slow trader demek göz göre göre trende karşı gelmek değildir......
ben sizin düşmanınız değilim........uyarıyorum....sizin dostunuzum....
Printable View
slow trader demek göz göre göre trende karşı gelmek değildir......
ben sizin düşmanınız değilim........uyarıyorum....sizin dostunuzum....
[quote=pazer;171564]vob30 da şort (az)
vobdolar da longum
........
.[/quote]
PAZER..hatırladım seni... bir forumdan, mart ayı gibiydi, ralliyi savunan ve bu yüzden afaroz edilen, bir başka forumda da 3-4 ay önce benzer diyaloglara maruz kalan, ama haklı çıkan pazer... hoş geldin voborsa ya
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0912.hizliresim.com/2009/12/7/2092.jpg[/img][/url]
Bende bir fikir beyan edeyim 63400 kuvvetli destek var dikkatli takip edilmeli.:)
[quote=pazer;171566]geçen sefer küfretmedim sana
sen bana küfrettiğin halde
bu sefer affetmem haberin olsun......
.[/quote]
[I]geçen sefer????[/I]
[I]haddini aşan bir zat......[/I]
[I]hadi rahatlat kendini.....:..:[/I]
dövüşmeyin patronlar ayıp oluyo ..
patrons ,no need to argue,
yorumlar yüceltir bizleri,gerisi fasa fiso...
boz ayının postu kalındır.....postunu deldirmez....
isteyene haddini bildirir.........
istenmediği yerde durmaz.........
selçuklu...
sildiin mesaja nasıl teşekkür edebilirim?:)
[QUOTE=boz ayı;171559][I]yazmayayım diyorum...ama dayanamıyorum....,[/I]
[I]ağzı olan konuşuyor.....sanırsın prof....[/I]
[I]arkadaşın konuşması kayıtlara geçsin.....görelim bakalım......dng[/I][/QUOTE]
Bu iş bugün biterse senin halin ne olacak? Düşmez kalkmaz bir Allah! Öyle çok iddalı konuşmaya gelmez.
Bak kuzu ne diyor? Yorumalrıma bakın pozisyonalrıma bakmayın diyor. Yani yorumu doğru olsa da pozsiyonu yanlış olabiliyor. Yanlış dediğim acele edip erken davranıyor.
[QUOTE=ATHLON;171587]selçuklu...
sildiin mesaja nasıl teşekkür edebilirim?:)[/QUOTE]
edemezsin abi .. teşekkür etmiş saydım sağolasın bende sana teşekkür ederim .. ehehue .brv.brv
boz ayı nie gerginlik yaratıonki abi, burda tartışma kavga gürültü yok olmamalıda bu forumu farklı kılan da bu saygı çerçevesinde fikirler sölensin katılmayabiliriz yanlış bulabiliriz bizde fikrimizi nednelerimizle söleriz ve bunun için atışmaya gerek yok..
[quote=boz ayı;171570][I]geçen sefer????[/I]
[I]haddini aşan bir zat......[/I]
[I]hadi rahatlat kendini.....:..:[/I][/quote]
[quote=selçuklu;171591]edemezsin abi .. teşekkür etmiş saydım sağolasın bende sana teşekkür ederim .. ehehue .brv.brv[/quote]
bari buna da edeyim...yazıyla (yalnız teşekkür ederim):)
maksat hoşluk olsun...
birbirinizi kırmayın lem...farklı görüşler güzeldir....bozayı uyarı yapıyor...öyle düşünüyor....pazer zıddını düşünüyor....bunlar güzel şeyler...
birbirimizi sevmeliyiz....
acele etmek iyi degildir...ama karsı fikir herzaman güzeldir....
kısa ve cok kısada...bozayı izlenmelidir bence ...ve haklıda....
ama bende ...pazerde slow evlatlarız...burada kısacılarda var....
amacımız birbirimizden yararlanmak...birbirinizi kırarsanız yazmam...sizi birleştirmek üçün yazıyorum...
borsa çok stress yapar...söylenen ve yazılanlar hakaret gibi algılanmamalı...çünki stress çok...
buyur bastı yukarı...
pazer...kendini orta ve uzun vadede ispatlamıştır...teknikçidir o...iyidirde...
bozayı....vobcu...hızlı yani...
ikisinin ortak özelligi yok....
celcuki...gibi olun...dövüş yok...marjinal takılmak normal ama...hepimiz farklıyız....
