76392
Printable View
76392
ikili verecem, sarkmalara karşı,...ilki ilk verdiğim,...
76390,
76122,
[quote=indregandi;363277]ikili verecem, sarkmalara karşı,...ilki ilk verdiğim,...
76390,
76122,[/quote]
76413,
76144,
76442,
76171,
yani eğer bu kırılırsa ilk etap için, düşük olan yakınından 76171 veya aşağısından alım yapp tepkiye oyna aldığını sat flatla, denge gelmişse artık yaty py moduna geç,...mesala,
yeni vadede + 1225 makas yapmış, ayıp denen bir şey var,...
452,
179,
476,
208,
501,
232,
önce ya bu değerlerin altına sarkıp realize alacaz veya güçlü bir trend bunu destek yapacak,...
sonra eğer sarkış olursa sarktıktan sonra tepki sonrası denge alacaz,....veya denge gelene kadar tepki snonlanmasını bekleyecez,....
denge gelirse şayet indiklerin negatif pozitif durumlarına göre trade yapacaz ve py sınlanmasını bekleyecez, eğer dediklerim olursa yatay sonrası py yukarı veya aşağı yatayı sonlayabilir,...
519,
250,
bu güne ait tek sorun, şu meclis yemini, burada dikkatinizi çekerim artık meclis yemini bile ülkemizde sorunlu hale geldi ve papatya falına döndü malesef,....
547,
278,
566,
297,
[quote=indregandi;363291]566,
297,[/quote]
589,
320,
593,
324,
karar yeri artık, ya destek ya sarkış,......sarkmada long için ort fiyat 3xx civarı,....
bir süre bağlanamadım, başka sorun yaşayan oldumu,..
Gandi hocam fiyat 525 e kadar geriledi..
görüşünüz ve beklentiniz nedir?Long için fırsat mı yoksa short mu ;?
[QUOTE=indregandi;363298]bir süre bağlanamadım, başka sorun yaşayan oldumu,..[/QUOTE]
evet üstad bende de aynı problem vardı ...
evet sayın gandi site gitti.. geldi
chp meclise girecekmiş ama yemin etmeyecek miş.. bu olumsuz bir durum sanırım..??
[quote=OttomanEmpire;363299]Gandi hocam fiyat 525 e kadar geriledi..
görüşünüz ve beklentiniz nedir?Long için fırsat mı yoksa short mu ;?[/quote]
ottoman hepsini yazdım aslında,...
py yönü şu an için longda,
long pyde short yapmak için,....
şu anki duruma göre, ya 775 den short açacaksın veya 3xx civarından veya daha altından long olacaksın,.....saat 15:00 a kadar, orada teknik çalışmaz,......
Bende bir ara bağlanamadım.
şu an 76.550 den full longum.
Allah utandırmaz inşallah.
[quote=indregandi;363303]ottoman hepsini yazdım aslında,...
şu anki duruma göre, ya 775 den short açacaksın veya 3xx civarından veya daha altından long olacaksın,.....saat 15:00 a kadar, orada teknik çalışmaz,......[/quote]
Teşekkürler hocam.
550 den longladık bakalım.
inş.Allah utandırmaz
teknik açıdan benim diyeceklerimin pek bir geçerliliği olamaz ama bu yemin vs. durumları sebebiyle sağlam bir verip alabilirler gibime geliyor..ama sadece hissiyat...
kılıç açıklama yapıyor ama bu saatten sonra kesmez, çok geç kaldı,........
[quote=Osmanaga;363306]teknik açıdan benim diyeceklerimin pek bir geçerliliği olamaz ama bu yemin vs. durumları sebebiyle sağlam bir verip alabilirler gibime geliyor..ama sadece hissiyat...[/quote]
Bana da öyle geliyor osmanaga..
tv'ye bakamıyorum maalesef de..siz de haklı olabilirsiniz tabii ki :)
davosu görelim bakalım turuncumu kalacak, kızaracakmı.......
biz longladık fiyatı 400e yapıştırdılar...
[quote=indregandi;363312]davosu görelim bakalım turuncumu kalacak, kızaracakmı.......[/quote]
Üstadım bu olay neydi?
siyaseten shortladık bakalım,......
[quote=Osmanaga;363315]Üstadım bu olay neydi?[/quote]
garan,...
Arkadaşlar fiyata ne oldu böyle birden bire?76.220lere geldi?
[quote=indregandi;363318]siyaseten shortladık bakalım,......[/quote]
800'den de ben cortlamışıtım üstadım...ama senin destek pivot vb rakamlara ihtiyacımız var..tekrar long olmak için :D
[quote=Osmanaga;363323]800'den de ben cortlamışıtım üstadım...ama senin destek pivot vb rakamlara ihtiyacımız var..tekrar long olmak için :D[/quote]
ana muhalefet meclis çalışimalarında yokmuş,.....karışık olayalar, toz ve duman,....
çok pis terste kaldım çok pis...
76.000'dan uzun mu acsam acep...yok yok bekliyeyim biraz daha :D
[quote=OttomanEmpire;363299]Gandi hocam fiyat 525 e kadar geriledi..
görüşünüz ve beklentiniz nedir?Long için fırsat mı yoksa short mu ;?[/quote]
[quote=indregandi;363303]ottoman hepsini yazdım aslında,...
şu anki duruma göre, ya 775 den short açacaksın veya [I][B]3xx civarından veya daha altından long olacaksın,.....saat 15:00 a kadar, orada teknik çalışmaz,.....[/B][/I].[/quote]
[quote=OttomanEmpire;363304]Bende bir ara bağlanamadım.
şu an 76.550 den full longum.
Allah utandırmaz inşallah.[/quote]
[quote=OttomanEmpire;363305]Teşekkürler hocam.
[I][B]550 den longladık bakalım.[/B][/I]
inş.Allah utandırmaz[/quote]
[quote=OttomanEmpire;363329]çok pis terste kaldım çok pis...[/quote]
rakamlar önemli ottoman, 3xx veya daha altından demişim, bunun üstüne chp açıkladı, borsa 15:00 beklemeden siyasi oldu,.....3xx bekleyebilseydin en azından falat olurdun veya daha alttan long olabilirdin yada chp haberine shorlayabilirdin, üzüldüm, az sabır,.....her şey sabır....:(
76.150'den reverse ve full lönkk... :D