[quote=a.kaya;378434]15 lik bar 950 üstünde kapar ve sinyal gelirse long olurum :..:[/quote]
950 oldu gaya batron :..:
Printable View
[quote=a.kaya;378434]15 lik bar 950 üstünde kapar ve sinyal gelirse long olurum :..:[/quote]
950 oldu gaya batron :..:
[quote=mosyo2000;378443]950 oldu gaya batron :..:[/quote]
oldu da üstünde kapamadı ve sinyalde yok mösyö ;)
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/8218.jpg[/img][/url]
bızım vadeli spot future ı deıl de dow future un future u gibi..:))
AY çok korktum, dow daha çıkar mi acaba...hehehehe.... çıksın çıksın, oranın ilk duruluşunda zbaaaaammmm diye enginlere sığmaz graşar burası..
hehehe..ben yine de piramitleri kapatayım..eüzü..hehe
69000 altında 15 lik bar kapanışta bu iş biter arkadeş .dngohooo gara -3 oldu hani nerde düşüş ulen pala bi anda gömecek galiba flattakileri shortlamaya fırsat verdirmemek için
dow da ne kadaaa ralli,spotta o kadaaa zbammmm..:))boru deel 300 mılyonnuk ıhaleye 1.3 mılyar talep..
vob da alımla spotu yukarı çek,sonna gelene vopta bammm
garanti ordinosu piyasayı abudu.
[quote=a.kaya;378447]69000 altında 15 lik bar kapanışta bu iş biter arkadeş .dngohooo gara -3 oldu hani nerde düşüş ulen pala bi anda gömecek galiba flattakileri shortlamaya fırsat verdirmemek için[/quote]
senin bu kadar ayusal yorumlarından gorkuyorum demey kalmadan almışlar 500 pian:D:o
ordino bitti mi
imdi yürek yırtılır
[quote=Javacheff!;378452]ordino bitti mi
imdi yürek yırtılır[/quote]
yalnguk anu tanglaşur:D naber şef..çok zaman oldu
[quote=Astatin;378451]senin bu kadar ayusal yorumlarından gorkuyorum demey kalmadan almışlar 500 pian:D:o[/quote]
500 mü 1100 puancık oldu ustad :..:
he valla astikral...dondum ama imdi.
ısız acun kalmasın yeter ki
uzun.... sistemsel , histemsel ya da %50
hedef 200.000
pis pupuladılar gayatron ;9
acep neden 74.000 olamadık hala?
70225 den longşayne :rolleyes: çarpılcağımızı bile bile girelim bari
dehşet pupular var..74 mümkün mösyö
[quote=a.kaya;378461]70225 den longşayne :rolleyes: çarpılcağımızı bile bile girelim bari[/quote]
yine korkuttun beni:rolleyes:
400 den flat boşver riske gerek yok .dng
herkese eyi haftasonlaru yiğitler
dı tatar hayırdır yazıp siliyon ?
[QUOTE=AMON RA;378505]dı tatar hayırdır yazıp siliyon ?[/QUOTE]
grafik atacaktımda tinypic çalışmıyor,başka sitelerden denedim onuda beceremedim :)
link çıktı sadece ondan sildim..
[quote=The Tatar;378506]grafik atacaktımda tinypic çalışmıyor,başka sitelerden denedim onuda beceremedim :)
link çıktı sadece ondan sildim..[/quote]
voborsa ın eklenti eklesini kullansana petron..ayrıca pis eksi gap olur bence..
astim eksi gap ossunda bende istiyoM amma niye ossun varmı bi haber bi gelişme?
Hem dı TATAR ım sen ne diyon düiecezmi çıkacazmı?
[quote=AMON RA;378508]astim eksi gap ossunda bende istiyoM amma niye ossun varmı bi haber bi gelişme?
Hem dı TATAR ım sen ne diyon düiecezmi çıkacazmı?[/quote]
e abi, fdow bizim kapanıştaki değerine göre düşük kapadı..ayrıca son dönemeçte pis bastılar...
ayrıca çıkması için de bir gelişme yok:p:p valla yukarı yapacaksa da bi daha 69000 civarlarına gelir...cuma çok abartılı bi hülülülülü yaptı...:p
alıntı yapamadım gene bi haller oluyo foruma cuma günü kapanışta yapılan terbiyesizliği esefle kınayarak izledim.Lakin bu hareketler bana kısası olan varsa kapasın der gibiydi pala kısalara huzur vermiyor neden acaba?
Cuma gece son dönemeçte dow emmimin eline verdiler sp yi iice daattılar ama an itibariyle eurusd artıya geçmiş ve zabaanan futurelar artı olursa küsküyü kısalar yer gibi geleyor.
Ne diyim asti bizim piyasalar açılırken cuma gecesine bakmaz zabaanan mevcut duruma bakarlar.hayırlısı
spot030 70600 ustunde attığı düküş piyasadaki oyuncuları katletti...bakalım dikişi bitirip elbiseyi teslim edecek mi,yoksa dikmeye devam mı?:)
rastgele patronlar..
günaydın patronlar, seans kaçta açılıyo genelde bu vobda, yeniyim de :)
Astipatron yiyorlar gene shortları :o stoplamışındır sen gerçi çoktan :(
[quote=a.kaya;378535]Astipatron yiyorlar gene shortları :o stoplamışındır sen gerçi çoktan :([/quote]
ne minasebet...dng ayrıca karla kaptılan pozisyonlara stoplandı demez..çok reca ederim..son gısalarım gayet iyi yerden..yyşd li günleri unuttun galiba.dng
Bu araad gayatron... bu hafta %50,00000001 ihtimalle 65000 i, %49,99999999 ihtimlle 76,0000 yı görürüz..hehehe
Ha bir de gayatron ; Gorkuyorum ;)
[quote=Javacheff!;378530]günaydın patronlar, seans kaçta açılıyo genelde bu vobda, yeniyim de :)[/quote]
Günaydın , patron.
Teprik ederim. Sen ve ben haricinde topikte sabahın kaçta olduğunu bilen yok..::::::
taze taze NOOOLLLTTİİİİİ leri fırına verdim, 3 saate pempeleşirler hazır olurlar herhalda... isteyen varsa lonk açıp sıraya geçebilir..hehe
[quote=Astatin;378540]taze taze NOOOLLLTTİİİİİ leri fırına verdim, 3 saate pempeleşirler hazır olurlar herhalda... isteyen varsa lonk açıp sıraya geçebilir..hehe[/quote]
Şort için fırına ne verdin, aste??:)))
[B][COLOR=white](mercimeği vermezsen , eyi olacağdı..)[/COLOR][/B]
[quote=excali;378541]Şort için fırına ne verdin, aste??:)))
[B][COLOR=white](mercimeği vermezsern , eyi olacağdı..)[/COLOR][/B][/quote]
valla o işe lonkkçular bakıyo onlara sor...
[COLOR=white](mercimek sevmem ama fırına vermesi içün aynı şeyi söylemek doğru olmayabilür).kom[/COLOR]
avrupalıların ninnilerinin duyulduğu bir gün oluyor...hiç sevmiorum bööle olunca...
[quote=Astatin;378538]Ha bir de gayatron ;[B] Gorkuyorum[/B] ;)[/quote]
[quote=Astatin;378540]taze taze NOOOLLLTTİİİİİ leri fırına verdim, 3 saate pempeleşirler hazır olurlar herhalda... isteyen varsa lonk açıp sıraya geçebilir..hehe[/quote]
Aste baba,
Hem nooltileri fırına verip, hem de korkmak biraz çelişik olmuyor mu?:confused: