üvvv 68150 den al geldi üvvvv
tebrikler kitaro .brv.brv.brv.brv ralli oldu üvvvvv
Printable View
üvvv 68150 den al geldi üvvvv
tebrikler kitaro .brv.brv.brv.brv ralli oldu üvvvvv
[quote=iskoçyalı;243452]67.325den al vermiş olan sistemime uymadığım ve dahi vob'u bırakmış olduğum için asıl ben kendimi kınıyorum. :D:..:[/quote]
sen dışarda dur daha iyi unlu abi.uyk vob bizi bırakmamışken- içindeyken biz girdabında boğuluyoz:eek: ama sen gene de uymadıklarını önceden söyle biz uyalım vicdanın irahat etsin :..:;)
[quote=iskoçyalı;243457]biyruuun :..:
ulem şu nicki değiştireyim. mekanda iskoçyalı diyen yok haybeye değiştirdik nicki. :D:D[/quote]
adın çıkmış unlu'ya inmez iskoçyalıya:::.dng
fdow son durum ... eflatun etiketler exx olmadı daha .. ... bakalım ... üvvvvvvvvvv ... üvvvvvvvvvvvv :o
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/24/2638.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;243456]unlimit abi .. benim 2 lik 275 sat verdi .. üvvvvvvv:o:o:o:D:D[/quote]
canım kardeşim Selçuklum. senin sistem ve uygulama prensiplerine hastayım, her fırsatta belirtiyorum zaten biliyorsun.
benim poza girmekte sıkıntım yok. pozdan çıkarken başlıyo sıkıntı. :..:
ben neredeyse her dibi,her zirveyi avlarım. iş o değil. iş pozisyonu ne kadar elinde tutacağına karar vermesi...:)
o yüzden derim ben iyi bir trader değilim. ben iyi bir avcıyım.
iyi trader'lık başka bir şey...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
misal, bi paritede dibi avladım yine. 111,34'ten aldığım €/JPY'yi 111,41'de verdim.
bak bakalım şimdi kaç yakıyo... :)
he kaldıraç 1'e 100 olunca iyi oluyo tabe yine de, buna şükür...
eflatunların exxxxx olması için 4 ün üstüne çıkması gerekiyor dimi saraylı abi .. ? :o:o:o
[QUOTE=selçuklu;243462]fdow son durum ... eflatun etiketler exx olmadı daha .. ... bakalım ... üvvvvvvvvvv ... üvvvvvvvvvvvv :o
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/24/2638.jpg[/IMG][/QUOTE]
[quote=sadberk22;243461]adın çıkmış unlu'ya inmez iskoçyalıya:::.dng[/quote]
hellim aplaya ilettim valla fırça atarsa direkt sizi ispiyonlıycam "apla ben naapiim nickimle hitap etmiyolar üvvv " diye.
ehueheue :D:D
kitaro bende tebrik ederim..
2 dir şahit oluyorum,sürüden erken ayrılıp süper zamanlamayla pozisyon alıyorsun..
eline sağlık ! daim olsun inşallah !
[QUOTE=iskoçyalı;243466]hellim aplaya ilettim valla fırça atarsa direkt sizi ispiyonlıycam "apla ben naapiim nickimle hitap etmiyolar üvvv " diye.
ehueheue :D:D[/QUOTE]
:D:D:D ben sana demiştim abi .. avatarı değiştir nick dursun diye .. ehuehueu :D:D:D
[quote=selçuklu;243465]eflatunların exxxxx olması için 4 ün üstüne çıkması gerekiyor dimi saraylı abi .. ? :o:o:o[/quote]
eflatun 4 ün üzerine çıkıp biraz ,gerçek eflatun 4 orda bitebilir,yine exx olmaz..
ama bizim piyasaya bakılırsa,fdow da eflatun 4 exx oldu...
bizim sabahki 67.250 dibi neydi acaba?
