Astatiiiin nerdesin ,gel bak ben geldim, nolcak bu piyasalar astiii
Printable View
Astatiiiin nerdesin ,gel bak ben geldim, nolcak bu piyasalar astiii
marakes arkadaşım bak topik burda....gözünün önünde ondan dedim okuman yazman var mı diye.....hemen kızdın ama haksız sayılmam...
yine seviyor seni sayın HELLİM......
Astatin bugün yok anlaşılan, tüh bugün kısa bir keyfi çok gördü bize ...
mordak arkadas,syn mod evet beni çok sever saolsun:)göz görüyo nede olsa..bunun sevgi ile ilgisi yok tanımaz etmez beni.geliyim bi bakıyım dedim ne var ne yok.ama daha once de dedgm gibi biraz kibarlık kimseye bişey kaybettirmez.anlayışlı olmak senin doganda var.bunun için de ayrıca teşekkür ederim ve sana başarılar dilerim..
[QUOTE=Mete;91560]Astatiiiin nerdesin ,gel bak ben geldim, nolcak bu piyasalar astiii[/QUOTE]
onun yerine birazdan yalaması olan çöl savaşcısı hemen koşa koşa gelir.....felsefi ve edebi yazıları ile bizi aydınlatır......
yaw kardeşim sen aklını peynir ekmekle mi yedin derler ya.......... aynen o misal be çöl savaşcısı(pardon siz devenin heryerini yiyordunuz pardon ya).......
bu arada recep ivedik 2 fena olmamış biraz yağlı ama sana yakışır.....HELAL...
[quote=mordak;91566]onun yerine birazdan yalaması olan çöl savaşcısı hemen koşa koşa gelir.....felsefi ve edebi yazıları ile bizi aydınlatır......
[/quote]
Yalamasını napim mordak, tanımıyorum bile o senin olsun:..:
Aslı varken sureti gerekmez ben asistanı isterim, aman astatin i:)
Minik kuşum o benim:p
[QUOTE=marakes;91565]evet beni çok sever saolsun:)göz görüyo nede olsa..bunun sevgi ile ilgisi yok tanımaz etmez beni.geliyim bi bakıyım dedim ne var ne yok.ama daha once de dedgm gibi biraz kibarlık kimseye bişey kaybettirmez.anlayışlı olmak senin doganda var.bunun için de ayrıca teşekkür ederim ve sana başarılar dilerim..[/QUOTE]
anlayış derkenn?
anlarız merak etme sen.....belki şans belki de yine şans olayların üzerine gelmen ama bu konuda benden anlayış bekleme....
ama gerçekten şans ise zaten anlarız zamanla......o zaman bakarız durumlara....
eee anladın artık sen onu........
ben ortaya laf attım sen cevapladın o bakımdan anlayışlsın diyorum:)maşallah:)
[QUOTE=marakes;91569]ben ortaya laf attım sen cevapladın o bakımdan anlayışlsın diyorum:)maşallah:)[/QUOTE]
sen ortaya ne attığının ya farkında değilsin yada salağa yatıyorsun.....
bence ikincisi o yüzden senle artık meselemiz uzun....
sanada maşallah.......taktın nazar boncuğunu erkenden.....
unutma eskiler derki takma hemen sıra sıra sonra bozarlar yana yana...lelele.lelele
[QUOTE=marakes;91569]ben ortaya laf attım sen cevapladın o bakımdan anlayışlsın diyorum:)maşallah:)[/QUOTE]
bir daha ortaya atarken haber verde....düşünelim biraz tam orta mı değil mi?
bu arada ortaya attıklarında önemli.....
[quote=mordak;91570]unutma eskiler derki takma hemen sıra sıra sonra bozarlar yana yana...lelele.lelele[/quote]
Gün gelir devran döner keser döner sap döner gibi bir şey sanırım bu söz mordak , googleda arattım bulamadım ne demek bu , hayır kötü bir şeyse asticiğime kullanacağım .dng
yok farkındayım da merak ediyorum hani bi gün gelir mordak sakinlikle satasmadan saldrmadan küfür veya argo kelimeler kullanmadan derdni anlatabilir mi..bakıyorum herkese saldırıyosun..madem haklı olduguna inanıyosun bunu neden normal şekilde yapmıosun..böyle haklı iken haksız oluyosun farkında degilmisin..yoksa benim için burası bi forum ..forumun dışına çıkmak istediklerimle de iyi şekillerde çıkmayı tercih ederim..basit oyunlarla falan ugrasmaya zamanım yok..ama sen de ugrasmasan keske..senin için iyi olur yani..yoksa dedgin gbi yolun uzun