Huialtgünlük.
Jel.
Printable View
Huialtgünlük.
Jel.
Huialt60dak.
Jel.
2 HAFTA YOKUM BAŞARILAR.
jELİBON.
[quote=aliveli;422863]Abi huriye de de sayim degisti galiba.350-360 a kadar kama dusuu elecek ne?[/quote]
[quote=jelibon;430113]Huialtgünlük.
Jel.[/quote]
[quote=jelibon;430115]Huialt60dak.
Jel.[/quote]
Ssssssstttt.adamın dibisin.:)
Jeli abi birsey sorcam.umarim iki hafta icerisinde topige girersin.bu hui nin mevsimselligini bakmamiz icin bir dite adresi vermistin.ekim ayina kadar gecmis mesajlari taradim bir turlu bulamadim.elinin altinda ise tekrar gonderirmisin.?bumesaji okuduktan 15 saniye sonra mesaj otomatik silinecektir.gorevimiz tehlike heheeee :)
Sn.Jelibon gitmeden vob icin de biseyler soyler misiniz?
İMKB için denilecek denmistir tarafimdan aksam hatırlatırım.
Sonradan değil onceden yazarız bız
40 defa değil 1 defa yazarız bız
Aksam hatırlatırız.
Jel.
[QUOTE=jelibon;421696]imkb asla ve asla 87500 geçemez alayına gider.
Ayağını denk al pala. HODRİ MEYDAN.
Jelibon.[/QUOTE]
Sevgilerle.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;428698]Şimdi vobda hatırlandığı gibi ben bir değer verince ya geçemeden ya da geçerek geri çekilme oluyor bu sefer tam değer 853xx idi ve ihlali yaptı bugün değil geçen haftadan yaptı bunu ve
geri çekilme de yaptı. Ardından geri döndü ve tekrar geçti. Kapanış bazında 85400 kritiktir ve net geçilip geçilmediği 2-3 gün takip edilmelidir, geçildiği net anlaşılırsa short pozlar stop olur. Net geçilmezse short kazanacaktır.
Jelibon.[/QUOTE]
Alayına trivela.
Jel.
[QUOTE=jelibon;429006]Degisiklik yok 1 yıldır ora bura şort sonuc mortlarla yeni öküzler korksun 85400 kApanis bakıyoruz 2-3 gun daha.
Gerisi tiriviri.
Jel.[/QUOTE]
Alayı korksun bız supurelim alayını.
Bız bir çağrıyı yılda 1 defa çekeriz en fazla 2.
Alayı komada
Hodri meydan alayına.
Jel.
[quote=aliveli;430119]Jeli abi birsey sorcam.umarim iki hafta icerisinde topige girersin.bu hui nin mevsimselligini bakmamiz icin bir dite adresi vermistin.ekim ayina kadar gecmis mesajlari taradim bir turlu bulamadim.elinin altinda ise tekrar gonderirmisin.?bumesaji okuduktan 15 saniye sonra mesaj otomatik silinecektir.gorevimiz tehlike heheeee :)[/quote]
[quote=jelibon;430232]Sevgilerle.
Jelibon.[/quote]
hazır gelmişken şunu okumamış olabilirsin abi.
Aliveli telden zor 1-2 güne bilgisayarı deneyecem.
Jel.