-
Bu piyasaya yön verenin aklına tükereyim:) ulan dipten 6000 puan yükseldin yükselmeye, nedemeye ip gibi yatay hareket ediyon, denyo, bu milletin parasını çarpmak içinmi icad oldu bu piyasa? şerefsizliğe bakın yatayda rahatını bulmuş, varsan baksan bikaç tane maaşlı i.....e, piyasa bunların elinde oyuncak, olacak iş değil yaaa, alacaksan al satacaksan sat i....e.
Dağılın uleeyyn
-
Sabahtan beri heyecan yapıyoruz ama resmen verisiz bir günde yatay piyasa var... Heyecanlandığımızla kalıyoruz... Daha 15 dk'lıkla Astatin Bantları'ndan bile çıkmadık... (Astatin patron, bak ilk kez bu terimi ben kullandım, literatüre böyle geçecek. Bollinger çatlasın... :) )
-
Şu bloombergdeki gozlukluye soyleyin asılmasın ipeke..Betonlarım...:)
-
[QUOTE=boz ayı;212344]artık tek bir kriter var teknik olarak.......
120...dk..lıklar...iyice inceleyin...sağa çevirin..geçmişine bakın...
ne yaparsanız yapın......ben baktım.....diyor ki....yarın gap ile aşağıdan
açılış ve [B]crashh.......................[/B][/QUOTE]
bozayı patros .. [B]KARA CUMAAA[/B] .. yazmayı unutmuşun mesaja .. üvvv... :o:o:D:D
-
[quote=bull market;212345]Bu piyasaya yön verenin aklına tükereyim:) ulan dipten 6000 puan yükseldin yükselmeye, nedemeye ip gibi yatay hareket ediyon, denyo, bu milletin parasını çarpmak içinmi icad oldu bu piyasa? şerefsizliğe bakın yatayda rahatını bulmuş, varsan baksan bikaç tane maaşlı i.....e, piyasa bunların elinde oyuncak, olacak iş değil yaaa, alacaksan al satacaksan sat i....e.
Dağılın uleeyyn[/quote]
Abicim padişahın hareminden onlar.. :)
-
[quote=boz ayı;212344]artık tek bir kriter var teknik olarak.......
120...dk..lıklar...iyice inceleyin...sağa çevirin..geçmişine bakın...
ne yaparsanız yapın......ben baktım.....diyor ki....yarın gap ile aşağıdan
açılış ve [B]crashh.......................[/B][/quote]
boz agabey dolar endeksinin günlügündeki oluşan nu bu ayı ruhunu tam desteklemiyor gibi geldi bana kısa vadede ben de de satış beklentim var ama 2000- 3000 puan aşagılardan bi yerden dönecek gibi geliyor
-
[quote=selçuklu;212349]bozayı patros .. [B]KARA CUMAAA[/B] .. yazmayı unutmuşun mesaja .. üvvv... :o:o:D:D[/quote]
[B]ilave ediyorum..........[/B]
[B]KARA CUMA..KARA CUMAAA...KARA CUMAAAAA....[/B]
[B]PALA BAŞINA ÇUVAL GEÇİRECEM.....[/B]
[B]SENİN A *******...........[/B]
:..::..:
-
[QUOTE=KIZILAGA;212350]Abicim padişahın hareminden onlar.. :)[/QUOTE]
Anlamam ben kızılağa, haremde i....nin ne işi varmış:..::..::..: o ne biçim padişahtır o:..::..::..::..:.dng.dng
-
[quote=abdullah yıldız;212351]boz agabey dolar endeksinin günlügündeki oluşan nu bu ayı ruhunu tam desteklemiyor gibi geldi bana kısa vadede ben de de satış beklentim var ama 2000- 3000 puan aşagılardan bi yerden dönecek gibi geliyor[/quote]
[I]OLABİLİR..OLMAYABİLİR.....[/I]
[I]BEN ÖYLE GÖRÜYORUM......[/I]
[I]GÖZLÜKLE BU KADAR GÖZÜKÜYOR...[/I]
[I]İHTİYARLIK ............[/I]
.lelele
-
Boz abi... Senle seans izlemenin keyfi bambaşka oluyor abi... Hörmetler... .lelele.lelele .lelele
-
Palanın keyfi yok bugün ..
-
[quote=bull market;212353]Anlamam ben kızılağa, haremde i....nin ne işi varmış:..::..::..: o ne biçim padişahtır o:..::..::..::..:.dng.dng[/quote]
Beraber Özelleştirme yapıyorlardır :)