Yes we can:..::..:
Printable View
Yes we can:..::..:
[quote=a.kaya;378645]sorulurmu buda tatar hocam :::[/quote]
yaannnee...:D:D:D aman diyim gayatron...70700 kırılırsa 68000 e gider falan gibi analizler yapma...az bi dur:D gıllandırma palayı
[quote=Astatin;378648]Yes we can:..::..:[/quote]
[quote=ATHLON;378643]ve bektestler tamamdır..yeni trading stratejisi "Dalton" vatana millete hayırlı olsun...:))[/quote]
bence athlon patron ikimizdende fena :::
[quote=mosyo2000;378640]mahi sonrası da olabilir...[/quote]
Mahi ile ayrıldık...Yani ben ayrıldım, zihnen..:..: Onun haberi bile yok..üühühühüh... Bir süre gönlümü boş tutaceğim
[quote=Astatin;378648]Yes we can:..::..:[/quote]
evelallah we can :::
[quote=The Tatar;378650]bence athlon patron ikimizdende fena :::[/quote]
hehehhe.. yes he can....lelele pardon yes he is...
ivit...sponsorluk faaliyetlerinde de kötüydü zaten.dng
[QUOTE=ATHLON;378644]stratejinin asıl amacı,piyasada uzun süre kalabilmek...aşırı kar hedefi yoktur..
sadece ve sadece otomatik money management sistemi ile kontrat miktarını ayarlayarak zararı minimize etme yoluna gidilmiştir..karlarla işi yoktur..ihtiyaç duyulan da budur tahtada..:)
umarız bu yolda mahcup olmayız..:)[/QUOTE]
hala neden taban olmadığımızın cevabı var mı bu sistemde?
[quote=mosyo2000;378654]hala neden taban olmadığımızın cevabı var mı bu sistemde?[/quote]
Patron çok teprik ediyorum..... EN temiz ve asıl soruyu sen sordun... fazlalıkları atılınca mikemmel heykel in ortaya çıkacağı mermer parçasının içindeki mikemmel soru hesabı:p evet.. sorunumuz özetle bu; neden graşmıyoruz.... yani tamam taban biraz abartılı olabilir ama, bi graşşsaydık
[quote=Astatin;378651]Mahi ile ayrıldık...Yani ben ayrıldım, zihnen..:..: Onun haberi bile yok..üühühühüh... Bir süre gönlümü boş tutaceğim[/quote]
Aste,
Mişel Fayfır nasıl??:D
[QUOTE=Astatin;378651]Mahi ile ayrıldık...Yani ben ayrıldım, zihnen..:..: Onun haberi bile yok..üühühühüh... Bir süre gönlümü boş tutaceğim[/QUOTE]
asti zaten ayrı dünyanın insanlarıydınız... önerim sektörden... inci -cnbc-e... soyadı biraz sakat .. rütbeli gomtanımla ilgisi varsa ondan da ayrıl...habersiz...
[quote=Astatin;378653]hehehhe.. yes he can....lelele pardon yes he is...
ivit...sponsorluk faaliyetlerinde de kötüydü zaten.dng[/quote]
valla athlon patronu tebrik ederim,yatırımcının fabrika ayarlarıyla oynadı :::
slovakyadaki oylama bile beklenti oldu ya şu piyasada helal olsun :)
[quote=excali;378656]Aste,
Mişel Fayfır nasıl??:D[/quote]
o evimin gadını..onu bu muhabbetlere gatmayalım lütfen..reca ederim:D
71 bin saatlik ortalamayı dün kapanışa yakın geçmiştik.
bugün aşağı geçmeye çalışıyoruz ve umarım kapanışa yakın geçeriz zira o zaman çok hoş işlemler olabiliyore :)
[quote=mosyo2000;378657]asti zaten ayrı dünyanın insanlarıydınız... önerim sektörden... inci -cnbc-e... soyadı biraz sakat .. rütbeli gomtanımla ilgisi varsa ondan da ayrıl...habersiz...[/quote]
habersiz ayrılacaksam hemen boşa ring seferi atmayadık mösyö:D:D
ula harbiden bakıyorum da aşık olacak gız kalmamış ya...:p du bakıyım..Kanuni nin en son yazdığı İtalyan prensesin adı neydi...yok yok pardon onun babası eskiş bakanmış, iş almayak başımıza..ben biraz gönlümü dinlendiriim yaw....dng
kardeşum,biz mahiye mevcut yazıyı ilettik..cevabını da aldık..
