[QUOTE=jerfin;160756]ne töreni clark.. tören başlamadı mı daha..:confused:[/QUOTE]
temeli attılk tören yeni başlıyor :)
Printable View
[QUOTE=jerfin;160756]ne töreni clark.. tören başlamadı mı daha..:confused:[/QUOTE]
temeli attılk tören yeni başlıyor :)
[QUOTE=selçuklu;160755]alım çılınlığı bekliyorum ..hehe :o[/QUOTE]
Bende shortları kapatıp uzun denemesi yaptım aralıkta hayırlısı.dng
[quote=clark;160758]temeli attılk tören yeni başlıyor :)[/quote]
Hala spot'la + makas var. VOB spotu arkasına alıp düşmeye başlarsa harbiden görürüz o zaman töreni...
yok yok bugun elımı attıgım yer terse gıdıyo fazla ugrasmayayım aganın kazıgı yettı zaten 61500 shortları 61600 den kapattım ne halı varsa gorsun sinir etti zaten bugun.. agız tadıyla shortlarımız
yaf daha bunu yazmadan gerı ındırdı.. allahından bul emi :))
525'den full histemsel short. Baktım çıkıyo hemen flat'a geçerim, ağayla inatlaşmam.
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/30/4678.jpg[/img][/url]
dow çıkışı onaylamadı.
full kısa .. şelale .. arkaya yaslandım ..
full uzun a* .. vay a* ..
[quote=selçuklu;160765]full uzun a* .. vay a* ..[/quote]
valla başım döndü :::
short squeeze .. vay anasını .. dowda yapıyolar .. vay a* .. ordaki palada az değil ..
[quote=Larossıan;160763][URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/30/4678.jpg[/IMG][/URL]
dow çıkışı onaylamadı.[/quote]
hocam kocaoğlanın resmini almak mümkün mü rica etsem...
teşekkürler...
full flat ..
[quote=selçuklu;160769]full flat ..[/quote]
Ben de flat'ledim patron. Ne histem dayanır ne sistem dayanır çok fena çalkalıyo dow. Yön belli olsun, yine gireriz...
Dow a kuskuyu vermeye basladılar..
Dak ve AB bu 1.50 pariteyi sevmedi, hoşlanmadı, o yüzden dax kafayı aşağı çevirdi bir kaç gün önce, adamlar 6 senedir parite yüzünden dovda soyuldu soğana çevrildi, ama idare ettiler, başka adamları yok, cinle periylemi(çin ve raşa) bu saatten sonra, bari coniyle düşelim kalkalım devam dediler, coni zaten asker besliyo AB için, onlarda vatan evladı ölmeden ortak operasyoları zahmetsiz götürüyor,en azından yemeği suyu ödediler, ama şimdi bu istihdam kaybı artışı, tüketici talebinin 2010 lara doğru sarkması işi bozuyor, hem coniye soyul, hemde ürettiğini satamama, bu yüzden paritede yeni denge yeresi önemli, o zaman isyan yerini ılımlılığa bırakacak, bu arada istihdam, düzelir,talepte artış olursa,kadığımız yerden devam, zaten dax ta son oprasyonuda coniler yaptı, cin den alıp oraya gömdüler, ajan merkele seçim hediyesi yaptılar, uyuzlanan dow u 10000 üstüne bu sayade attılar, (13.07.09-19.10.09)basında çok kısa geçti, basın çene suyu plav yapıyor, işin magazinini duyuruyor, ben iki günde zor öğrendim, o dönemde Dow ters OBO yu doğradı, form bozdu, ben tatilde, takip edemedim, pahalıya patladı............
Sevgen yazdı USD yeni carry trade aracı diye, hemde G-8 arifesinde, şimdi herkez yazıyor......... şişme bu yüzden oldu, yani yazıldığında üsküdara geçilmişti, algılama 2 ay geriden,....... canlar yandı vatan evladı soyuldu, teknikler tutmadı, taktileri ise bilen yoktu, sürünün zaten öğrenme şansı yok, şimdi ne var, faiz balonu patlayacak, eğer 2 ay geciktiysek adamlar zaten ayarı yapmış demektir, o yüzden 41-43 /52-55 tahminlerimiz tutmadı, sonuç 65000, ne oldu en yukarıya dayadılarki, fatura bedeli ky ye kalsın, bu sanki 2006 daki USD sıçramasına benziyor, ne kadar sürdü 2-3 ay, hasılat iyiydi, o dönem carry trade de yen kullanılıyordu, py şişmiş ve stress yaşıyordu, düzeltme çare oldu........kalındığı yerden devam edildi, maliyet ky ye taşıtıldı..........
Bu yüzden şimdi kazan paritede kaynatılıyor, Gelişmekte olan pazarlara kayan sermaye, ucuz trade doları(diğer adı domuz gribi), gerek abd faizlerinin yüselişi stresiyle, gerekse ülkelerin direnişi yüzünden py yi sarsıyor, ilk direniş BAZİLDEN geldi, soyguna talana,dur dediler, yabancı semaye hareketleri kontrol altına alındı, elini kolunu sallayan giremiyor, 2 çanta para 6 çanta olup çkmıyor, darısı bizim başımıza
500'den yine short'ladım. Flat duramıyorum bi türlü.... Kafadan kontak mıyım neyim? ::: :..:
kocaoğlan ne durumda bilen var mı..
ralli olur gol olur tahminim .. ralli ...boks.
