-
[quote=boz ayı;160650]abd % 3.5 büyümüş....ne güzel ....borsaalar ondan çıkıyormuş....ohhh..çıksın bakalım.
boz ayı her çıkışa basar.........neden mi.???
birincisi bu büyüme hormonludur....yani devlet desteklidir..hurda teşviğinden güç alır..
sürdürülebilir değildir......ayrıca abd..de büyüme rakkamları hesaplaması dünyadan çok
farklıdır..bilenler bilir...
ikinci ve daha önemlisi....borsalar büyüme dahil tüm veriler kötüyken çıktı.....
iyi veriler gelirken düşecek...süper veriler dahi 3 gün etki yapar.......
yukarda yazdıklarım çok küçük özettir....detaylara seans arası girmeyelim....
boz ayı der ki....pala bu vadede yukarı giderse intihar eder...
akıllı ol pala........[/quote]
sayın boz ayı citi ve BOA nın ayrıca diğer böyük bankların aralık 08 bilançolarınında pas geçildiğini üstüne sünger çekildiğini fikirlerinize ilave etmeliyim, yalancının mumu yatsıya kadar, ancak durumumuz gereği yerinde ve zamanında sürü olmakta da fayda var, madem shrt yiz, ancak bir tarafımız da flat olabilmeli, bu dananın her yukarı gidişi zaten kar marjımızı artıracak,
-
-
Vade sonu korsanları iş başında. Bundan sonra sistem yok histem var.
-
beyinler çıkışa şartlanmış.....dünkü bebeler kaç tane kriz görmüş...
bazı forumlarda adamların işi 63..64..65..66..rakkamlarını sıklıkla yazıp nara atmak.
beyinleri ele geçmiş olan bu adamlarada üstad demiyorlar mı.???
bizim zamanımızda üstad kelimesi bir veya iki kişi için kullanılırdı...
şimdi herkes üstad-ı azam olmuş......
hay maşallah.....
sonu hayır ola.......
-
[QUOTE=elstock;160673]VOBJEKTIF OSCAR ODULLERI:
Oskar aday adayları;
Selcuklu:en hızlı trader
Astatin:en cok para yapan trader(nazar degmesin)
Larossian ve yardımcısı Kocaoglan:en teknik trader
Vobix:en bilge trader
Jani:en vuruskan trader
Sazan:en elliotcı trader
KennyM:en ters indikatör trader
FXci:en esprili trader
[B]Enorton:en cok gap yiyen trader[/B]
Jerfin and Queen:en cok gap alan traderlar
Unuttuklarım varsa ekleyelim abiler..[/QUOTE]
En çok gapi yese de batmayan trader da diyebiliriz... YYSD :D
Sovalye abi en disiplin trend trader...
-
[QUOTE=fXci;160617]teknık olarak kafamda bırkac yer var ....
63275 cortları kapayınca soyleycem... shortları ya 62900 yeresınden ........yada 62500 yeresınden kapaycam ....
kararı pıyasaya gore belırleycem[/QUOTE]
Grafiğimize bi bakalım ne haldeymiş... Nassı ama tamda bayram tatilinden once gonderdiğim gibi yapmış deemi... ozamanki 75 pıvanla kacırdıım longlarım gelseydı onnarı 62900 den kapaycaktım +900 de ordan gelcektı emme nasıp ıste :::
Gelelim şimdiye .....mavi nokta long olma yerım ordan en az 200 pıvan nemalanırım flatlerım...... mavi nokta şimdilik 62150
sonra pela ısterse trend desteğini kırar ısterse yukarı devam eder... beni ilgilendirmez gayri :::
[IMG]http://i37.tinypic.com/vwy1i0.png[/IMG]
-
şimdi aralık vade gün logda dana için
63000 direnç 62700 destek oldu dana
buraya sıkıştı, gün sonu kalıcı hareketlerde
63000 ve üstü uzunlara güven tazeler,
62700 ve altı kısa hafızayı tazeler korkutur ürkütür,
-
bugun hareket etmesem 100 points kaybedecekmisim ama ters indikator olarak hamle yaptım ve 450 points kaybettim biton da komısyon cabası :))
ulan aga yaman adamsın :))
revize ediyorum bugun hareket etmesem 700 points kazancakmısım :D üvvvv pozisyonuda kapattık aga allahından bul :D
-
500 de delindi tutmayın vobu.
-
14:30'da coniler diyarında veri yağmuru var:
USD Kişisel Gelir
USD Kişisel Harcamalar
USD Kişisel Tüketim Harcamaları Deflatörü
USD Kişisel Tüketim Harcamları (Çekirdek)
USD İstihdam Maliyet Endeksi
-
[QUOTE=Kennym;160685]bugun hareket etmesem 100 points kaybedecekmisim ama ters indikator olarak hamle yaptım ve 450 points kaybettim biton da komısyon cabası :))
ulan aga yaman adamsın :))[/QUOTE]
Ben hiç hareket etmedim kennym valla kara geçmek üzereyim... Bakalım akşam kapanışı nasıl olacak?
-
[quote=Kennym;160685]bugun hareket etmesem 100 points kaybedecekmisim ama ters indikator olarak hamle yaptım ve 450 points kaybettim biton da komısyon cabası :))
ulan aga yaman adamsın :))[/quote]
kendime 63550 yi stop koymuş, üstü [I]dananın[/I] demiştim, ama 63650 görmüş,
[I]dana[/I] ben o saatlerde uykudayken, shrt lere devam, arada uyumak lazım
-
-
fxsim dana sana doğru geliyor, yakala onu,
-
of of of offf..bu ne bicim kusku abiler yaa..
