ağa deyil, killerman, %40 ky kısacıyı görünce dayanamıyor,
Printable View
ağa deyil, killerman, %40 ky kısacıyı görünce dayanamıyor,
875 son cort...
şimdi yani....
bu olmaz ama... ulen tıkır tıkır, beklediğimiz olmuuş, e ama biz yokkene olmuş... haydaaa.. cık..olmadı bu..sabah da ne güzel al buyur demiş..hay allah... neyse, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
buralar ben de ilk hedefti malum, sonrası içün, bir uyanayım hele...
ulen canımsıkıldı harbiden...
oyyy oy oy.....shortcu usaglar direkt mezbahaya aldı....selavat bile getiremediler....elece hakka yürüdüler....
64 900....
[quote=jani;214823]oyyy oy oy.....shortcu usaglar direkt mezbahaya aldı....selavat bile getiremediler....elece hakka yürüdüler....
64 900....[/quote]
kesinlikle,
duruşum, 375-575 arası lönk yönünde, ....
[quote=jani;214807]küçük k...
önemli olan parayı cebe atabilmek...agamın tepesinde çıkmaya kalkarsan ayvayı çig yersin....o tepe onun hakkı...o 950 aldıgında sen 650 ye razı olacaksın...yoksa ebenin örekesini veriyor....[/quote]
ağakuzum eyi demiş güzel demişsinde... maldan erken inip ağanın yukarı gidişini seyretmek de hiç hoş değilmiş....
bu derdin devası oturup paya saymak derdin...
ekranı kapatıp para saymak lazım....yoksa her an yeniden mala dalarak örekeyi yiyebiliriz...
ağakuzuma ve tüm dostlara başarılar...
önemli yerde....64 850....dün verdigim hedef 65 200 dü....bunun ücün önce asagı yapmalı....
Selamlar voborsa milletinin ahalisi. Longör bir vobçu olarak aranıza katıldım. herkese başarılar dilerim.
[QUOTE=MuglaliZuhtu;214835]Selamlar voborsa milletinin ahalisi. Longör bir vobçu olarak aranıza katıldım. herkese başarılar dilerim.[/QUOTE]
Hoşgeldin...
[IMG]http://i43.tinypic.com/4q343r.jpg[/IMG]
agam almış bi eline satırı..bi eline masat...bileyip bileyip dalıyor...
bugün sana para yok diyor şerefsiz ...bende vereceksin diyorum...hayırlısı....