[QUOTE=jani;171625]celcuki...gibi olun...dövüş yok...marjinal takılmak normal ama...hepimiz farklıyız....[/QUOTE]
sağolasın jani abey .. :D
bilgi tek basına para yapmaz....yanında cesaret ve eylem yoksa....her eylem para yazmaz....AMA EYLEM...EYLEMSİZLİKTEN İYİDİR....
yahu pazer'i ne zamandan biliriz. bozayi da kim simdi?
[quote=nunu;171631]yahu pazer'i ne zamandan biliriz. bozayi da kim simdi?[/quote]
ODA İYİ NUNU...eski bi deyyuzzz...kim oldugunu tahmin ediyorum....
nunu...
bunnarı birarada tutmak bi zorki...gelde bana zor...deyyuzlar komple anarsistler....
bu arada tahvil de 9.05 i zorluyor
düşüşü izliyoruz....bi kanal içindemi olacak...yoksa volatile mı olacak....
kanal içinde olursa...devreye fxci girer....onun graflar çalışır....
volatile olursa...öngördüklerim tutar...
[QUOTE=selçuklu;171591]edemezsin abi .. teşekkür etmiş saydım sağolasın bende sana teşekkür ederim .. ehehue .brv.brv[/QUOTE]
Teprik de et patron .brv
[QUOTE=erkmen;171641]bu arada tahvil de 9.05 i zorluyor[/QUOTE]
Notumuz arttı ya tahvil de artsın .dng
kanal içinde olursa...düşer ve geri gelir....tekrar düşerken önceki dibi ki bugün bu 62 975 kırarsa asagı....bir düşüş var diyebiliriz....kıramazsa düşüş varda diyemeyiz....
adı...YATAY YILDIRMA...VE FİŞEK YUKARI DEMEKTİR...
[quote=jani;171645]kanal içinde olursa...düşer ve geri gelir....tekrar düşerken önceki dibi ki bugün bu 62 975 kırarsa asagı....bir düşüş var diyebiliriz....kıramazsa düşüş varda diyemeyiz....
adı...YATAY YILDIRMA...VE FİŞEK YUKARI DEMEKTİR...[/quote]
BUNDA 5...15 DAKİKALIK GRAFLARDAKİ....zaman serisini bekliyeceksin....
unutmuyalım....
para=fonksiyon(fiyat ve zaman)....
şimdi zamanı kullanıyor...izliyelim...tüketsin zamanı...
zamandır...öldüren....zamandır...güldüren...
Ahmet MERGEN -- 07.12.2009 11:21:15
gelen haberlere göre Türkiyeye para verme konusunda İMF sosyal güvenlik ve vergiler konusunda hükümetle pek anlaşabilecek durumda değilmiş..
parite...1.4750 de direndi ve döndü....
kuzum...bizim bir yukari hamle daha yapmamiz lazim. belki yarin...issizlik plani ile birlikte.
bu arada yeni not arttirimlari da gelebilir. ama ben simdilik yeni pozisyona girmeyecegim.
[quote=kafayı_yemis_dusler;171657]Ahmet MERGEN -- 07.12.2009 11:21:15
gelen haberlere göre Türkiyeye para verme konusunda İMF sosyal güvenlik ve vergiler konusunda hükümetle pek anlaşabilecek durumda değilmiş..[/quote]
üstadlar varken bize yorumlamak kalmaz ama yazmak adına yazayım dedim niyetleri henüz düşeşe oynamak olmadığından şimdilik bunu dikkate almazlar fitch'in devşirme pi... çıkıp ta açıklama yaparlar ondan önce de eft öncülüğünde birkaç gün önceden de satışta başlar zaten
[QUOTE=nunu;171661]kuzum...bizim bir yukari hamle daha yapmamiz lazim. belki yarin...issizlik plani ile birlikte.
bu arada yeni not arttirimlari da gelebilir. ama ben simdilik yeni pozisyona girmeyecegim.[/QUOTE]
[B]Moody's: 2 kademe olası değil[/B]
Fitch'in iki kademelik not artışına rağmen, Türkiye'nin kredi notu hâlâ "yatırım yapılabilir" seviyesinin bir kademe altında bulunuyor. Referans'a değerlendirmelerde bulunan Mert Ülker, Türkiye'nin kredi notunun önümüzdeki iki yıldan önce yatırım yapılabilir seviyeye çıkmasını beklemediğini söyledi.