-
[QUOTE=elstock;160692]of of of offf..bu ne bicim kusku abiler yaa..[/QUOTE]
Fdax hala bizim cuma kapanış değerimize inmedi ama biz cuma kapanışının 600 puan altına sarktık... Negatif ayrışıyoruz :)
-
62800'den öylesine iş olsun diye short açmıştım, tırtık yapmaya bile fırsat bulamadım. Bir işlemde bu kadar kara alışkın değilim ben, tansiyonum düştü tutun beni... :..:
Yaw ne haberi geldi bilen var mı? Dış piyasalarda bişey yok...
-
Sabah %3,85 artı olan Garanti Bank %1,68 eksi olmuş... Bovu aratmıyoruz valla... Şimdi bi de yukarı topuklarsa al sana kollu makine :)
-
-
yok yaf bu aga benım gıbı ky lerı kandırıyo uc bes karı da elinden alıyo :S paso terslik.. gül gibi 65225 shortları kaptırdık agaya üvvvv böle şans olurmu
-
aralıkta
yeni stop 62750 olarak
shrt ye devam, bunadan öncekiler
65000 ekim, 63550 ekim, demekki ağa cepten yemeye başladı,
-
[quote=enorton;160695]Sabah %3,85 artı olan Garanti Bank %1,68 eksi olmuş... Bovu aratmıyoruz valla... Şimdi bi de yukarı topuklarsa al sana kollu makine :)[/quote]
Enortonum her yukarıda gomuyorlar,dow heralde görecek 9300 leri bu gidisle..o diilde sabah cok pis distribution olmus..
-
[QUOTE=elstock;160699]Enortonum her yukarıda gomuyorlar,dow heralde görecek 9300 leri bu gidisle..o diilde sabah cok pis distribution olmus..[/QUOTE]
Abi olay geçtikten sonra anlıyoruz olanı biteni :) Şimdi %5 yukarda olsak, sabah mis gibi alım fırsatı verdiler almadık diyecektik :)
-
buna açılış tuzağı derler....
spotu 2 dak.. için alarak başladılar..para girişi gözüktü...aslında kendi mallarını
çizdiler.....sonra gelenlere bastılar.....
-
aman allahım ne yapıyorum ben 61900 lönk oldum 62600 den vermek için.... hızla düşen pıçavımı tuttum acep noluyor yuaw::: istopum yakın hemen kacarım gayrı :::
-
875-950 arası full uzun olmuşum şimdi farkettim.
-
aralık vade şortları çok kıymetlidir.......
şorttan indirme ve şort biriktirme yapilacaktır...
her seferinde sert hareket alıcıyı tahrik eder.....
bunun adıda piyasaya alıcıyı çağırmaktır....
boz ayı aralık şortlara yapışmıştır...ayrılmaz....
biz ayrılamayız onun şarkısıdır......
-
çok alsat yaptım .. son poz .. 950 uzun .. veriyede uzun girecem gibi .. 35ild hehe :D
-
APS ye de dikkat iki vade toplamı 220000
yani 56000 lardayken e yaklaşıyor,(270000)
düşüş devam ederse APS deki artış ayı piyasasına geçtiğimiz
demektir,
örtü var gizlenme var, bir tarafta ekim bir tarafta aralık var,
şenlik var........
-
ilk ciddi mal dağıtımı bu hafta yapıldı......
ikinci parti 59.xxx lerde yapılacak bence....
ağanın niyeti bozuktur.....
-
62125 ten tekrar short actım yukselıcez bırazdan terslıgım bugun tam ustumde...
-
[QUOTE=parderi;160606]Kabaca 63650 üst 62150 destek.
Yalnız 63275 de zorlanıyor. Geçermi bilemem.[/QUOTE]
Saat 10.48 mesajım.
Bu görüşe göre 62150 altı bence kelepir olur. Aldıklarıma pişman değilim. Bunların elbet bi alıcısı olacak. Şans kapıyı bi kere çalarmış. (Sanki bu gün çaldı gibi his var içimde)
-
adam şimdi seyrettiriyor, algılatıyor, bakın diyor burası son kale, 61975 (aralık),
burayı yıkarsam 59000-56000 yeni yerim diyor, daha önceki yazımızda demiştikki
ağa yüz dutkunumu, yoksam beden dutkunumu diye, o zaman 65000 di, demiştikki yüz dutkunu ise löönk beden, dutkunu ise shrt olacak diye, ağam sanki beden dutkunu....,
-
arkadaşlar ekim vade 61900 maliyetli longum emme uyarımı da yapem bari
birazdan 62175 aşılamazsa şelalenin eli kulağında:::
-
Arkadaşlar PES 10 Master Lig yapan var mı? Çok acayip olmuş... Antreman nerden yapılıyor bulamadım... Ayrıca oyuncuları kendi bölgesinde oynatmazsan acayip yavaşlıyorlar, bu da saçma olmuş...
-
[quote=fXci;160711]arkadaşlar ekim vade 61900 maliyetli longum emme uyarımı da yapem bari
birazdan 62175 aşılamazsa şelalenin eli kulağında:::[/quote]
Bu şelalenin suyu nereden ağam? [COLOR=Red]Garanti [/COLOR]bi haber düştü piyasaya ama bizim haberimiz yok... :..:
-
Buarada çarşamba günü birara 500 puana çıkan ekim aralık farkı şuanda eşitlendi...
-
ekim vadedeki kademeler boş.....
aralık vade ise dopdolu.....
kral çıplak..........
ağa yazmazsa ortada kimse yok...........
-
sabırla shortta bekleyen arkadaşları tebrik ediyorum... sabah long açtığım yerden ancak shorta geçebildim ben..:)
-
baskı feci .. %8-10 düşeriz tahminim ..