-
REKABET KURULU, SİGARA ÜRETİCİSİ 6 FİRMA HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMASINA GEREK DUYMADI
REKABET KURULU, SİGARA ÜRETİCİSİ 6 FİRMA HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMASINA GEREK DUYMADI
Rekabet Kurulu, sigara üreticisi 6 firma hakkında soruşturma
açılmasına gerek duymadı.
Rekabet Kurulu'nun internet sitesinde yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Sigara üreticisi 6 firmanın 2010 yılının ilk günlerinde perakende
noktalarına mal vermedikleri, ÖTV artışı sonrası anlaşmalı fiyat
artışına gittikleri ve aldıkları ortak kararla satış noktalarının kar
marjlarını düşürdükleri iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda
4054 sayılı Kanun’un 41. maddesi uyarınca soruşturma açılmasına gerek
olmadığına, şikayetin reddine karar verildi."
Foreks Haber Merkezi
dün bir haber vardı devletin sigara gelirleri gecen senenın 4 te birine düşmüş zam sonrası.. millet kaçağa yönelmiş .. açık tütün satışları artmış filan..
sırf inat için bana bile sigara biraktırdılar ki beter olsun teyyareci hökümet , tiryaki diye bu kadar yuklenılmez ınsanlara yaf .dng
yakında ordan alamadıklarını benzıne ve alkole bindirirler piuvvvv
-
[quote=QUEEN;230400]nasıl trade edeyim ichki mokuyla..akü swingle trade edeyim..heheh..[/quote]
:..::..::..::..: ne treyd edecen sen bunla...
-
[quote=unlimitted;230392]gelelim diğer açıya.
miyendis olmadan bakıldığında evet dediğin doğridir...
emmmeeeee miyendislere olan gereksinim burada ortaya çıkıyo işte. öhmmm. :D
nascar yarışlarını bilirsin. hızdan dolayı pistteki açıyı da bilirsin.
"ee ne güzel işte, verelim 70 derece açı, nas-car 500 km hıza da çıksa oradan savrulmadan dönebilsin" dersen eğer, arabanın birisi bozulduğunda ve pistte durmak zorunda kaldığında, yani merkezkaç kuvvetinden yararlanamadığı durumda, tambır tumbur taklalarla çim sahaya yuvarlanır...
hesap kitap işi başka bişeydir örtmenim. biz sizin işinize karışıyoz mu. :D.dng
diyeceğim o ki, ı ıh...dediğin gibi oooh vur patlasın çal oynasın deel vaziyet. :..:[/quote]
Haglusun,adam kel deel,sırım kimin kıvırcık saçlıymış,takke altında olunca bilinmiyr,görünmiyr,şapkasızda çıkmıyinca...;)
Takke düşmeden keli göremiycesss...üwwwwwwww..
-
hep aynı terane ya gidiyo diye atlayanın eline bırakıveriyorlar kontları .dng
bir üstadın dediği söz çok doğru sistemsiz işlem yapanı bu vobda yer bitirirler derdi..
-
şimdi piyasa GS sorusturmasını hemencecik shortladı ya .. heh işte bunun için erken öten horozların başını kesebilirler.. apsd gene aşırı arttı dünkü 8000 üstüne 3000 daha geldi korkum şu ki alayına karşı yukarı giderse ne olacak..
-
[quote=Kennym;230416]şimdi piyasa GS sorusturmasını hemencecik shortladı ya .. heh işte bunun için erken öten horozların başını kesebilirler.. apsd gene aşırı arttı dünkü 8000 üstüne 3000 daha geldi korkum şu ki [B]alayına karşı yukarı giderse ne olacak[/B]..[/quote]
Yukarı gitmiş olacak....:)
-
[quote=Kennym;230416]şimdi piyasa GS sorusturmasını hemencecik shortladı ya .. heh işte bunun için erken öten horozların başını kesebilirler.. apsd gene aşırı arttı dünkü 8000 üstüne 3000 daha geldi korkum şu ki alayına karşı yukarı giderse ne olacak..[/quote]
[quote=EMEKDAR;230418]Yukarı gitmiş olacak....:)[/quote]
ve korkuların gerçek olmuş olacak....
-
[B]ABD SAVUNMA BAKANLIGI TARAFINDAN HAZIRLANAN [/B]
[B]VE KONGRE`YE SUNULAN BIR RAPORDA[/B], [COLOR=red][B]IRAN`IN 2015`TE ABD`YI VURABILECEK BIR FUZE [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]INSA EDEBILECEGI IDDIA EDILDI.[/COLOR][/B]
BAKANLIGIN GIZLI OLMAYAN VE DUN ACIKLANAN NISAN RAPORUNDA, YETERLI
YABANCI YARDIMLA, 2015`TE IRAN OLASILIKLA, ABD`YE ULASABILECEK KAPASITEDE
KITALARARASI BALISTIK FUZE (ICBM) GELISTIREBILIR VE DENEYEBILIR DENILDI.
