[quote=seagate;294064]slm ahali .. pehhh short da neymiş long long lönk löng mobius gelmiş bedava demiş o kadar ucuz ya uyumayak üwww gaptırmayah hisseleri[/quote]
way way way.. freeclick memü kardeşimiz gelmiş...:)
Printable View
[quote=seagate;294064]slm ahali .. pehhh short da neymiş long long lönk löng mobius gelmiş bedava demiş o kadar ucuz ya uyumayak üwww gaptırmayah hisseleri[/quote]
way way way.. freeclick memü kardeşimiz gelmiş...:)
Kapanıştan önce biraz verseler long girerim, yoksa flat... Zayıflık süs mü yoksa gerçek mi anlayamıyorum şu an... Buradan long girmem... Short'a da yarına kadar dokunmam... Düşerse bakarız...
Altın 1307 nin altında kaldıkça 1270leri hedefler...Parite de eşekten düşmüş karpuza döner herhalde...
[quote=Astatin;294066]istemim şort :) sistemim long, histemim şort ::)
kayaboss senden rica etsem, "son long sinyalin tırt değilmiş asttiiii"...dermisin[/quote]
Astiii şimdilik tırtmış long sinyalin ::: kaçta gelmişti sinyal in
patron mobiusla toplandık top oynadık top hakkında fikirlerimizi paylaştık topsuz alanda yapılan fauller hakkında tartıştık pehhh tophanedeki olaylarda gündemimize geldi güldük toplaşan halka tüyo dağıttık gittik topluca
bence ayular cok cekti sabah olsun direk default olsun.......
[quote=last trader;294075]bence ayular cok cekti sabah olsun direk default olsun.......[/quote]
abi mimkin deel önce 70 sonra 100 olacakmış u100 ..............
hadi be kardeşim 675 de yandın da şimdi ne diye çakmıyosun long sinyalini uff zotriks yamuk yapmıyordur umarım :o
Yurt dışı düşerse yatayda tutalım.
Nasılsa dipten tepki gelirsede Burayı daha fazla uçuralım. Bu ne aptal bir strateji oldu anlamakta zorlanıyorum.
ispanya notu düşürülmüş, her taraf kıpkırmızı biz yatay.
Her tarafa tepki gelince biz uçuş..
Aaaaa sıkıldım bende artık ama..
Herşeyin bi şeyi var dimi ama.
[quote=a.kaya;294077]hadi be kardeşim 675 de yandın da şimdi ne diye çakmıyosun long sinyalini uff zotriks yamuk yapmıyordur umarım :o[/quote]
senin son sinyaldemi tırt ne :)
okyanus ötesinin maili nedir tüyo soracağum
hadi selametle:)