bugün başka şort mort yok ...ya edebiyle en az benim maliyete gelir yada beklerim....şort vurdukca yukarı sürüyor şerefsiz.....abondene oldum bugün ....hic ummadıgım bir yerde şu an......
Printable View
bugün başka şort mort yok ...ya edebiyle en az benim maliyete gelir yada beklerim....şort vurdukca yukarı sürüyor şerefsiz.....abondene oldum bugün ....hic ummadıgım bir yerde şu an......
[quote=indregandi;214924]efg yi gözden kaçırmayın, bu şimdi garanı devreye soktu, bu bir işaret, bir ilerleme, bir iki günde sürebilir, bu günde olabilir, tahminim diğer amcalar yukarıdan usul usul cört pramitliyorlarken bu amca py yi, ky karşı tutuyor, gaydırı guppakta katliam yapıyor, ne güzel dimi, ....vay anasını,
yükseliş için 65-65525 arası çok önemli, burası bir önceki aralığımız, bu nedenle burası algılatılacak, eğer cortları buradan çözerlerse katliam olur, .......[/quote]
benim beklentim daha ziyade bu işin 64525-63525 arası çoklu tekrar olması yönündeydi, ancak analizimde 65525-65000 temasınında işleneceğinden bahsetmiştim, birinciye geri dönüş olmassa eğer, bu fiyatlara dünü tamamlamış gözüküyoruz, her durumda yatay yaşayacağımız ise kesin neredeyse, çünkü 30 dayız henüz ve oda 65000 de başarılar,
[quote=indregandi;214924]Efg yi gözden kaçırmayın, bu şimdi garanı devreye soktu, bu bir işaret, bir ilerleme, bir iki günde sürebilir, bu günde olabilir, tahminim diğer amcalar yukarıdan usul usul cört pramitliyorlarken bu amca py yi, ky karşı tutuyor, gaydırı guppakta katliam yapıyor, ne güzel dimi, ....vay anasını,
yükseliş için 65-65525 arası çok önemli, burası bir önceki aralığımız, bu nedenle burası algılatılacak, eğer cortları buradan çözerlerse katliam olur, .......[/quote]
hocam şunu düşünmek lazım...eer bu adam uzunsa....ve 65500 ustunde köşedeki bakkal bile uzuna dönecekse...ne yapmalı ki daha yukarı taşıyabılmelı karşı satışlarını başka alışlara yar etmeden...
ha uzun diilse zaten bu soruya gerek bile yok...
[quote=jani;214925]65 150 tepeydi....526 milyon....[/quote]
teknik olarak flamanın sınırıydı....bunun üstü tuzak olacak....65 200 deyim...
65150 tepe değildi sebebi bende saklı palayı sıkıştırdım napsın kerata 150ye kadar götürmek zorunda kaldı daha ne short cover gördüm ne de sistemci uşşag bu vob daha su kaldırır sünger gibi shortçu çekmeli ki işimize bakalım bıuralar köpüktür burdaki alışlar short cover dır zaten apsd pek güdük kalmış amma velakin 850ye kadar gevşer burası ondan sonraki sertliğe kalbi olan yaşı 40ı geçmiş abiler ablalar dayanamaz ona güreeee.
Mugla da sorarlar adam long bulundurupduruuu mu diye? Soruyorum size long bulundurupduruuuu mu?
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=306826&resize_x=600[/IMG]
elimizde ne var....
shortcu usaglar mezbahadalar....sistemciler gercekten sisteme uyanlar...longdalar....
ve benim 65 200 lerde elimdeler....mal oranım 1/2 oldu....
yetiş ya resulallah....
Ne dedik 65150 tepe değil daha varrrr tepeyi MCci yawrular belirleyecekkk.Ahanda geldi ALAN menkuldeki treydçi arkıdeşş.ahahahahaha..
Pala hazırladı Akkızı yoncalıyı amiralle ayar verdi şortçuya eeee ne galdı geri? heçbişey kraliçenin parası gidiyii bizim pala dururmu burdaaa? durmazzz giderrr, sürrrr pala yukarı.
[quote=athlon;214929]hocam şunu düşünmek lazım...eer bu adam uzunsa....ve 65500 ustunde köşedeki bakkal bile uzuna dönecekse...ne yapmalı ki daha yukarı taşıyabılmelı karşı satışlarını başka alışlara yar etmeden...
Ha uzun diilse zaten bu soruya gerek bile yok...[/quote]
şimdi eğer örgütlü iseler ki bu tartışılıyor, bu işi yapmaları çok kolay, öte yandanda virman olanakları var, bunları biliyoruz, buradan hareketle, bir pet şişe su düşünelim, bu şişe ağzına kadar dolu olduğunu düşünelim, öleki sade ce dudak ıslatmalık yere boş olsun, pet şişede su sabit olduğuna göre (kontrat sayısı) işte gaydırı guppak sortken lönke geçerek (7000 kontrat çözdü) pet şişeyi doldurup suyu taşırdı, bu bu günki yükseliş ve kar oluyor, aslında illüzyon çünkü pet şişe deki su sabitti, YANİ TAŞAN EDEN YOK, yani alıcı ve satıcılar karşılıklı eşit oranda sabaha başlamışlardı, ne yaptılar fiyat hareketi, nasıl yaptılar yukarıdaki gibi, kime karşı yaptılar ky ye tabiki,
dün bunu beklediğimi yazmış ve [COLOR=red]gaydırı guppak[/COLOR] kim yada kimler olacak demiştim,......
yani olay yukarıdakidir, sorunun cevabı ise taleptir, eşek varsa semer vuran çoğ olur, demiş atalarımız,....
[QUOTE=MuglaliZuhtu;214936]Pala hazırladı Akkızı yoncalıyı amiralle ayar verdi şortçuya eeee ne galdı geri? heçbişey kraliçenin parası gidiyii bizim pala dururmu burdaaa? durmazzz giderrr, sürrrr pala yukarı.[/QUOTE]
süyle palaya edepsizlik etmesin benden bugün aldıgı parayı hemen iade etsin ...intikamım korkunc olur........
Bu nedenlerle, vaktinden önce alış ve satışa girmemek gerkir, bu gün 40 mı kazandın, kal orada, analiz fiyatın neyse o ki yardımcı oluyoruz, yaz bekle, gelmedimi bekle, sen olmadan gidemez, sen otobüsün tekerleğisin! onlar ise otobüse binmişler seyahat ediyorlar, sende bu iş için dönüyorsun, dönmüyorum de, [COLOR=red]aşağı inip baksınlar!,....[/COLOR]