GIZLI BIR VERSIYONU KONGRE`YE SUNULAN RAPORDA IRAN`IN, NUKLEER PROGRAMI
VE NUKLEER SILAHLAR GELISTIRME OLASILIGINI ACIK BIRAKMA ISTEGININ, CAYDIRICI
STRATEJISININ MERKEZINI OLUSTURDUGU SAVUNULDU.
AMERIKAN ORDUSU GECEN OCAKTA IRAN`IN FIRLATTIGI FARZEDILEN BIR FUZEYI
VURMA TATBIKATI DUZENLEMIS, BUYUK OKYANUS UZERINDE YAPILAN 150 MILYON DOLARLIK
TATBIKATTA, RAYTHEON SIRKETI TARAFINDAN URETILEN RADARIN CALISMAMASINDAN OTURU
FUZEYI VURMA GIRISIMI BASARISIZ OLMUSTU.
-AA-
|
[B]Ahanda devenin nalını gördüm....[/B]:::
-
Arapça bilenler aşağıdaki sorunun cevabı nedir? Google translate "ne ad kurulu nedir?" diye bir ceviri yaptı.Bir foruma üye olmam gerekiyor.
[B]
ما اسم المنتدى ؟[/B]
-
[quote=ilkokul2terk;230426]Arapça bilenler aşağıdaki sorunun cevabı nedir? Google translate "ne ad kurulu nedir?" diye bir ceviri yaptı.Bir foruma üye olmam gerekiyor.
[B]ما اسم المنتدى ؟[/B][/quote]
ilkokuldayken yazları camiye gitseydin bilirdin cevabını:::.dng:..:
-
[quote=Astatin;230420]ve korkuların gerçek olmuş olacak....[/quote]
sana inanıyorum
-
sibop long devam
mentalray long devam
-
[QUOTE=Kennym;230416]şimdi piyasa GS sorusturmasını hemencecik shortladı ya .. heh işte bunun için erken öten horozların başını kesebilirler.. apsd gene aşırı arttı dünkü 8000 üstüne 3000 daha geldi korkum şu ki alayına karşı yukarı giderse ne olacak..[/QUOTE]
nitekim gitmiş.. stopu patlayan kurum olmadıysa daha da yukselecektır diye dusunuyorum bugun 74 k üstünü göstermeleri lazım herhangi bi aksilik olmazsa günü en yüksekte kapatacak diye de düşünmeden edemiyorum..
afaki senaryolardır gazoz kapagı pıyasasında gecerlı kurallara gore tahmınler yapılmaktadır. piyasa yapıcılar EyfES - PEypsi ve Coccacoladır...
-
kanalizasyonu yine tıkamışlar. şortların stopları patlıyor üvvvvvvüüü
-
[quote=unlimitted;230444]kanalizasyonu yine tıkamışlar. şortların stopları patlıyor üvvvvvvüüü[/quote]
Tıka tıka nereye kadar dayanacak bu kanalizasyonlar,birde kanalizayonlar patlarsa,burnunun direkleri yıkılır...ha ha ha ha...
-
[quote=EMEKDAR;230447]Tıka tıka nereye kadar dayanacak bu kanalizasyonlar,birde kanalizayonlar patlarsa,burnunun direkleri yıkılır...ha ha ha ha...[/quote]
aslında şu endekse "düşmek zorunda" muamelesi yapmasanız herşey daha güzel olacak gibime geliyore...:rolleyes:
-
[quote=Astatin;230364]çook kritik bir eyrde vals ediyor..eğer alttaki sarı en üstteki açık mavinin üstüne çıkarsa şortlar hakkın rahmetine erer.aşağıda ilk destek 73000 olabilir
[IMG]http://i44.tinypic.com/2qwlxm9.png[/IMG][/quote]
fantastik bombastik...amam inceden nuniler var
[IMG]http://i43.tinypic.com/24q7daf.png[/IMG]
-
850 den ek şort..ahahhaha konoli..ü[url]www..düden[/url] kalanlarla etti 3/5..üwww
-
[quote=Astatin;230454]850 den ek şort..ahahhaha konoli..ü[URL="http://www..düden"]www..düden[/URL] kalanlarla etti 3/5..üwww[/quote]
histem treydi ha. uzun süredir yapmıyordun.
-
[quote=unlimitted;230451]aslında şu endekse "düşmek zorunda" muamelesi yapmasanız herşey daha güzel olacak gibime geliyore...:rolleyes:[/quote]
:D:D:D:::::::::
Düşsün niye düşmeyecekmiş,yükselip yükselip,"İranın kıtalar arası balistik füzesi" gibi gidip abd kıtasınımı vuracak ...ha ha ha ha haaaaaaaa....
