çok kuvvetli bir hareket oldu,yarına devamı muhtemeldir,en azından açılışta..
Printable View
çok kuvvetli bir hareket oldu,yarına devamı muhtemeldir,en azından açılışta..
sisteme filtre nasıl yaparız..ms için...filtre var mı filtre
87000 öper bence dıtatar
[quote=The Tatar;353278]çok kuvvetli bir hareket oldu,yarına devamı muhtemeldir,en azından açılışta..[/quote]
Yine yanlış ata oynadık galiba patron sen bilirsin.Vadeli lonk yaparken spottan garanti yerine akbank aldık..Arap atı gibi sonradan açılır mı dersin..:)
apsd ye dikkat !!!
yukarı hareketi kuvvetle destekler görüntüde..
bşktas da ,,vob da tavan olsun..
[quote=Sekube;353281]Yine yanlış ata oynadık galiba patron sen bilirsin.Vadeli lonk yaparken spottan garanti yerine akbank aldık..Arap atı gibi sonradan açılır mı dersin..:)[/quote]
abi bu aralar ARap diyarlarında işler pek yolunda gitmiyor...ama yine de sen bilirsin
[QUOTE=The Tatar;353282]apsd ye dikkat !!!
yukarı hareketi kuvvetle destekler görüntüde..[/QUOTE]
sistem bu gün 3 işlem yapmış..ortalama bir olmalıydı..genelde böyle olunca son sinyal 2-3 gün sürer..
[quote=Sekube;353281]Yine yanlış ata oynadık galiba patron sen bilirsin.Vadeli lonk yaparken spottan garanti yerine akbank aldık..Arap atı gibi sonradan açılır mı dersin..:)[/quote]
benim gözümde garanti ingiliz akbank arap atı patron..
yani her şartta garanti daha hızlı gider..
akbank nedense kamu bankası gibi geliyor bana..
ama inşallah dediğin gibi olur patron..
apsd çıldırdı.......
aha da az pilav relonkk..hemde 675 den..ama az pilav...soykırım iddialarına karşı
7-8 nisan tepelerine bak patron nasıl fark yemiş akbank..
ama bu kadar farkta fazla akbank makası kapamalı biraz..
tamam dıtatar uzatma..105000 de anlaşalım..
a) Astatin bile gün içi lonktan 3 kez para alıyorsa bu endeks 105000 olur (-ki burdaki "bile" ifadesi soykırım iddiasıdır)
b) Astatin bile lonka döndüyse bu piyasanın graşma vakti gelmiştir (burda bi soykırım iddiası yok ama alenen küçük görme var.. neyse ki kendini küçük görme de, cezai sonucu olmasın)..ehehehe
Makası da fena açtılar son anlarda... Yükseliş devam etmeli artık... YYLD :D
[quote=Astatin;353288]aha da az pilav relonkk..hemde 675 den..ama az pilav...soykırım iddialarına karşı[/quote]
tü..Allah gehretmeye...87000 ye lonk gavırma yazdıydım...gitmedi..seans da kapanmış..püff..filat gireceydik olmadı bu..yedik -1000 gap ı::: sen düşün dıtatar
makasla meydan okuyor pala al sana 850 puan bonus shortla pliizz diyor :)
[quote=Astatin;353293]tü..Allah gehretmeye...87000 ye lonk gavırma yazdıydım...gitmedi..seans da kapanmış..püff..filat gireceydik olmadı bu..yedik -1000 gap ı::: sen düşün dıtatar[/quote]
sabah daha yüksekten vereceğini biliyosun tabi :::
gorkutmak gibi olmasın ama 10 kaplan modunda long :)
herkes lonk olmus. yok, olmaz, yatay devam...:p...
[quote=The Tatar;353289]7-8 nisan tepelerine bak patron nasıl fark yemiş akbank..
ama bu kadar farkta fazla akbank makası kapamalı biraz..[/quote]
Tobo görüntüleri var.Yonca tamamlamak üzere sağ omuz, akbank yeni yapacak..Biraz onu dikkate aldım..
Bankacılık endeksi 149.500-150 bine değecek büyük ihtimalle grafiğime göre..Eğer aşarsa vadeliyi [COLOR=Lime]105-110[/COLOR] bin gibi uçuk bir hedefe taşıyabilme gücü var...Tek şart bankacılık endeksinin 150 bini aşması...
Her yer yeşilken sat, kırmızyken al. :::
herkes long..
zaten pala da son dakikalarda abarttı..
long cover yapsamıydık ne...
yarın 600 puan eksi gap var...kanımca!!!!!!!!!!
iyi akşamlar cümleten..
