[QUOTE=selam45;472205]saraylı bildiğim kadarı ile biryerde yazmıyor.
bu sistemi devir daim makinasında paylaşmıştı
kendi sistemi,m olmadığı için belirtmek istedim[/QUOTE]
eyvallah o sistemi bende takıp ediyom cok başaralı bi sistem degilmi
Printable View
[QUOTE=selam45;472205]saraylı bildiğim kadarı ile biryerde yazmıyor.
bu sistemi devir daim makinasında paylaşmıştı
kendi sistemi,m olmadığı için belirtmek istedim[/QUOTE]
eyvallah o sistemi bende takıp ediyom cok başaralı bi sistem degilmi
[quote=kemo;472206]eyvallah o sistemi bende takıp ediyom cok başaralı bi sistem degilmi[/quote]
orta halli bi sistem fena değil
bugün pala efendi benle oynamaya takmış kafayı...375'ten tekrar short'a geçtim...yakın istoplu bir şekilde... :) toplam zararım 75 point bugün...şimdi palayı çarpma zamanı :)
[quote=Osmanaga;472210]bugün pala efendi benle oynamaya takmış kafayı...375'ten tekrar short'a geçtim...yakın istoplu bir şekilde... :) toplam zararım 75 point bugün...şimdi palayı çarpma zamanı :)[/quote]
bu sefer tutturuyor muyum neyim sn pala efendi :) bak ne güzel de veriyorsun...175'e getirdin bir anda :D
[quote=Osmanaga;472211]bu sefer tutturuyor muyum neyim sn pala efendi :) bak ne güzel de veriyorsun...175'e getirdin bir anda :D[/quote]
çok kıpraştım biliyorum ama bugün trade edesim var...
225'ten reverse ve full long...
[quote=Osmanaga;472212]çok kıpraştım biliyorum ama bugün trade edesim var...
225'ten reverse ve full long...[/quote]
üstadın ana stratejisi hep akılda devam ediyorum...daha 80.450'yi tekrar deneyeceğiz sanki ..sonraki rakamlar da belli zaten sıralama...
üstadım buralarda mısın?
bu arada umarım bu apds -6300 civarındaki longların kapanışına işaret değildir...yoksa pala duman eder beni...ama yine istop çok yakında pala efendi...bak 525 e geldi yine...şimdi dosdoooru 80binlere!! :)
saat 15:30 itibariyle sanki bir hareket başlar diye hissediyorum...yön konusunda emin değilim tabii ama temennim 80binlere bir hareket :D
[quote=Osmanaga;472215]saat 15:30 itibariyle sanki bir hareket başlar diye hissediyorum...yön konusunda emin değilim tabii ama temennim 80binlere bir hareket :D[/quote]
bu hafta pek sözümü dinledin pala efendi..teşekkürlerimi sunuyorum sana :D
[img]http://666kb.com/i/cmsntlwnbzisj9uye.png[/img]
benim microbum..
79,775 üstü long yap der..
(u30 80.025 üstü) ama gideceği yer u30 80,375...
dar alanda kısa paslaşmalar...
nerden olursa olsun short tehlikeli..
[quote=Osmanaga;472213]üstadın ana stratejisi hep akılda devam ediyorum...daha 80.450'yi tekrar deneyeceğiz sanki ..sonraki rakamlar da belli zaten sıralama...
üstadım buralarda mısın?[/quote]
vergilerimi yatırdım osman ağam,..
diğer işimde 1 hafta daha tehir aldı,...
:)
[quote=indregandi;472220]vergilerimi yatırdım osman ağam,..
diğer işimde 1 hafta daha tehir aldı,...
:)[/quote]
oo süper üstadım...1 hafta daha bizimlesin bu durumda :D.brv