-
selamlar,kolay gelsin !
dünden beri değişen bişey yok..
saatlik ortalama 62950 ye ulaştı..
20 dk lık dünden beri satışta..
63 bin altına dikkat !
bugün 5 dk lıklarla işlem yapanları çarpıyor piyasa..
kısa vadede 63 bin üzerini destek yapmaya çalışıyor görüntüsü olsada saatlik ortalama altına sarkış satışları hızlandırabilir..bugün 2 kez denenmesine rağmen bu ortalama sağlam durdu ve destek olarak çalıştı..
-
Değişen birşey yok devam...Manyak bir gün oldu bugün çarpa çarpa milleti bir hal ettiler.
-
64250 beri flatım parakazanmadı ama zararda yazmadı.
Güzel br düşüş olması için 60 sat vermesi yada 63000 altı kapanış lazım.Yoksa git gel konya 6 saat olur.
-
Birde işin tuhaf tarafı sabah üst bara yakın olan sat çizgisi aşağıya düştü.Sat gelmesi için üste çıkması lazım.
-
Milletin 10 günde aldığını bir günde almaya niyetli piyasa yapıcısı.
-
abi ne oluyor ya sistemler çarpılmaktan yorgun düştüelr:)
-
[quote=zozo;172735]abi ne oluyor ya sistemler çarpılmaktan yorgun düştüelr:)[/quote]
Dün 5 liğe göre niye işlem yapmadığımı soruyordun anlamışındr canlı örnek verdik.:p:p
İzsüren yaklaştımı sen uzaklaşacaksın dün dedim hareket başlayacak ..
-
[quote=Larossıan;172746]Dün 5 liğe göre niye işlem yapmadığımı soruyordun anlamışındr canlı örnek verdik.:p:p
İzsüren yaklaştımı sen uzaklaşacaksın dün dedim hareket başlayacak ..[/quote]
anladım abi ziyadesi iel :) +. 63000 altına salıvermiyolar abi short olacakları korkutuolar ee başarıyolarda
-
ister longcu ister shortcu ol piyasa her ikisini de şamar oğlanına çevirdi. bu işten öyle bi zevk almışa benziyor ki bu gece bu hareketleri izler izler tatmin olur:) kamasutra bile bu tarz bi zevk ve tatmin aracını bilmiyordur:))
iyi ki izliyorum yoksa vay halime derdim her harekette
-
gün içi 63500 üstüne yapılan denemeler zayıf kaldı ve 20 dk lığı + ya geçiremedi..
2 kez destek olarak çalışan saatlik ortalama ise 3. denemede aşağı geçildi ( 62975 ) ve satışlar hızlandı..
halen saatlik ortalama altında işlem görsekte bu periyotta kesin sat sinyali gelmiş değil..
61 bin - 63 bin aralığı kısa vadedeki işlem aralığımız olabilir..
aşağı tarafta 61 bin günlük ortalamanın ulaştığı seviye ve ciddi destek olarak bakılmalı..
hareketin yeniden yukarı dönmesi için 63500 üstüne kuvvetli ataklar gerekir..
-
bu arada yurtdışından gelen tüm kötü haberlere karşın piyasanın maksimum olumlulukta hareket etmeside dikkat çekici..
-
kolay gelsin patronlar ..