-
[IMG]http://i39.tinypic.com/of0he8.png[/IMG]
-
8k dünden 3k bugunden yakıtı var.. etti mi 11 k hadi yükselince tırsıp kapatan 2 k yı düş galdı mı dohuz :confused::
-
[quote=unlimitted;230456]histem treydi ha. uzun süredir yapmıyordun.[/quote]
he belamı arıyorum:D:D:D
-
goldman ın bilançosu beklenenden iyi geldi...hadi hadi devam...yürü....durmak yok....:D
-
Unlu mito patronaj,
1- NU lara bak
2- Dünden gelen (grafta çizilmemiş olan ama gözle takip edilebilen) zibil gibi dirençlere bak...
Lem dedim bu çıkacalsa bile 300-400 bandina geri gelir...%100 histem sayilmaz yani..
[IMG]http://i39.tinypic.com/20gb96h.png[/IMG]
-
450 kısalar 550 istop ... kanalizsyon gereği 875 tekrar kısa .. üvvv .. kabus başladı gene a* .. ..
-
[quote=Astatin;230465]he belamı arıyorum:D:D:D[/quote]
üstad ya bu kadar benzerlik olur sisteme ters hareketler konusunda ancak kendisi derdi ki sisteme ters hareket batırır ama sanırım senin histem olayı sanırım çok kısa vd olarak vur kaç takdiği .dng py ye :::
-
Aman diyim sakın bırakmayın,goldman tokatladığı paraların bir kısmını bizim şirketlere aktaracakmış.....:)
-
[quote=a.kaya;230472]üstad ya bu kadar benzerlik olur sisteme ters hareketler konusunda ancak kendisi derdi ki sisteme ters hareket batırır ama sanırım senin histem olayı sanırım çok kısa vd olarak vur kaç takdiği .dng py ye :::[/quote]
vur kaç yada vurul kaç...ama asla Margin Call (Kol marjı:..::..:) yiyene kadar bakma..edebinle istopunu çek..yoksa rezillik ve fakirlik birlikte gelir..VOB da rezilllikle fakirlik birlikte geziyor...vezirlikle zenginlikde eyle.dng
-
[quote=unlimitted;230451]aslında şu endekse "düşmek zorunda" muamelesi yapmasanız herşey daha güzel olacak gibime geliyore...:rolleyes:[/quote]
Sen nasıl muamele yapıyorsunuz?:D
-
[quote=Astatin;230470]Unlu mito patronaj,
1- NU lara bak
2- Dünden gelen (grafta çizilmemiş olan ama gözle takip edilebilen) zibil gibi dirençlere bak...
Lem dedim bu çıkacalsa bile 300-400 bandina geri gelir...%100 histem sayilmaz yani..
[/quote]
asteton patron, ben de hafif gerilemesinden yanayım. paritesel indikatörler daha çıkacaksa bile gevşemeli diyor...
-
MB/YILMAZ: YENI NOT ARTIRIMLARININ GUNDEME GELMESI BEKLENIYOR
-MATRIKS-
14.19 haberi bu...................
haber daha önce sızdırıldı mı ??? öyleyse yuuhhh.........
yoksa ben mi atladım.......
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=iEivAFDV0ic&feature=related[/URL]
-
[quote=boz ayı;230479]MB/YILMAZ: YENI NOT ARTIRIMLARININ GUNDEME GELMESI BEKLENIYOR
-MATRIKS-
14.19 haberi bu...................
haber daha önce sızdırıldı mı ??? öyleyse yuuhhh.........
yoksa ben mi atladım.......[/quote]
heh, benim gazoz kapaklarını endeksten çekeyim ben. bunlar bırak paraları, gazoz kapaklarını bile alırlar benim elimden.
s&p: notu bi kere daha artırdık
mudiys: biz düşürdük.
s&p: peki biz de düşürdük.
mudiys: yok lem siz haklıymışınız süper ülke bu. biz yine artırdık.
s&p: şş, limitsizin elinde bişey kaldı mı?
mudiys: yok lem gazoz kapaklarını bile şortlamıştı, siz not artırdığınızda aldık elinden.
eheuueuehuehuehue :D
-
kanaliasyon son durum ..unlimit abinin dediği kanal patladı .kaldırdım onu . üvvv .. :D:D
[IMG]http://i43.tinypic.com/mrwqcn.jpg[/IMG]
-
[img]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201004/vob2.jpg[/img]
-
[QUOTE=QUEEN;230492][img]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201004/vob2.jpg[/img][/QUOTE]
apla o ne öyle nası grafmış o .. üvvv :::::::o
-
[QUOTE=selçuklu;230494]apla o ne öyle nası grafmış o .. üvvv :::::::o[/QUOTE]
böle denişik.lelelekimsede yok..paladan aldım..:::
-
[quote=QUEEN;230492][IMG]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201004/vob2.jpg[/IMG][/quote]
işiku mişiku mı kız bu:D:D
-
[QUOTE=Astatin;230500]işiku mişiku mı kız bu:D:D[/QUOTE]
söleyemem.dng:D:D