[quote=babazulu;385461]Ocak ayının kalanında long değil, şort kovalamak daha mantıklı "artık"[/quote]
Hayır hayır :) Ocakta da long kovalayalım ama sonra Şubat dibi için şort açalım... .kom
TÜPRAŞŞ öyle diyor :)
Printable View
[quote=babazulu;385461]Ocak ayının kalanında long değil, şort kovalamak daha mantıklı "artık"[/quote]
Hayır hayır :) Ocakta da long kovalayalım ama sonra Şubat dibi için şort açalım... .kom
TÜPRAŞŞ öyle diyor :)
babazulu jelibon haksız değil, Şubat ya tepe ya dip
dip olursa muazzam yukarı trend gelir bizi öper, tepe olursa bu 53000 adamı aylarca kahredebilir.
[quote=bull market;385599]babazulu jelibon haksız değil, Şubat ya tepe ya dip
dip olursa muazzam yukarı trend gelir bizi öper, tepe olursa bu 53000 adamı aylarca kahredebilir.[/quote]
61775den şortlar cover edildi...
Bull market patron Ocak bitmeden 56bin endeks görelim sonra Şubatta gidelim endekste 48-49 bin aralığında üçüncü dibi de yapalım :) olmaz mı
Hakikaten Şubat dibi muhteşem olur 2012de de endeksi 75e götürür.
Haberlere aldırış etmiyorum bunları yazarken açıkcası ;)
TÜPRAŞ'ta 38.50nin altı uöurum olduğundan-ya da ben öyle zannettiğimden :)- o seviye benim için kritik...
[QUOTE=babazulu;385600]61775den şortlar cover edildi...
Bull market patron Ocak bitmeden 56bin endeks görelim sonra Şubatta gidelim endekste 48-49 bin aralığında üçüncü dibi de yapalım :) olmaz mı
Hakikaten Şubat dibi muhteşem olur 2012de de endeksi 75e götürür.
Haberlere aldırış etmiyorum bunları yazarken açıkcası ;)[/QUOTE]
Sen nasıl istersen öyle olsun, dip olsun tırışkadan olsun::: yeterki olsun.:)
[quote=bull market;385656]Sen nasıl istersen öyle olsun, dip olsun tırışkadan olsun::: yeterki olsun.:)[/quote]
Sn bull market
Şubat dibi derken :) ISCTR son 3 haftadır 3.30-3.45 bandında dib yapıyosa ki Ocaktayızşu an Şubatta yeni bi dipten sözetmek için bu bandın altına gideceksek yeni zirveler değil yeni diplerden bahsetmek gerekmez mi Şubat dibinde?
[QUOTE=babazulu;385726]Sn bull market
Şubat dibi derken :) ISCTR son 3 haftadır 3.30-3.45 bandında dib yapıyosa ki Ocaktayızşu an Şubatta yeni bi dipten sözetmek için bu bandın altına gideceksek yeni zirveler değil yeni diplerden bahsetmek gerekmez mi Şubat dibinde?[/QUOTE]
İşctr de evet 3,30 und altı görülür o zaman ama esas Garan ın yukarda kalmış olması dikkat çekiyor, olası endeks diplemesinde büyük pay bu sefer garan diplemesiyle mümkün sanırım.;)
Bull market patron,
Siz hiç yukarı gitmeden doğrudan Şubattaki olası bir dibe kadar yönü aşağı görüyorsunuz o vakıt :) ?
[QUOTE=bull market;385599]babazulu jelibon haksız değil, Şubat ya tepe ya dip
dip olursa muazzam yukarı trend gelir bizi öper, tepe olursa bu 53000 adamı aylarca kahredebilir.[/QUOTE]
Sevgili Bull,
Şubat
26 haftalık cycle altın için.
Endeks 20 aralık papatya ardına tarih 7 mart.
Sp ya 7 marta yükselecek 20 aralıktan.
Yada araya bilinmeyen bir tarihi tepe olarak alıp 7 marta düşecek. Ewye göre bu daha ağırlıklı ihtimal.
Bu bilinmeyenin ilk adayı bu 6 ocakla 9 ocak 72 saatler.
Jelibon.
[quote=bull market;385727]İşctr de evet 3,30 und altı görülür o zaman ama esas Garan ın yukarda kalmış olması dikkat çekiyor, olası endeks diplemesinde büyük pay bu sefer garan diplemesiyle mümkün sanırım.;)[/quote]
:) Tahminim görülmez neden derseniz ISC'nin Kasım düşüğü Aralık düşüğünden %10 yukarıda oysa endeksin Kasım düşüğü Aralık düşüğünün 1500 puan civarı aşağısındaydı. Velhasılı fena halde ve geniş bir dip formasyonu hazırlanıyor. Memlkete hayırlı olsun inşallah.
[QUOTE=babazulu;385729]Bull market patron,
Siz hiç yukarı gitmeden doğrudan Şubattaki olası bir dibe kadar yönü aşağı görüyorsunuz o vakıt :) ?[/QUOTE]
Öngörüm falan yok kalmadı artık, Allahın cezası borsa bi tarafa gitsin artık yaaa.
Bovespa 51000 ken bu zalaklar 58000 deydi
Bov oldu 58000 bunlar 51000 de
3 ay önce dow dax bilimumu dipteydi, bizimki resmen 60000 üzerindeydi
şimdi bu borsayı terse terse götürenin ben taaaa.........
[quote=bull market;385735]Öngörüm falan yok kalmadı artık, Allahın cezası borsa bi tarafa gitsin artık yaaa.
Bovespa 51000 ken bu zalaklar 58000 deydi
Bov oldu 58000 bunlar 51000 de
3 ay önce dow dax bilimumu dipteydi, bizimki resmen 60000 üzerindeydi
şimdi bu borsayı terse terse götürenin ben taaaa.........[/quote]
Sabrın sonu fena halde selamet ha gayret :)