Arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar.
Printable View
Arkadaşlar hayırlı işler bol kazançlar.
[IMG]http://i36.tinypic.com/2mounfp.jpg[/IMG]
ahada aralık vade günlük ziestem..amma gün kapanışında kesinleşir sinyal..
Sn Stratejist,
W olmadı değil mi ? Ama bir yüz puan daha götürebilselerdi stop ederdim.
Sazan'ın toplantı günü.
Tüm gün sazan kaçar.
[quote=sazan;160014]Sn Stratejist,
W olmadı değil mi ? Ama bir yüz puan daha götürebilselerdi stop ederdim.[/quote]
Bence oldu abi. Ben onu yazdığımda 64.700'dü. Sonra 65.100'e kadar çıktı. 400 puan benim gibi tırtıkçı için az değil. :..:
Ancak her zamanki gibi büyük düşüşü en erken tahmin eden sistem SW çıktı. Saygılarımı sunarım... :)))
[quote=Demirci;158922]Değerli arkadaşlar yine ekranlar domates tarlası...ve ben yine görüşümü sizerle paylaşmak istiyorum....bobi (ve tabi ki spotta) görüldüğü üzere kötü yola düşmüş alman kızı veya perişan mavi gözlü ingiliz kızını heç takmıyor.....
Halen kuralımız geçerli : "her kırmızı alım fırsatı".....
[B]aşağıda 64.000 kırılmadığı sürece bu geçerli....kırılırsa fikrim değişir...[/B]
Ama bobinin hedefi yukarı [B]65475[/B] olan bir önceki zirveyi denemek ve orayı geçerek [B]67.000[/B] civarına erişmek.....
Birde diğer bir konu ben burda sadece fikirlerimi aktarıyorum....kimseye alın yada satın demiyorum.....ama görüyorumki benim işlemlerim merak ediliyor.... pozum flat....
Herkese bol kazançlar....[/quote]
[quote=Demirci;159980]Yine ortalık domates tarlasına döndü ne yapsak acaba ????[/quote]
[quote=küçük_k;159992]kuzu yine malı götürdü...
demirci.. her kırmızı alım fırsatıdır diyordun.. zabah alıma başlayalım mı?[/quote]
Sayın küçük_k; bence önemli bir desteğe yaklaştık.....yukarda belirttiğim [B]64.000 ni çok önemsiyorum[/B]....ve oradayız şuan......
peki ne yapacağız ???
Naçizane tahminim bu destek tutacaktır.....yani "her kırmızı alım fırsatı" kuralı devam edecektir.....peki tersi olamaz mı ? tabiki şuan tersinin olması konusundaki en NAZİK noktadayız.....[B]eğer SAATLİK olarak 64.000 altında 1 ve daha fazla kapanış yaşarsak artık kuralımız değişir....[/B]
ne olur kural... [B]"her yeşil satış fırsatı".......dng[/B]
izlemeye devam edelim...
Hayat böyle arkadaşlar; pozisyonumuza veya görüşlerimze aşık olmuyoruz.... ne gerekiyorsa onu yapıyoruz....
bol kazançlar....
[QUOTE=sazan;160009]Sazan SW portföydeki shortların yarısını 64.1 seviyesinde kapar.[/QUOTE]
Sn sazan ana sistem sat verdi mi ?
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?t=wa&wid=18&aid=2667[/URL]
[quote=hilm;160018]Sn sazan ana sistem sat verdi mi ?[/quote]
Hayır, Ana sistem Long durumunu sürdürüyor.
[QUOTE=Astatin;160011]selçuklu sahalara dönsün (ama sistemiyle) kampanyası..oy:1[/QUOTE]
Piyasa ile inatlaşmak olmaz, kaybedenlerin bir süre ara vermeleri uygundur.
Yazım sn sellçukluya değildir...
Sürekli para kaybederek hem paramızı hemde sağlığımızı kaybetmeyelim...
İllaki işlem yapmak yerine kazamdıran bir yöntem bulana kadar sanal işlem yapmak en iyisidir...
