemen tavan çeksin istiyor aldığı senet hemde 1 değil 4-5 tavan :D[/quote]
4-5 tavan çekince de daha bu hisse satılmaz deyip hisse ile duygusal bi bağ kurup kardeş oluyo kendimden biliiimmm..:D
Voborsaya selam
Evvelki günden kalan 77200 full uzunlarla yola devam:)
Böğün 78000 üzeri kafi bana:)
Demire zam geldi:)
Kablo netmi internetten daha iyi bağlantı sağlar yoksa vınn denen zımbırtımı?
Uzamanlık sorusu gibi oldu ama, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim:)