Uzmanlara göre Fitch'in not artırımı diğer kredi derecelendirme kuruluşları üzerinde de baskı oluşturacak. Bu artırımla birlikte Türkiye'nin kredi notunun, ekonomik göstergeleri çok daha kötü olduğu halde, daha iyi nota sahip olan Mısır'la aynı seviyeye geldiğine dikkat çeken uzmanlar, şimdi diğer iki kredi derecelendirme kuruluşu olan Standart & Poor's (S&P) ve Moody's'in de benzer bir adım atmasını bekliyor. Türkiye'nin kredi notu Moody's tarafında "Ba3", S&P tarafında ise "BB-" ile yatırım yapılabilir seviyesinin 3 kademe altında bulunuyor.
Daha önce Türkiye'yi pozitif izlemeye alan Moody's'den yılsonuna kadar 2 kademeli not artışı beklentisi ise Moody's'in ülke riski grubu Avrupa ve Afrika bölgesel derecelendirme yetkilisi Kristin Lindow'un Reuters'e yaptığı açıklama ile son buldu. Türkiye için 2 kademelik not artışını olası görmediğini açıklayan Lindow, "Mali ve siyasi cephede hâlâ riskler var, politikaların öngörülebilirliği 2 kademelik artış için yeterince açık değil. Bu nedenle 2 kademelik bir artış olası görünmüyor" dedi.
63700-63800 üstü olursa mavi ok potanstayız....
amma 63700 altında kırmızı ok potanstayız
kızmızı ok üçün şartlar uygunsa hedef yeresi 60xxx yereleri
mavi ok üçün sartlar uygunsa hedef yeresi 66xxx yereleri
[IMG]http://i50.tinypic.com/2llhcuo.png[/IMG]
Soru :
64 000 - 64 500 arasına çekerlerse napacağız?
.
fxci grafı kodu...görüşünü yazdı...kol kesme yerinide yazdı...karıda yazdı....
HÜKÜM ALLAHINDIR....
[quote=VOBiX;171672][B]Moody's: 2 kademe olası değil[/B]
Fitch'in iki kademelik not artışına rağmen, Türkiye'nin kredi notu hâlâ "yatırım yapılabilir" seviyesinin bir kademe altında bulunuyor. Referans'a değerlendirmelerde bulunan Mert Ülker, Türkiye'nin kredi notunun önümüzdeki iki yıldan önce yatırım yapılabilir seviyeye çıkmasını beklemediğini söyledi.
Uzmanlara göre Fitch'in not artırımı diğer kredi derecelendirme kuruluşları üzerinde de baskı oluşturacak. Bu artırımla birlikte Türkiye'nin kredi notunun, ekonomik göstergeleri çok daha kötü olduğu halde, daha iyi nota sahip olan Mısır'la aynı seviyeye geldiğine dikkat çeken uzmanlar, şimdi diğer iki kredi derecelendirme kuruluşu olan Standart & Poor's (S&P) ve Moody's'in de benzer bir adım atmasını bekliyor. Türkiye'nin kredi notu Moody's tarafında "Ba3", S&P tarafında ise "BB-" ile yatırım yapılabilir seviyesinin 3 kademe altında bulunuyor.
Daha önce Türkiye'yi pozitif izlemeye alan Moody's'den yılsonuna kadar 2 kademeli not artışı beklentisi ise Moody's'in ülke riski grubu Avrupa ve Afrika bölgesel derecelendirme yetkilisi Kristin Lindow'un Reuters'e yaptığı açıklama ile son buldu. Türkiye için 2 kademelik not artışını olası görmediğini açıklayan Lindow, "Mali ve siyasi cephede hâlâ riskler var, politikaların öngörülebilirliği 2 kademelik artış için yeterince açık değil. Bu nedenle 2 kademelik bir artış olası görünmüyor" dedi.[/quote]
guzel...demek ki bir kademelik de olsa bir artis gelecek. bu da guzel.
YARIMIZ YUKARIYA OYNUYOR...yarımız asagıya oynuyor...tam ortadayız...şanslarımız eşit....
bakalım...62 975 i delecek mi bu sefer....helecan yok...sakiniz...
komsumuz urusu...ve komsumuz stawrosu...yüzde 3 e yakın bastılar....
[QUOTE=fXci;171674]63700-63800 üstü olursa mavi ok potanstayız....
amma 63700 altında kırmızı ok potanstayız
kızmızı ok üçün şartlar uygunsa hedef yeresi 60xxx yereleri
mavi ok üçün sartlar uygunsa hedef yeresi 66xxx yereleri
[IMG]http://i50.tinypic.com/2llhcuo.png[/IMG][/QUOTE]
grafların okların potansların analizcilerin patronu... patronların patronu fxci patron ..koymuş grafı .. teprik ederim .. fxci abey .. .brv.brv :D