bizden daha başka ekstra bişii istenmedi ki..:)
ha istenseydi yapar mıydım?...o da ayrı bir konu..:)
ki gızımız deverlidir,amma ovlumuz da deerlidir deerli olmasına da bi masa başında bilem oturmuşluumuz yoktur ki:))
[quote=The Tatar;378661]71 bin saatlik ortalamayı dün kapanışa yakın geçmiştik.
bugün aşağı geçmeye çalışıyoruz ve umarım kapanışa yakın geçeriz zira o zaman çok hoş işlemler olabiliyore :)[/quote]
Son 30dk. 500-1000point kuralı mı var , patron?;)
71 bin kağıttan kaplan değilim diyorrrr :)
70600de bir tekme de ben vuririm sevgili graşperverler
[quote=excali;378664]Son 30dk. 500-1000point kuralı mı var , patron?;)[/quote]
pala bu boru deel patron :D
5 dk bile yeterli olabiliyor bazen biliyorsun..
[quote=The Tatar;378659]slovakyadaki oylama bile beklenti oldu ya şu piyasada helal olsun :)[/quote]
ditatar,
iş gereği bratislava da kaldıydım 4 gün... o zaman çömezdik tabe.. gıdemliler akşam 5 gibi arazi olduydu, biz 8 e kadar çalıştıydık gavurlarla... arazi olanlar kırmızı lambalı sokağı çok methettiler...dngslovaklar nazarında tüm slav ırkını teprik ederim... Klasik fiziğin etki-tepki prensibinin ne kadar boş bir prensip olduğunu slav gadınlarında gördük hadji.. o kadar soğuk memleket gadınının, dombili dombili yağlı yağlı olması lazım ama manzara hiç öyle deel.. netekim bir slovak bir rus ve bir ukraynalı gadını yan yana gören herkes, klasik değil modern fizik le ilgilenir bence..fizik derken bilimden bahsediyorum lem..derbüyesizleşmeyin...:..:
[quote=Javacheff!;378666]70600de bir tekme de ben vuririm sevgili graşperverler[/quote]
sistemli vururum diyosun yani patron :..:
ben bugün sistemli vursam 71675 den voliyi vuruyordum ama sistemsiz günüme denk geldi alttan vurmak zorunda kaldık..
şşş stetomous bi yemek ayarliim mi?
ama gelecen bu sefer..))
[quote=Astatin;378668]ditatar,
iş gereği bratislava da kaldıydım 4 gün... o zaman çömezdik tabe.. gıdemliler akşam 5 gibi arazi olduydu, biz 8 e kadar çalıştıydık gavurlarla... arazi olanlar kırmızı lambalı sokağı çok methettiler...dngslovaklar nazarında tüm slav ırkını teprik ederim... Klasik fiziğin etki-tepki prensibinin ne kadar boş bir prensip olduğunu slav gadınlarında öğrendik hadji.. o kadar soğuk memleket gadınının, dombili dombili yağlı yağlı olması lazım ama manzara hiç öyle deel.. netekim bir slovak bir rus ve bir ukraynalı gadını yan yana gören herkes, klasik değil modern fizik le ilgilenir bence..fizik derken bilimden bahsediyorum lem..derbüyesizleşmeyin...:..:[/quote]
pragtada K5 varmış patron,çömezlik zamanında orayada gittinmi :..:
[quote=ATHLON;378670]şşş stetomous bi yemek ayarliim mi?
ama gelecen bu sefer..))[/quote]
Aste ,
Kaçırma bu fırsatı. ;)
[quote=ATHLON;378670]şşş stetomous bi yemek ayarliim mi?