2.dalga mı ya da 5.b de bir başarısız 5 mi?
ne olduğu belli değil,anlamadım valla!:o
68.200 şort
[quote=saraylı;243470]
ne olduğu belli değil,anlamadım valla!:o[/quote]
py dalgayı yanlış çiziyo abi...:..::..:
ew bilmiyo, ondan...:..::..::..:
[QUOTE=saraylı;243470]eflatun 4 ün üzerine çıkıp biraz ,gerçek eflatun 4 orda bitebilir,yine exx olmaz..
ama bizim piyasaya bakılırsa,fdow da eflatun 4 exx oldu...
ne olduğu belli değil,anlamadım valla!:o[/QUOTE]
abi bizim dibi beğenmedim açıkçası .. şöyle takozun altna verseler .. pular falan iyice oluşsa .. sonra topuklasa ... fdowda bitirse şu aşağı hareketini .. . daha iyi olur bence .. ama istemekle olmuor tabi .. üvvvvvvvv :o
amanın fdow scenario lives .. not exxxx üvvvvvvvvv :o:o:o:D:D
[quote=imales;243473]68.200 şort[/quote]
67.825 flat
[quote=İmales;243480]67.825 flat[/quote]
ikidir çok güzel trade ediyorsunuz.
tebrikler.
bize bahsettiğiniz sistemle midir acaba?
[quote=iskoçyalı;243483]ikidir çok güzel trade ediyorsunuz.
tebrikler.
bize bahsettiğiniz sistemle midir acaba?[/quote]
cuma günü 1 dk lık bi graf atmıştım ona 2 gösterge daha ekledim.
haftasonuda göstergelerin hareket yapmadan önceki halleri ile kafayı bozdum. bugün işe yaradı.
[QUOTE=İmales;243487]cuma günü 1 dk lık bi graf atmıştım ona 2 gösterge daha ekledim.
haftasonuda göstergelerin hareket yapmadan önceki halleri ile kafayı bozdum. bugün işe yaradı.[/QUOTE]
teprik ederim patron . .brv.brv.benimde en sevdiğim sistemler 1-2 dk falan ... . exitleridemi sisteme göre yapıyosun imales patron .. ?
[quote=selçuklu;243489]teprik ederim patron . .brv.brv.benimde en sevdiğim sistemler 1-2 dk falan ... . exitleridemi sisteme göre yapıyosun imales patron .. ?[/quote]
patron ilham kaynağı siz olduğunuz için ben size teşekkür ederim
Xu100 endeks ilginc seviyelere geldi asagada 52,800 seviyeleri kritik onemiyettedir.
kırılması durumunda 50,150 hayti onemiyet tasır bana gore.
Bu hafta durumu takip edilmeli. asaga yonlu satıslarda cok dikkatli olmalıyız.
[IMG]http://i49.tinypic.com/1z4yiyh.png[/IMG]
bugün 2 işlem yaptım gün boyunca. sayın saraylının amerikadaki traderların gün de 2 saat trade ettiklerine dair yazısı çok doğru. öğle arasındada 2 saat uykum var. daytrade sitresten uzak.:):):)
[IMG]http://www.ressim.net/upload/3cfae579.png[/IMG]
[QUOTE=İmales;243493]patron ilham kaynağı siz olduğunuz için ben size teşekkür ederim[/QUOTE]
reca ederim patron .. faideli olabildiysem ne mutlu bana .brv.brv.. üvvvv :o:o
alın size nick.
lem bi ağız tadıynan nick değiştirtmiyonuz bea...
hellim apla saniyesinde müdahale etti olaya. .brv
Gunluk tradler ile sisitemler hazırlanıyor, ana trendte hazırlıklı ve uyanık olmak gerek.
endeks sıkısmaya basladı mı pala birilerini biciyordur, sıkısıklık bir yone sert basladı mı
sisitemler sayesinde erken uyanıp hataları az zararla kesmeli, karları maksimize etmelidir.
Bu piyasada uzun zamandır takip ediyorum. karsılık almadan veren ustadlara tesekkurler.
kendi namıma 1 senedir VOB da işlem yapmiyorum. ancak baslayacak olan
yeni dusus trendine sistem ,moral, kafa ve dusunce olarak adapte olmaya calısıyorum.
İyi ki varsınız arkadaslar.
Saygılar
[QUOTE=unlimitted;243500]alın size nick.
lem bi ağız tadıynan nick değiştirtmiyonuz bea...
hellim apla saniyesinde müdahale etti olaya. .brv[/QUOTE]
hehh .. şimdi oldu .. mürselden ne haber abi ? .. üvvvvvvvvvv
68 bin altına fake diyebilirmiyiz ki ?