[quote=hilm;160021]Piyasa ile inatlaşmak olmaz, kaybedenlerin bir süre ara vermeleri uygundur.
Yazım sn sellçukluya değildir...
Sürekli para kaybederek hem paramızı hemde sağlığımızı kaybetmeyelim...
İllaki işlem yapmak yerine [COLOR=red]kazamdıran bir yöntem[/COLOR] bulana kadar sanal işlem yapmak en iyisidir...[/quote]
bende sistemiyle dönsün dedim zati:)))
ben spota inanmadım
ahada garanti günlük sistem..dün sat vermiş...iyykkk
[IMG]http://i33.tinypic.com/5vmx39.jpg[/IMG]
günaydın..dün gece..64050-100 long açtım.
kısa devam... trendin başlamış olma ihtimalinden dolayı histemleri rafa kaldırıyoruz şimdilik..:)
bu arada günlükde akbnk ve sahol ayın 16 sından bu yana satta..işc şu an geçic,i sat veriyor...ereğli, tüpraş ise halen alda...
ya ağaların en az bir 5000 daha yukarı yapma gücü var..yada ayu piyasası başındayız..
günaydın arkadaşlar,rast gele..
eeeeh gene basladılar bole pıyasa mı olur yaf tek barda dıbıne ındır yavas yavas cıkart sonra tek barda gene bas..
piyasa iyice fırıldak hale geldi..
tamamen sistemcilerin üstüne kurgulanmış bir piyasa var sanki 2 haftadır..
paranoyak ettiler :)
selçuklu patron haksız değil ama yinede patron sahaya 3 lü çektir foruma diyorum..
Vade sonuna cok az kalmasina ragmen pozisyon gecişleri olmamasida biraz ilginc , ani bir hareketle mi gecişler baslayacak acaba
[quote=jerfin;160026]kısa devam... trendin başlamış olma ihtimalinden dolayı histemleri rafa kaldırıyoruz şimdilik..:)[/quote]
Histemi rafa kaldırırsam yaşayamam ben. Sistemler sat diyor, benim histemim sabahtan full long dedi, burada da yazdım. 10:15 itibari ile sonuç ortada... :..: Ben tabi bu ralliye fazla da güvenmiyorum, izleyen stop ile tampon tampona takipteyim.. :)))
[QUOTE=Kennym;160029]eeeeh gene basladılar bole pıyasa mı olur yaf tek barda dıbıne ındır yavas yavas cıkart sonra tek barda gene bas..[/QUOTE]
Aynen öyle hocam valla... .dng
350 den kısa....sert küskü olmalı..dow artıkın 10.000 altında kalacak düşüncesi güçlendi..
öncü olan akbnk zaten 12 gündür sat da..işc ve garanti bugün şimdilik sat da..dolar dün al verdi...
kanıca yön aşşağı..sistemde sat zaten..
[QUOTE=Strategist;160033]Histemi rafa kaldırırsam yaşayamam ben. Sistemler sat diyor, benim histemim sabahtan full long dedi, burada da yazdım. 10:15 itibari ile sonuç ortada... :..: Ben tabi bu ralliye fazla da güvenmiyorum, izleyen stop ile tampon tampona takipteyim.. :)))[/QUOTE]
Abi sistem geleceği bilemez ki? Yorum yapamaz, tahmin edemez... Dow daxa bakmaz, siyasi gerginlik, veri, vade sonu vs nedir anlamaz... Sadece geçmiş fiyata bakar... Benim gibi kendi başına trade edemeyenler için gerekli...
[quote=enorton;160036]Abi sistem geleceği bilemez ki? Yorum yapamaz, tahmin edemez... Dow daxa bakmaz, siyasi gerginlik, veri, vade sonu vs nedir anlamaz... Sadece geçmiş fiyata bakar... Benim gibi kendi başına trade edemeyenler için gerekli...[/quote]
En doğrusu sistem + histem galiba. Tercih yapmak zorunda değiliz, elimizde ne varsa kullanalım bu Pala namussuzuna karşı... :..:
Benim Long'lar stop ve 275'den short.
