icimicimidir nedir eyi bişeydir.
Printable View
icimicimidir nedir eyi bişeydir.
jelbon abi gene 1 ay felan oldu gene -3 çok pis alışkanlık oldu yav :D
İmkb haftalık bollinger aralıktan beri iyi performe ediyor.
Üste ortaya.
Jelibon.
[QUOTE=seagate;278417]jelbon abi gene 1 ay felan oldu gene -3 çok pis alışkanlık oldu yav :D[/QUOTE]
Trade piyasa bu.
Sebebi hep fake bölgesinde.
Bant geniş ama hep fake bölgesi.
90 lık satış günü bugün.
Pazartesi ise 90 lık alış günüydü.
2 ayda bunlar 22-23 kere oldu.
Sağlıksız piyasa demek bu, yani ne demek, ne düşüş biter ne yükseliş.
Daha çok böyle olacak bu.
Jelibon.
vallah doğru söylüyon jelibon.seninle dalga geçerler birde:)...evet oyun büyük.araya giren OSMANLI tokadı yer .haklısın...ayın 14 u altın da sürpriz olacak.pazar ya:)''...bak sonunu seyreyle mevlâm görelim neyler neylerse güzel eyler.''
[QUOTE=ihvn;278421]vallah doğru söylüyon jelibon.seninle dalga geçerler birde:)...evet oyun büyük.araya giren OSMANLI tokadı yer .haklısın...ayın 14 u altın da sürpriz olacak.pazar ya:)''...bak sonunu seyreyle mevlâm görelim neyler neylerse güzel eyler.''[/QUOTE]
Ne dalgasıymış bu? Senin bir amacın var ya çözeriz yakında.
Jelibon.
Sp yeni fibo.
[QUOTE=kardeşiniz;276963]kendini övmen için öyle kelimeler kullanmana gerek yok üstad
burası benim olmasın bizim olsun lafı bile yeterli.tabi anlayana
kayahan girmesin lütfen.gerçi ters indikatöre olur bizim için.:))))))))
daha öncede dediğim gibi 76700/800 şimdilik geçilmedi.apsd artışıda iyi amma 76500 e verirlerken ki artışı hiç hoşuma gitmedi.kısa açılması taraftarıyım.
dolar grafiğiniz tam tepme yerlerinde
vix te öyle
72650/73200 aralığı harika long yeri.gelirse tabi
PASSAT[/QUOTE]
Heyt be Passat güzel öttürtün bunu, tebrikler.
Kurgu, hedef süper.
Jelibon.
jelipon patron böyle iyi oldu abi topik teprik ederim ... derli toplu .... tepe yuvarlak geleceği parlakmı patron ... .
graf güzel olmuş abi .. rsi 14 macd alçalan tepeler yapmış .. endeks yüksellen tepeler yapmış ..külliyen uyumsuzmuş .. böyle devam edemezdi zaten .... .. bakalım devamı gelecekmi .. ühüühühü
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/6ad0f374.png[/IMG]
:)yok yaw ne amacım olacak:-)angelına jolibom yazmıştılar ya ışte ondan dolayı.excali adlı üye yazmisti galiba..herkese fikir bazında yardımcı oluyorsun takdir ederim sadece.ben gariban kendi derdime düşmüşum:-)kolaylıklar dilerim.hayırlı ramazanlar.
İşte bundada rounded top, piyasa zor derler.
Çin buna göre ucuz kaldı.
Rsi ya bak.
Jelibon.
[QUOTE=ihvn;278431]:)yok yaw ne amacım olacak:-)angelına jolibom yazmıştılar ya ışte ondan dolayı.excali adlı üye yazmisti galiba..herkese fikir bazında yardımcı oluyorsun takdir ederim sadece.ben gariban kendi derdime düşmüşum:-)kolaylıklar dilerim.hayırlı ramazanlar.[/QUOTE]
kusura bakma o zaman öyle çoğul deyince şaşırdım.
Excaliyle geyik yapıyoruz sıkıntıdan ve samimiyetten bu.
Hayırlı Ramazanlar.