-
[quote=kanterturk;363134]üstadım bir sorum olacak
haziran vade sonu tamamlanınca vob 30 fiyatı haziran sonu fiyatı olarak mı değerlendirlir yoksa agustos fiyatı neyse onulamı başlar[/quote]
arada makas var, bu makas yeni vade boyunca geçen zamanın risk primi, teorik fiyat bunu konu alıyor,.....şimdi bu makas +800 puvan civarı, sen buradan long açarsan ağaya 800 puvan cukkayı vermiş olursun, vermememn için py nin yükselmesi lazım,...o da sana long açtırmıyor makas koyarak,...
-
Saraylı hocam sisteminiz hala SHORT ta mı?
teşekkürler.
-
hocaları karıştırdın sanırım sayın ottoman :)
-
[quote=nedim972;363141]hocaları karıştırdın sanırım sayın ottoman :)[/quote]
bu vob bana herşeyi şaşırttı:)
-
long halen 8xx üstü kalışlarda, 900 üstü diyelim,.....hareket var bereket yok,.....
-
adam mal çıkıyor hal böle olunca fiyatlar kalıyor,...diğerinide aldırmıyor, + 800 makas nedeni ile,....
-
[quote=indregandi;363096]şimdi en son dengeyi 75825 aldık bunun desteği 75175 te, bu hareket indiği pozitif bölgeye attı, diğeri negatifte kaldı, şimdi buradan bassalar 75175 gelme durumları var ancak çok büyük düşüş bu güne olmaz yarına kalır,....diğer türlü negatif teki indik pozitif bölgeye geçerse yükseliş daha sert olur düşüşe göre,.... bu bugün diğeri yani düşüş yarına kalır,...ama yükseliş olursa bu gün olur derim,....[/quote]
[quote=indregandi;363097]o ndenle 75175-675 arasındaki bölgeden long olmak denenebilir,....stop 75100 altında stop uygun olur,......kritik bölgedeki poza yükseliş alınamaz ise yarına taşınmamalı,....[/quote]
[quote=indregandi;363124]long açtım sabah demiştim, 75675-175 arası diye, stoplu long,......[/quote]
[quote=indregandi;363126]garan 7.26 üstünde güçlü alım yapmalı, amiralde 4.78...üstünde,...garan genelde 7.26 2 lot dokunuyor,......[/quote]
[quote=indregandi;363128]falatladım, bunun yerine 625 üstünde şartlı longum,......500 puvan düşerse tekrar long açacam,...74775 yakınları,...[/quote]
indikatörler alımda ve tam olarak dengede kapadık,....dji 12093 üstü kapanışı olumlu olacak, ancak vade geçişi büyük engel oluşturuyor,....djiye tepki sınrlı kaldı, yarın +gap da açabilir,....ancak uyuz bir py..
sonuçta, 75675-175, çalıştı ve indikler alımda ve çok kritik bir mevkide kapadılar, reel olan bu,......
-
flat girdim,...
cümleten iyi akşamlar,....
-
Çıkılan mal 12.000kontrat
ağustos vade açılan kontarat 20.000
ağustos vadede ki yöne bakıcaz bu akşam-1
Djı olumlu açıldı ona bağlı yükseldik ancak bankalar yükselişe katılmadı
yarın djı kapanışa bakacaz -2
geceye full short
herkese iyi akşamlar
-
sayın ayuthaya agustos vade pozlarını hangi siteden takip ediyorsun?
-
[quote=kanterturk;363165]sayın ayuthaya agustos vade pozlarını hangi siteden takip ediyorsun?[/quote]
VOB.ORG.TR den bakıyorum Sayın Kanterturk
-
[quote=indregandi;363153]adam mal çıkıyor hal böle olunca fiyatlar kalıyor,...diğerinide aldırmıyor, + 800 makas nedeni ile,....[/quote]
cümleten günaydın... şimdilik piyasa long devam.. emme bu makas işi bozuyor.. vade sonu olması nedeniyle oynaklık çook yüksek ve yüksek olmaya devam edecek gibi.. makaz azalsa da öteki vadede lönklesek..
-
-
-
[quote=OttomanEmpire;363206]76.100den full long..[/quote]
76.100 den longlar 76.775 den verildi.
flat...
-
yükseliş devam ediyor, henüz düşüş yönünde somut gelişme yok,........
-
endex son gelen 75825 denge üzerinden fiyatlanıyor, henüz dengelerde değişme yok,....
-
yemin töreni saat kaçta,...
-
garanın yemin etmiş bir hali var,.....dün balataları yakıp gapı gizlemeye çalıştı, bu gün gazı kökledi lastikleri yakıyor, davos iş başında, turuncudan devam,.....
-
[quote=indregandi;363241]yemin töreni saat kaçta,...[/quote]
15.00
-
adamın etini dötünü bağlarım ben,....burayı alıp te oraya bağlarım,......ölle bu iş,......garan herkesin adına yemin etsin bence,......
-
[quote=küçük_k;363202]cümleten günaydın... [B][SIZE=3]şimdilik piyasa long devam..[/SIZE][/B] emme bu makas işi bozuyor.. vade sonu olması nedeniyle oynaklık çook yüksek ve yüksek olmaya devam edecek gibi.. makaz azalsa da öteki vadede lönklesek..[/quote]
lönküm lönksün lönk
lönküz lönksünüz lönkler..
günlük sistemime göre 76bin altında kapanış olmadıkça lönk devam...