(Uzun vade yatırım tavsiyesi değildir, histemim sadece 100-150 puanlık tırtık amaçlı çalışmaktadır.)
64150 ustunde kalırsa vop dıkkat edın gayrı ..bu durum yukarı atagın habercısı olur ..
ilk hedefıde 64600 yeresı olur gayrı ...
emme 64150 altında korkmayın cortlar
[quote=fXci;160040]64150 ustunde kalırsa vop dıkkat edın gayrı ..bu durum yukarı atagın habercısı olur ..
ilk hedefıde 64600 yeresı olur gayrı ...
emme 64150 altında korkmayın cortlar[/quote]
Tamamen aynı fikirdeyim. 150'ye inerse benim favori W formasyonlarımdan birini çizerek fırlamasını beklerim.
[quote=enorton;160036]Abi sistem geleceği bilemez ki? Yorum yapamaz, tahmin edemez... Dow daxa bakmaz, siyasi gerginlik, veri, vade sonu vs nedir anlamaz... Sadece geçmiş fiyata bakar... Benim gibi kendi başına trade edemeyenler için gerekli...[/quote]
Veya sistemsiz biri piyasayi etkileyen 100lerce olay arasinda hangi olayin fiyatlanacağin ne kadar fiyatlanacağini nasil bilebilir.
Bugun bir gelişme oluyor piyasa uzerinde 500 puan satiş getirebiliyor, yarin ayni gelişme oldugunda ise piyasada bugune benzer bir fiyatlama olusturmadiği gibi piyasada tam tersi bir etki yapabiliyorken sistemsiz trade edip butun bunlarin hangisinin piyasayi ne ölçüde etkileyeceğini tahmin edebilebilir oldugunu hic düsünmüyorum.
sn. larossian başınız sağolsun...
ateş düştüğü yeri yakar.....Allah geride kalanlara sabırlar verin...
boz ayı geldiğinden beri vob aşağı eğilimlidir....
zaten boz ayının gelme nedeni budur..nick bile bu sebebten seçilmiştir...
bugünkü en düşük tahminim 62.900....kayıtlara geçsin....
günün sorusu şudur...
ekim ve aralık vadeleri arsındaki makas neden 300 puan arttı.......
cevabın arkasında büyük para vardır.....
halen dow un 10400 seviyesini denemeden düşüşe geçeceğine inanmıyorum ben.
benim trend eşiği 61500 e kadar yükseldi..
bu seviye altında ciddi bir realize beklentisine girerim..
şuan ise tüm kısa periyotlar satışta..
[quote=Kanaatkar;160043]Veya sistemsiz biri piyasayi etkileyen 100lerce olay arasinda hangi olayin fiyatlanacağin ne kadar fiyatlanacağini nasil bilebilir.
Bugun bir gelişme oluyor piyasa uzerinde 500 puan satiş getirebiliyor, yarin ayni gelişme oldugunda ise piyasada bugune benzer bir fiyatlama olusturmadiği gibi piyasada tam tersi bir etki yapabiliyorken sistemsiz trade edip butun bunlarin hangisinin piyasayi ne ölçüde etkileyeceğini tahmin edebilebilir oldugunu hic düsünmüyorum.[/quote]
Hocam ekran başında oturup da mekanik sistem al verince al, sat verince sat olayına da ben şahsen pek sıcak bakamıyorum. Sisteminize güveniyorsanız, size para kazandırıyorsa ekran başında durmak gerekli mi? Tutun birini asgari ücretle, sistem al deyince alsın, sat deyince satsın. Böylece sisteme uymama disiplinsizliği sorunu da ortadan kalkmış olur. :..: Size asgari ücretle adam tutacak kadar para kazndırmıyorsa sisteminiz, zaten işe yaramıyor demektir. :..:
En mantıklısı sistemi fikir almak için kullanmak, ama kendi tecrüben ile girip çıkmak gibime geliyor...