Eksi açsın sonra alsın. :..: İyi akşamlar.
flaş flaş flaş pala voborsa kanalizasyon topiğinde görüldü
[quote=The Tatar;353296]sabah daha yüksekten vereceğini biliyosun tabi :::
gorkutmak gibi olmasın ama 10 kaplan modunda long :)[/quote]
Yazıyorum kenara -1000 gap var yarın:(:):cool::o kenara yazıyorum ama forumun edit programı ortalıyor yine..üww:D:D valla ben az pilav lonkum dıtatar...bilemeyom yani:o
[quote=aslan;353299]Her yer yeşilken sat, kırmızyken al. :::[/quote]
hah işte bu yüzden, sırf bu yüzden yeni bir isim verdim ona..pala..
benimd eniyet buydu.87000 lonk kavırmaları alsaydı eyi olacaydı..neyse gısmet
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/3/9027.bmp[/img][/url]
[quote=aslan;353299]Her yer yeşilken sat, kırmızyken al. :::[/quote]
hızlı batma kursu
iyi akşamlar
Longlar bizim umudumuz , gururumuz...
yarın açılış yukarıdan olursa daha sonra iyi bir satış gelmesi mümkün,
yatay açılış olursa bunlar yine yukarı sürmeye devam edebilir. tıpkı bugün ve dün yaptıkları gibi.
iyi akşamlar
[QUOTE=Astatin;353305]Yazıyorum kenara -1000 gap var yarın:(:):cool::o kenara yazıyorum ama forumun edit programı ortalıyor yine..üww:D:D valla ben az pilav lonkum dıtatar...bilemeyom yani:o[/QUOTE]
yazmasaydın keşke patron :(
1000 olmasada eksi 500 falan şuan için kesin gibi ama sabah ola hayrola..
[quote=The Tatar;353330]yazmasaydın keşke patron :(
1000 olmasada eksi 500 falan şuan için kesin gibi ama sabah ola hayrola..[/quote]
Günaydın sayın dıtatar,
Al bize lonk teselli...60 dk bir triengıl...göstergede pupu filan..bu 3gen yukarı kırılsın milyon çiçek açsın...zati gösterge triengılını yukarı gırmış bilem...sana şöyle diyim biz açılana kadar fdj 740 olsun, momentum bizim tarafa geçer ve hoş ve enteresan bir açılış olabilir...
herşeye rağmen eğer artı gapla açılış olursa, önümüzde 0.00006 yıl PALA ya küfretmeyeceğim..söz..
[IMG]http://i54.tinypic.com/502t0y.png[/IMG]
[URL="http://www.hemvob30hemusdtrymicikacakacaba.com"]www.hemvob30hemusdtrymicikacakacaba.com[/URL]
tolar ve 30endeks lonklarımı seviyorum...
la dur görmemiş yatırım yapmış her yere ilan etmiş hesabı
-yakın geçmişe kadar %100 tl dibs lerde olan bireysel emeklilik fonlarımı tolar 1.515 lerdeyken %35 usddibs, %35 hisse %30 tl dibs olarak değiştirmiştim...kendimi ve emekliliğimi şimdiden teprik ederim...
Günaydın VOBORSA,
Aste,
"Küresel olarak ısınıyorsak, Neden Mayıs ayında kalorifer yakıyoruz?" sorusuna cevabın ne olurdu?
[quote=excali;353345]Günaydın VOBORSA,
Aste,
"Küresel olarak ısınıyorsak, Neden Mayıs ayında kalorfer yakıyoruz?" sorusuna cevabın ne olurdu?[/quote]
"Yakıyoruz " ifadesinde 1 inci çoğul şahıs olan "biz",
a) Küre nin içinde olmayabilir
b) Kutupta yaşıyor ve kürsel ısınma halen yeterli seviyede değil ve kalorifer yakmaya devam ediyorlar mecburen
c)Kürsel olarak ısınan da, kalorifer yakanda siz mişsiniz madem neden bana soruyorsunuz
ç) Hepsi
d) Hiç biri
e) Pauli dışarlama prensibi
f) Termodinamiğin 2 nci guralı
g) Tekrar hiçbiri
ğ) Tekrar hepsi
h) Hepsi yaşatır seni seksi
ı) Pepsi yaşatır seni pepsi
i) Fileksi yaşatır seni fileksi
j) Yeter
Hepimizi ilgilendiren bir konu, 22 Ağustostan sonra özgür internete son!
[url]http://www.ensonhaber.com/internetin-olum-tarihi-22-agustos-2011-05-03.html[/url]
Hani ranacaktık camışşşşş :) üwww
strobull gelse de ransak motivasyonluk miktar da olsa..üw