ilginç bi gün olacak..
kapanış kimsenin tahmin etmedigi bir yerde olabilir..
:p
Printable View
ilginç bi gün olacak..
:p
[QUOTE=makinist;214899][QUOTE=parite;214894]ilginç bi gün olacak..
:p[/QUOTE[/QUOTE]
:dü: mı? yoksa :yü: mı dostum?
65,200-300 aralıgı, 65,550 ler direnç konumunda bende... üstüne kayması 66yı getirir gibi... aman zarar toleranslarını iyi ayarlayalım... benim kanaatim, gecen haftadan beri tekrar ediyroum ama, slow olunacaksa da uzun yönünde olmak lazımdı..bu noktadan sonra o da zor...
[quote=parite;214894]ilginç bi gün olacak..
:p[/quote]
şinci fx ci burda olaydı hemen bi proceksiyon çizer bi de tahmin anketi açıverirdi:dü:+. mutlaka doğru tahmin eden biri çıkardı:..: ama sen de hele bakalım şu dilinin ucundakini bi seni dinliyek de ona göre doğru tahmin edek paritem.dng
güzel blok alışlar geliyor degerli dostum ve
kırmızı güzeldir, özellikle kan kırmızısı...
bugün öyle bir görüntü yarattıki zannedersin hedef gökyüzü......acaba öylemi???????
Almanya malıye bakanı: Yunanıstan'ın ıflası ongorulmuyor
-matrıks-
kapattı....52 680...hacim var....972...
bunun devamı zor....
30 lukta 65 üstü al konumu, altı sat konumu, önerim daha ziyade satış sonrası alış yönünde katılım,
dizilişim 375-775 arası lönk yönünde, 65050 -275 375 short yönünde,
30 luk ilk oluşan olacağından bu deyil ana yön dikkate alınmalı, yada az
çorba yapılmalı,
[quote=parite;214906]güzel blok alışlar geliyor degerli dostum ve
kırmızı güzeldir, özellikle kan kırmızısı...[/quote]
şortçuları kesti kan aktı oluk oluk ama bitti ::: şimdi taze kan longçular var onları mı kescek bu pala yoksa çalı dibindeki son kalan şortçuları mı gözüne kestirdi.dng.heyk
Efg yi gözden kaçırmayın, bu şimdi garanı devreye soktu, bu bir işaret, bir ilerleme, bir iki günde sürebilir, bu günde olabilir, tahminim diğer amcalar yukarıdan usul usul cört pramitliyorlarken bu amca py yi, ky karşı tutuyor, gaydırı guppakta katliam yapıyor, ne güzel dimi, ....vay anasını,
yükseliş için 65-65525 arası çok önemli, burası bir önceki aralığımız, bu nedenle burası algılatılacak, eğer cortları buradan çözerlerse katliam olur, .......
65 150 tepeydi....526 milyon....