-
[quote=indregandi;363245]adamın etini dötünü bağlarım ben,....burayı alıp te oraya bağlarım,......ölle bu iş,......garan herkesin adına yemin etsin bence,......[/quote]
bağla gandi bağla... yanlız kördğüm mü atıcan yoksa ilmik mi?
-
[quote=küçük_k;363249]bağla gandi bağla... yanlız kördğüm mü atıcan yoksa ilmik mi?[/quote]
çalı dibinden çıktın sen galiba bugün,...+.40 yıllık ayıyı boğa yapar bu pysa böle,....
-
bu amiral deli etti beni...
yonca bankası eski değerine geldi.. amiral in de bu durumda 5.15 olması lazım...malessef çook geride kaldı..
ve bende yanlış ata binmişim demek ki...
-
ilk etap realizeyi yazacam buradan devamlı,.....bakın short deyil realize, short uzak şu anda, birde bu güne mahsus siyasi borsa var, çift yönlü,....
-
-
Daxa noldu öle salıverdi kendini...
-
[quote=indregandi;363251]çalı dibinden çıktın sen galiba bugün,...+.40 yıllık ayıyı boğa yapar bu pysa böle,....[/quote]
arada bir çalı dibinde saklanmak ve güç toplamak lazım.. yoksa ekran ve rakamların esiri olmak sağlıklı düşünce yapısını bozuyor..
işlem yapmasamda çalı dibinden takip ettim sizleri..
piyasanın gelmiş geçmi,ş en nezih insanları burda.. hepinize selam ve sevgiler..
-
[quote=küçük_k;363260]arada bir çalı dibinde saklanmak ve güç toplamak lazım.. yoksa ekran ve rakamların esiri olmak sağlıklı düşünce yapısını bozuyor..
işlem yapmasamda çalı dibinden takip ettim sizleri..
piyasanın gelmiş geçmi,ş en nezih insanları burda.. hepinize selam ve sevgiler..[/quote]
vatandaşı korumaya devam, bu haliyle misyon bu oldu sanırım,.....öllemi dostlar,...
yoksa yine tersomusunuz yoksa dün alım önerdik, 75675-175 arasından, .....yokmu değerlendiren en azından eski longlar mecbur uymuştur,....:(:confused:.brv
-
76.750 i long için uygun bir fiyatmı değerli üstadlarım sizce?
-
[quote=indregandi;363254]ilk etap realizeyi yazacam buradan devamlı,.....bakın short deyil realize, short uzak şu anda, birde bu güne mahsus siyasi borsa var, çift yönlü,....[/quote]
[quote=indregandi;363255]76262[/quote]
ne dimek istedin buralardan satıp dipten yerine mi koyalım..
yaw bu lönklere kıyamam çok zamandır beraberiz.. (genelde acı durumlar yaşamış olsakda)
-
uyuyoruz indi hocam...ama kar yaptıktan sonra short denemeleri ile (realize için) saçmalıyoruz maalesef...
-
[quote=indregandi;363255]76262[/quote]
[quote=küçük_k;363263]ne dimek istedin buralardan satıp dipten yerine mi koyalım..
yaw bu lönklere kıyamam çok zamandır beraberiz.. (genelde acı durumlar yaşamış olsakda)[/quote]
yani o rakama vurur realize, devamlı vercem bu rakamı, zaman ilerledikçe değişecek,....
o rakamlar trend içi ilk desteği verecek, trend yükseliş te, bunun devamını belli edcek, buna vurursa oradan tepki yer trend devamına, bu tepki zayıf veya yeni yüksek yapabilir,.....
-
-
bu olurken o arada denge alırsak, py bu defa yataya girer, yüksekten sat, düşükten al olur o taktirde,....
bu iş ille buradan olacak anlamında deyil, ama illaki olur, verilen rakam ise size bunun olduğunu anlatır, hepsi bu,....
-
Hocam cahilliğimize verin,şu an ki fiyattan yani 76.750 den short mu açalım?76.250 reailize fiyatı için trade amaçlı?
Gün sonu kapanışş ile ilgili bir görüşünüzü alabilirmiyiz?
teşekkürler..
-
sizde anlarsınız,.....mesala derimki bu olursa yatay gelir, ölese olmadan yatay gelmez,...mesala....deyilmi,....olamassa yatay gelmez trend devam eder mesala deyilmi,..tavuk karası yok yani,....
-
[quote=OttomanEmpire;363271]Hocam cahilliğimize verin,şu an ki fiyattan yani 76.750 den short mu açalım?76.250 reailize fiyatı için trade amaçlı?
Gün sonu kapanışş ile ilgili bir görüşünüzü alabilirmiyiz?
teşekkürler..[/quote]
short olmayan py de short riziko, şu ana kadar short yok pyde,.....birde siyasi py var, .....domuzlar yüksek uçar bugün,.....
eğer py shorta dönerse derimki shorta döndü, bu denge verdiğimde belli olur zaten,...
-