[quote=selçuklu;243506]hehh .. şimdi oldu .. mürselden ne haber abi ? .. üvvvvvvvvvv[/quote]
mürselin kankası kennym. ona sormak lazım :..::..:
arkadaşlar birde şu var; hareketler başladığında bir kaç dakika içinde nereye gidecekse gidiyor. hareket öncesini yakalamak çok önemli. oda malesef çok zor. ben bir çok forumu ve yazarları takip ediyordum. o esnada bile pozisyonda iseniz fırsatlar kaçıyor. şu an bu topikten başka yeri takip etmiyorum. buradaki değerli insanlara hiç karşılık beklemeden verdikleri bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.
bir önceki mesajı yazarken bile bir al olmuş ve gideceği yere 3 dk da gitmiş.
herkese bol kazanç
[IMG]http://www.ressim.net/upload/a45dd089.png[/IMG]
gösterge fena palazlandı,şuanki değeri sabah 68900 görülürken gördüğü seviyeden yukarda..ama halen negatif bölgede..
[quote=YAVUZHAN;243508]68 bin altına fake diyebilirmiyiz ki ?[/quote]
benim göstergeler yukarıyı işaret ediyor...
ama benim göstergeler 24 saat. 3 saat sonra aşağıyı işaret edebilir. gözünü seveyim foreksin. :..::..:
[QUOTE=unlimitted;243509]mürselin kankası kennym. ona sormak lazım :..::..:[/QUOTE]
mürsel de kaldırdı patron :) hooop daha da kaldır mürsel ::::::::::::
[quote=unlimitted;243514]benim göstergeler yukarıyı işaret ediyor...
ama benim göstergeler 24 saat. 3 saat sonra aşağıyı işaret edebilir. gözünü seveyim foreksin. :..::..:[/quote]
limitsiz işlem saati :::
bu gece uzun girilmez bence :)
[quote=hexa;243519]bu gece uzun girilmez bence :)[/quote]
bence burdakiler hiçbir geceye uzun girmez..:)))
şu yatay piyasa adamı hasta eder ya ,çelik gibi sinirleri olmalı burda işlem yapan kişinin .boks.
cümleten iyi akşamlar .. flat olmasam long girerdim .. ewye göre ... ya saraylı abi bu ew bırakılmaz dimi abi bulaşınca .. sigara gibi ya .. alışkanlık yapıyor ... vay anasını .. ehehuhuehue:D:D
100 sayfa devirmişiz saraylı abi.. terpik ederim ...
cümleten iyi akşamlar ..
[quote=hexa;243519]bu gece uzun girilmez bence :)[/quote]
[quote=saraylı;243523]bence burdakiler hiçbir geceye uzun girmez..:)))[/quote]
ben long girdim :rolleyes:
hayırlısı bakalım,göstergem negatif bölgede olsada epey kuvvetlendi..
çıtır 5 likte 67700 den longta..
yarın ola hayrola..
yakında çıtır 5 likle ve buradan kaptıklarımla day trade edecem kısmetse...
Cümleten iyi aksamlar geceye long (sistem öyle diyo)
[quote=selçuklu;243531]cümleten iyi akşamlar .. flat olmasam long girerdim .. ewye göre ... ya saraylı abi bu ew bırakılmaz dimi abi bulaşınca .. sigara gibi ya .. alışkanlık yapıyor ... vay anasını .. ehehuhuehue:D:D
100 sayfa devirmişiz saraylı abi.. terpik ederim ...
cümleten iyi akşamlar ..[/quote]
bu ew i uygulayanların,AVM lerde sigara içenler gibi ayrı bir yerde oturup uygulamaları lazım,bu şekilde kmseyi rahatsız etmezler....:D
ben hepinizi teprik ederim selçuklum ,iyi akşamlar...:)))
[quote=YAVUZHAN;243536]ben long girdim :rolleyes:
hayırlısı bakalım,göstergem negatif bölgede olsada epey kuvvetlendi..
çıtır 5 likte 67700 den longta..
yarın ola hayrola..
yakında çıtır 5 likle ve buradan kaptıklarımla day trade edecem kısmetse...[/quote]
patron bence bu geceye illa pozda girilmek durumunda olsa, long girilirdi...;)
herkese iyi akşamlar...