Gandi üstadım longun zor olduğu bu günlerde çok büyük güç verdiniz. Allah sizden razı olsun.
Printable View
Gandi üstadım longun zor olduğu bu günlerde çok büyük güç verdiniz. Allah sizden razı olsun.
80xxx lerin üzerine bir atak gelebilir
endeksde 65925 karar yerine kadar yükseliş sürebilir.
[quote=tutku;472083]endeksde 65925 karar yerine kadar yükseliş sürebilir.[/quote]
geçerde üzerinde kalırsa long oğlu long olur.
Gandi Üstadım...Allah senden bin kere razı olsun..tuttuğun altın olsun...bugün bayağı iyi kazandım..yapabilirsem bir süre dışarıdan seyretmeyi planlıyorum...hele 79.975'teki satışlarım giderse süpper ötesi olacak
Üstadım, Allah sizden razı olsun. İyi ki varsınız ve bize ışık tutuyorsunuz. Mümkün olsada yardımlarınızdan dolayı size ve forumdaşlara güzel bir çay ısmarlayabilsem...
Allah sizden tekrar tekrar razı olsun.
Bu arada longlarımla flat oldum, Allah bereket versin.
[quote=buffet;472086]Üstadım, Allah sizden razı olsun. İyi ki varsınız ve bize ışık tutuyorsunuz. Mümkün olsada yardımlarınızdan dolayı size ve forumdaşlara güzel bir çay ısmarlayabilsem...
Allah sizden tekrar tekrar razı olsun.
Bu arada longlarımla flat oldum, Allah bereket versin.[/quote]
bunlar güzel düşünceler,...
şöyle mesela,...
belirlediğimiz zamanda, diyelim tamam bundan kellisi artık boa,...
yüzümüzün akıyla ülkeyi boaya çıkartalım(yanlış anlaşılmasın piyasa olarak),
sonra gidelim çay içelim valla,...
UKRAYNA ORDU SOZCUSU: SIMFEROPOL'DE BIR ASKERI USSE ACILAN ATES SONUCU BIR UKRAYNA ASKERI YARALANDI
-MATRIKS-
bu arada apds neredeyse sıfır oldu :D
[quote=TIFIL;472088]UKRAYNA ORDU SOZCUSU: SIMFEROPOL'DE BIR ASKERI USSE ACILAN ATES SONUCU BIR UKRAYNA ASKERI YARALANDI
-MATRIKS-
bu arada apds neredeyse sıfır oldu :D[/quote]
birde + makas gelirse dadından yenmez,...
agamemnon hem short açmaya, hemde kesmeye başladı demektir,...
[quote=indregandi;472087]bunlar güzel düşünceler,...
şöyle mesela,...
belirlediğimiz zamanda, diyelim tamam bundan kellisi artık boa,...
yüzümüzün akıyla ülkeyi boaya çıkartalım(yanlış anlaşılmasın piyasa olarak),
sonra gidelim çay içelim valla,...[/quote]
Herzaman Sayın hocam, .lelele.lelele.lelele
Sizin hakkınız ödenmez valla
ABD, WASHINGTON'DAKI SURIYE BUYUKELCILIGININ FAALIYETLERININ DERHAL ASKIYA ALINACAGINI ACIKLADI
-MATRIKS-
restleşmeler başladı bakalım hayırlısı bence..
İktidar partisi yüzde 38 üzeri oy alır üstüne İstnabul ve Ankarayı da kaybetmezse seçim sonrası üstadın 88475ini rahat görürüz. Bu benim 2ci senaryom.
Tam tersi olur da yüzde 38in altına iner bir de üstüne İstanbulu kayberse bu sefer de seçimden sonra 74 bini kırarız. Bu da benim 1.ci senaryom.