ama gelecen bu sefer..))[/quote]
yemekte ne var:D:cool: yerin kulağı var hadji..benim sevmeyenim çok..masada tam mahi ye yazarken kafama beyzbol sopası inerse hiçbir açıdan hoş olmaz yani...:o:D
[quote=The Tatar;378669]sistemli vururum diyosun yani patron :..:
ben bugün sistemli vursam 71675 den voliyi vuruyordum ama sistemsiz günüme denk geldi alttan vurmak zorunda kaldık..[/quote]
sistemsizlik çok sakil duruyo bende patron :D
hayırlısı :o
[quote=The Tatar;378671]pragtada K5 varmış patron,çömezlik zamanında orayada gittinmi :..:[/quote]
yok..oraya profosyonellik zamanında gittim..:D:D töbe töbe..yok patron prag olayına gidemedik hiç..:D
[quote=Javacheff!;378674]sistemsizlik çok sakil duruyo bende patron :D
hayırlısı :o[/quote]
şu sistemsizlik en çok asti patrona yakışıyor zaten :..:
[quote=Javacheff!;378674]sistemsizlik çok sakil duruyo bende patron :D
hayırlısı :o[/quote]
abi avatar pek bi anarşik pek bir siyah duriii... bu memlekette kızıl, kırmızı-beyaz ve siyah renkler artık tehlikeli biliyon:..:
garan da 6,70 e 2 milyon lota yakın alış yazmışlar yoksa fitil o mudur ? :)
[quote=The Tatar;378676]şu sistemsizlik en çok asti patrona yakışıyor zaten :..:[/quote]
:D:D Ne demişler...
"Sistemden korkma Allah'tan kork"
[quote=Astatin;378679]:D:D Ne demişler...
"Sistemden korkma Allah'tan kork"[/quote]
ben bi miktar paladanda gorkuyorum patron :::
derler ki asti nin içki masasındaki gücü 10 metin akpınar kadarmış..:)
göremedik ama daha..:))
[quote=The Tatar;378676]şu sistemsizlik en çok asti patrona yakışıyor zaten :..:[/quote]
İvit.. Çok Histemli birisi. .dng
[quote=Astatin;378677]abi avatar pek bi anarşik pek bir siyah duriii... bu memlekette kızıl, kırmızı-beyaz ve siyah renkler artık tehlikeli biliyon:..:[/quote]
patron bütün canlarım bu memlekette, anarşik olsam kaç yazar. üüü
kendimi kitaptaki buhrana hazırlıyorum bir süredir..boks..boks..boks.
[quote=ATHLON;378681]derler ki asti nin içki masasındaki gücü 10 metin akpınar kadarmış..:)
göremedik ama daha..:))[/quote]
neeyyyy patron 10 kaldıraçlı metin akpınar gibimi ziftleniyormuş :..:
[quote=The Tatar;378684]neeyyyy patron 10 kaldıraçlı metin akpınar gibimi ziftleniyormuş :..:[/quote]
hiçbir zaman etrafta o kadar rakı olamaz binci. adam masada 10 saat oturuyo. ordan hesapla.
[quote=ATHLON;378681]derler ki asti nin içki masasındaki gücü 10 metin akpınar kadarmış..:)
[quote=The Tatar;378684]neeyyyy patron 10 kaldıraçlı metin akpınar gibimi ziftleniyormuş :..:[/quote]
abi valla yannış istihbarat... benim ayarım 3 kadeh irakidir (50/50 karışım ama).. Eğer kazara 3 den fazla içersem, pis sızasım gelir ve en yakın sızacak lokasyonu aramaya başlarım...haaaaa ama bak eğer kazara sızdıktan 1-2 saat sonra uyandırılırsam da bi daha 24 saat uyuyamam, gurt adama dönüşürüm ve naptığımı hatırlamam... ha madem hatırlamıyon gurt adama dönüştüğünü nerden biliyon dersen... o gısmını karıştırma:..::..:
[quote=Javacheff!;378685]hiçbir zaman etrafta o kadar rakı olamaz binci. adam masada 10 saat oturuyo. ordan hesapla.[/quote]
Metin abinin çöktüğü masaya ertesi güne rezervasyon almazlar...Muhtemelen yarın akşama kadar içecektir..derler...hatta yaşanmış vakadır derler...bilemeyom yani:D