Uzun taşımak çok sıkıntılı ben kısalarıma geri döndüm.
icine ettiler piyasanın alan satan yok kendı kendıne takılıyo aga kademelerde 50 ser lotla .. bıdaha da kımse gelmez :D piyasaya..
bu arada 2 aylık goz kararı trade sonuclarımı acıklıyorum 7500 points yarısı komısyon bugun sabit dursam 9500 olucakmıs.. demekkı ekran fılan gorsem , en azından ındıkatorlerden faydalansam bıseyler yapıcam az cok.. tamam agayı soymaya devam edebılırız zevklı bı oyun bu ::::::::::::
tekrar merhaba genç arkadaşlarım....
yapılan işin tek bir anlamı vardır...
piyasaya alıcı çağırmak ve şorttan indirmek....
yurt dışı iyi iken böylesi sert satış yiyen piyasa iflah olmaz...
maliyet düşürecem diye ilave long yapmak zararı büyütebilir...
aralık şortları çok kıymetlidir..çokk....
[B]ŞORTLARIM VE BEN BİZ AYRILAMAYIZ.......[/B]..
[quote=Kennym;160777]icine ettiler piyasanın alan satan yok kendı kendıne takılıyo aga kademelerde 50 ser lotla .. bıdaha da kımse gelmez :D piyasaya..
bu arada 2 aylık goz kararı trade sonuclarımı acıklıyorum 7500 points yarısı komısyon bugun sabit dursam 9500 olucakmıs.. demekkı ekran fılan gorsem , en azından ındıkatorlerden faydalansam bıseyler yapıcam az cok.. tamam agayı soymaya devam edebılırız zevklı bı oyun bu ::::::::::::[/quote]
suyu ne kadar çok yararsan o kadar çok su yutarsın, bence senin konumunda iyi, keyfine bak...........
ağa ekimin peşine düştü, buradan günü kapamak niyetinde,
[quote=security;160780]ağa ekimin peşine düştü, buradan günü kapamak niyetinde,[/quote]
yazmamı bekliyormuş,
ha gayret 59.000 e birşey kalmadı....:::
asti nerdesiiinnnnnn.lelele.lelele
[B]kuzu [/B]abey yanı [B]jani [/B]uzlasma 59000 olcak demisti :::
Vay anasını sayın seyirciler, uzun süredir böyle bir piyasa görmemiştim, short devam...
boz ayı sade kahvesinde bir yudum çeker....
savaş alanına göz gezdirir....
durum vahimdir....
ağa elini çabuk tutmaktadır....
ekimden sonra aralık vadeyide basmaya başlamıştır...
[B]ağa çok çabuk uyandı...[/B]
long olanlar çok dikkatli olunuz....
Şimdi içimdeki ses ağaya yavaş diyor, ki düşüş şöyle yavaş yavaş, çoğulcu, katılımcı demokratik olsun, türk işi olmasın,
Garan -%5,04
mal böyle basılır.....tepkiye oynayanlar böyle avlanır....
bir haftada basılacak mal bir günde.....bir ayda basılacak mal 4 günde basılır..
hani derler ya...hastayı yatağında ...........
aynen öyle oluyor.......
[B]ağayı tebrik ediyorum...akıllı oynadı....[/B]
Bugün nereden shortlarsan shortla ekmek verdi,gercekten daha onceki hareketlerin tam tersi..kimseye fırsat bırakmadan küskülere devam edecek gibi aga..
[quote=fXci;160783][B]kuzu [/B]abey yanı [B]jani [/B]uzlasma 59000 olcak demisti :::[/quote]
agasıyla kuzunun topiği bomboş :( :( :(
agası para saçıyo toplayın ::::::::::::
zebah yazmıştı ilk oynaş yeri 60875 diye, ağanın kara suları görüldü, şimdi ağa bizi kendi topraklarında misafir edecekmi, bana kalırsa evet uzun süre ayrı kaldık yeni göz ağrılarıyız.............
[QUOTE=fXci;160783][B]kuzu [/B]abey yanı [B]jani [/B]uzlasma 59000 olcak demisti :::[/QUOTE]
evet öyle demişti.. böyle bir günde o da yok ortalarda..
Yukari hareket basladi gibi.
[QUOTE=erkmen;158479]yaz bunu kuzum bi kenara
[COLOR="Red"][B]60725[/B][/COLOR][/QUOTE]
kuzunun ekim vade kapanış tahmin yarışması...
:D:D:D
çok az kaldı kuzum alırım 10 kontratını :D
sistem tam 64800 den sat da..ama bende 3 ün biri var..yaktın beni ew..tam bir saçmalık mı ne...en azından voba asla uymaz...:confused:
[QUOTE=erkmen;160795]kuzunun ekim vade kapanış tahmin yarışması...
:D:D:D
çok az kaldı kuzum alırım 10 kontratını :D[/QUOTE]
uzlaşma 59.000 olursa kuzu hepimizden alacak 10 ar kontrat..:..::..:
60750 flat.