[QUOTE=Strategist;160050]Hocam ekran başında oturup da mekanik sistem al verince al, sat verince sat olayına da ben şahsen pek sıcak bakamıyorum. Sisteminize güveniyorsanız, size para kazandırıyorsa ekran başında durmak gerekli mi? Tutun birini asgari ücretle, sistem al deyince alsın, sat deyince satsın. Böylece sisteme uymama disiplinsizliği sorunu da ortadan kalkmış olur. :..: Size asgari ücretle adam tutacak kadar para kazndırmıyorsa sisteminiz, zaten işe yaramıyor demektir. :..:
En mantıklısı sistemi fikir almak için kullanmak, ama kendi tecrüben ile girip çıkmak gibime geliyor...[/QUOTE]
sistemler son 12 ayda (eylül-ekim dışında) cidden para bastı..ama son 2 ay ,çok can sıkıcı..
bendeki tüm sistemlerin son 2 ayı sıkıntılı..ama bunun gecici bir fetret anı olduğunu düşünüyorum..
5dk'lıkta MACD pozitif uyumsuzluk veriyor. Sistem kullananların sistemleri long'a geçmiş olabilir. Benim histemim 64.100'den long'a geçti bile. 63975 stop.
[QUOTE=Kanaatkar;160031]Vade sonuna cok az kalmasina ragmen pozisyon gecişleri olmamasida biraz ilginc , ani bir hareketle mi gecişler baslayacak acaba[/QUOTE]
hocam ekim vadede uzlasıp parayı alıp gitcekler :) yeter demisler "sovule sovule bi hal olduk" diyede eklemiş aganında haysiyeti bi yere kadar dayanabilmiş :::
[quote=Strategist;160050]Hocam ekran başında oturup da mekanik sistem al verince al, sat verince sat olayına da ben şahsen pek sıcak bakamıyorum. Sisteminize güveniyorsanız, size para kazandırıyorsa ekran başında durmak gerekli mi? Tutun birini asgari ücretle, sistem al deyince alsın, sat deyince satsın. Böylece sisteme uymama disiplinsizliği sorunu da ortadan kalkmış olur. :..: Size asgari ücretle adam tutacak kadar para kazndırmıyorsa sisteminiz, zaten işe yaramıyor demektir. :..:
En mantıklısı sistemi fikir almak için kullanmak, ama kendi tecrüben ile girip çıkmak gibime geliyor...[/quote]
Vob acildiğindan beri 2005 subatdan itibaren aktif olarak tum gun vob seansini izliyorum.Cok iyi günlerimde oldu felaket gunlerimde , İnanin en iyi karlari sistemlere uyarak kazandim en kotu zararlarida( Aşiri ozguvenle) sistemlere kulak asmayıp kendi gorüsüme gore pozisyon aldiğimda yasadim.5 dklik sistem sinyalleri beklemek bile zor geliyordu 5 aydır 60 dk kullaniyorum bunu bile vade sonlari cok sayida sinyal geliyor diye istemiyorum. Piyasayi tam gun izlemek yerine bende artik bir süredir gozlemlediğim günlük grafiklere gore işlem yapmak istiyorum. Nihayetinde 5 dkliklarda 60 dklıklarda gun sonu riskini hep aliyordum.
Dowu ,Datasi , vade sonu, hacimi dusunmeden sadece sabah acılıs ve kapanişlara 10 15 şer dakika bakmayi planliyorum.Sistem aslinda cok basit ve performasida vasat 5 yilda aylik ort 1800 puan ancak benim icin cok daha onemli olan istikrarli olmasi.Ayrıca tum gelirimin ve geçimimin vobdan oldugunuda belirtmek isterim.
Birini gorevlendirmek yerine keske Turkiyede de otomatik trading hukuksal olarak sorun teskil etmese ve bizde uygulasak.
Sn Larossian başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, sabırlar diliyorum..
uzunlar kapandı..64100 den...günlük 400 puan..bana müsade..:)
keşke MS de 1 daklık periyot olsaydı...nasıl buluruz bunu..üüü