puşt puştluğunu yapmadan duramıyo ...
Printable View
puşt puştluğunu yapmadan duramıyo ...
turuncu kaç kapatmıştı öğlen,....
[quote=Osmanaga;363334]76.150'den reverse ve full lönkk... :D[/quote]
osman ağa süpersin, yalınız acık sakin ol,......
[quote=indregandi;363337]osman ağa süpersin, yalınız acık sakin ol,......[/quote]
dostum zararım o kadar çok ki anlatamam..ondan bu saçma sapan hareketlerim..maalesef :(
[quote=indregandi;363333]rakamlar önemli ottoman, 3xx veya daha altından demişim, bunun üstüne chp açıkladı, borsa 15:00 beklemeden siyasi oldu,.....3xx bekleyebilseydin en azından falat olurdun veya daha alttan long olabilirdin yada chp haberine shorlayabilirdin, üzüldüm, az sabır,.....her şey sabır....:([/quote]
hocam bir ANDA TERSTE kalıverdim:(
siz hala shortmsununuz?bundan sonraki öneriniz nedir?
[QUOTE=Osmanaga;363339]dostum zararım o kadar çok ki anlatamam..ondan bu saçma sapan hareketlerim..maalesef :([/QUOTE]
bir an evvel zarar çıksın diye bodozlama hareket daha çok zarara sokar aman dikkat ...
indi hocam şimdi sorun şu: aga pala bu durumun muhtelemen hesabını yapmıştır...senaryosu ne olabilir acaba?
py shorta döndü, ancak henüz denge almadık,....yükselişler şimdilik satış fırsatı olarak kullanılmalı,....768xx ler stop olmalı, ideal satış yeri 762xx-5xx arası, ancak siyaset şu anda toz ve duman,......eski günler aklıma geldi,....vay anasını,.....kılcada bakın hele,....
bu sefer sakinim...750'e kadar verdiler ama satmadım..sallama hareketi diye düşünyorum...umarım tabii :D
[quote=nedim972;363343]indi hocam şimdi sorun şu: aga pala bu durumun muhtelemen hesabını yapmıştır...senaryosu ne olabilir acaba?[/quote]
bir tension yapalım,......gerelim hele, tekniği bir süre boşlayalım,....
karargaha geldik
[quote=eyyüp;363347]karargaha geldik[/quote]
cephe o, karargah 74250,...
[quote=indregandi;363336]turuncu kaç kapatmıştı öğlen,....[/quote]
cevap gelmedi,......
[quote=nedim972;363302]chp meclise girecekmiş ama yemin etmeyecek miş.. bu olumsuz bir durum sanırım..??[/quote]
CHP aynı chp...
Karayalçında aynı kıçbey de aynı..
bu kafa ile millet çok oy bile vermiş...
bu işin anahtarı turuncuda, .....
[QUOTE=indregandi;363352]bu işin anahtarı turuncuda, .....[/QUOTE]
hocam turuncu kim ????
[quote=eyyüp;363353]hocam turuncu kim ????[/quote]
garan kaç kapattı 1.seansı,....
[QUOTE=indregandi;363354]garan kaç kapattı 1.seansı,....[/QUOTE]
7.36 kapamış
turuncu kaç idi ve şimdi kaçta indi üstad?
şartlı long yazdım her zaman böle,.....
Gandi hocam 76.200 lleri görürse tekrar bir düşüş bekliyormusnuz?
[quote=nedim972;363358]turuncu kaç idi ve şimdi kaçta indi üstad?[/quote]
açıklama öncesi , 7.36 oluyor bu durumda,.....
7,36 olursa satış ağırlıklı mı demek indi hocam.. kusura bakmayın çok soruyoruz..teşekkürler..
[quote=OttomanEmpire;363362]Gandi hocam 76.200 lleri görürse tekrar bir düşüş bekliyormusnuz?[/quote]
meclisi bir açalım önce,.....sende o arada pozunu çık bence,......sonra bakarsın duruma, bende bakacam çünkü,.....
150 üstü kalış turuncu destekli tepki demek,......sadece tpki,.....durum sisli halen,....
150'den tekrar reverse ve full cort!!!! ortalık daha da karışacak gibime geliyor!!
[quote=Osmanaga;363368]150'den tekrar reverse ve full cort!!!! ortalık daha da karışacak gibime geliyor!![/quote]
osmanım ağam sakin,....ecuk sakin,......toz bi dağılsın hele, bir çevreyi görelim,......
[quote=indregandi;363365]meclisi bir açalım önce,.....sende o arada pozunu çık bence,......sonra bakarsın duruma, bende bakacam çünkü,.....[/quote]
HOCAM 76.550 maliyetli longlşarı 76.150 den shortlayıp flat mı olayım sonra duruma göre bakarmıyız?
daha yukarı gitme ihtimali yok mudur sizce?
[quote=OttomanEmpire;363370]HOCAM 76.550 maliyetli longlşarı 76.150 den shortlayıp flat mı olayım sonra duruma göre bakarmıyız?
daha yukarı gitme ihtimali yok mudur sizce?[/quote]
tam seni
n verceğin karar,....150 üstü kalış tepki yapacak,....biraz risk te azaltabiilrsin,....durum artık belli, chp yemin etmiyor bu belli artık,.....
ağa 150 geçer kalırsa turuncuyla beraber, kalamazlarsa problem devam,....
yav bu matriks zıkkımında bir alarm tanımlıyom fiyat oraya gelince siliyorum tekrar yeni bir fiyat veriyom eski tanımlanıp silinmiş olanı baz alıyo manyak mı bu ,bir çözüm öneren var mı bu konuda ??
palayı kızdırdılar.. :)
ben kızdırmış olabilirim fazla bızıklayarak :)
imparator ne ettin pozu, ....
tekrar tekniğe döndük herhalde değil mi indi hocam?
denge henüz alamadık,.....
5 dk da short onay henüz olmadı,....shortta kaldı ancak ona y yapamadı, şöle hissedilir yükselişlerde short denenebilir,...
şu sıralar up py sınırında ağam, turuncu destekli, turuncu 7.36 altına düşmemeli,...düşerse kalmamalı,.....
yukarıya buradan 500-600 puvanlık yükseliş shortu değştirmez anacak buradan aşağıya düşüş py yi etkiler,.....hissedilir yüksekten kastım bu,...
Merhabalar..
Siyaset bulaşınca piyasaya böyle işte...kimse 725e kadar sarkacağını tahmin edemedi..evet siyaset para ediyor...ama palaya bize değil.....sirk günlerine hazır olun her türlü rezalet çıkar artık çivisi çıkmış bu işin...
[quote=indregandi;363389]yukarıya buradan 500-600 puvanlık yükseliş shortu değştirmez anacak buradan aşağıya düşüş py yi etkiler,.....hissedilir yüksekten kastım bu,...[/quote]
olura 770xx-2xx falan yaparsa cort müsait olur demem, diğer türlüde burası karar yeri,..76575-600 ler, turuncuda 7.36 altında kalmamalı, kalırsa cort yapar,...