5 likle işlem yapanı biçer bu pala...
Printable View
5 likle işlem yapanı biçer bu pala...
5 dk.lık graflarda bi kama oluşumu var.. saat 5 e kadar 64.300 ü aşağı kırmazlarsa 65.000 e fişekleyebilir bunlar..
[QUOTE=fXci;159048]64400 lönk .....hedefım kısa........ indimmi söylerim gayri :::[/QUOTE]
o kamanın hatrına bende lonk oldum efiksim..:)))
kısa devam .. şelale ..
[QUOTE=fXci;159048]64400 lönk .....hedefım kısa........ indimmi söylerim gayri :::[/QUOTE]
64400 lönklerı 64600 yeresınden PELA ya teslım etmek ısteyorum bu sayede bugunu 700 pıvan karnan kapamıs olceym ::: hedefımın ustu olduvu ucun daha elımıde surmem gayrı
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/22/2769.jpg[/img][/url]
Aniden verip milleti shortlatıyor sonra alıyor ne adi...:..::..::..:
kolay gelsin!
stop çalışmış benim..
gel gel gel kartele gel..karteldekiler kan kardeişlerrrr:)
[QUOTE=fXci;159053]64400 lönklerı 64600 yeresınden PELA ya teslım etmek ısteyorum bu sayede bugunu 700 pıvan karnan kapamıs olceym ::: hedefımın ustu olduvu ucun daha elımıde surmem gayrı[/QUOTE]
64 600 den 64400 malıyet lonkler teslım olmustur savol PELAM birdaaki garanti kazancta gorusmek uzvre
Bıçavım bilenik yenı avımı bekleyorum
Yarın yokum izmire hasta yakınımı götürecem bugün verse bari yarın yokken verir adi pala..dng.dng
[QUOTE=Larossıan;159058]Yarın yokum izmire hasta yakınımı götürecem bugün verse bari yarın yokken verir adi pala..dng.dng[/QUOTE]
geçmiş olsun abi .. bugün verir bence .. :o
Geçmiş olsun Larossian acil şifalar.
la valla tam tedavilik oldu bu piyasa...ya bu tedavi edilmeli ya da biz kafada huniyle dolaşıcaz yakında .kom
bahsettiğim kama çalışırsa 65.000 üstüne atarlar.. üüü 64.300 altında kama iptal olur...
Yok mu imf haberi falan... :)
dünkü gibi oldu graf .. vay anasını ... aynısını yaparmıki pala .. bu sefer hipnotize değilim .. .boks.
[quote=fXci;159057]64 600 den 64400 malıyet lonkler teslım olmustur savol PELAM birdaaki garanti kazancta gorusmek uzvre
Bıçavım bilenik yenı avımı bekleyorum[/quote]
senin lönkleri EFG aldı e-Fiksçi patron..
vade sonu fiksleşir artık onlarla.. :D
fraktalik arkadaşlar dün 16.25 te başlayan çoşku bugünde aynı seviyeden başlar mı?
sabahki yazdığım 2. desteği denedi 64350.
[QUOTE=Larossıan;159058]Yarın yokum izmire hasta yakınımı götürecem bugün verse bari yarın yokken verir adi pala..dng.dng[/QUOTE]
Geçmiş olsun. Acil şifalar.
Yok yawf bugün verecke gibi deeller. Faiz indirimlerini bahane edip 3. çeyrek bilançoalrına mı opynuyorlar ne ediyorlar bunlar..boks.
[QUOTE=martoniki;159065]senin lönkleri EFG aldı e-Fiksçi patron..
vade sonu fiksleşir artık onlarla.. :D[/QUOTE]
kim alırsa alsın gayri martınoki abeyim .......ben aldıvım pıvanlara bakarım ::: savolsun pelam istedivim hedef pıvanları vereyor .... fazlasında gozum yokh :::
geçmiş olsun acıl sifalar :(
baskı feci.... no işlem kısa devam .. crashhh . ..boks.
64400 altında kismeler benı flat tutamaz gayrı basarım cortu kafasına PELA nın
[QUOTE=fXci;159073]64400 altında kismeler benı flat tutamaz gayrı basarım cortu kafasına PELA nın[/QUOTE]
hemide busefer mimimum 400 pıvan karnan kaparım ::: emme 64400 altı olmassa flat devam başka planlarım var cunkum :::
575 cover ve uzun .. aynı numara .. vay a* ..
[QUOTE=selçuklu;159064]dünkü gibi oldu graf .. vay anasını ... aynısını yaparmıki pala .. bu sefer hipnotize değilim .. .boks.[/QUOTE]
yok aga aynısını yapsa bile ben aynısını yapmıcam ıkıcı bı dow cokusunu gece yarılarına kadar beklemmek ıstemıyorum :D dua bu hergun tutmaz :D
ha aga yapar ben tepede shortlarım oyle tren rayının yarısında tren gıtmesın dıye ugrasmak ezıyo ınsanı :D
725dende şortos
ful şort selçuklu patron..yine ayrı düştük senle üwwwww... şoorttt
[QUOTE=selçuklu;159075]575 cover ve uzun .. aynı numara .. vay a* ..[/QUOTE]
aga dejavu dedirtecek insanlara...
no way, release dı biirrr, no fraktal no cry..üwww
no dejavu no haşhaş...
yy..3 gecedir kısa...yuh be..ne biçim piyasa bu..ulen çabuk 63200 ol...
saatlik ortalama (64500) ihlali dünkü gibi fake olarakmı kalacak bakalım ?
Aralık vadede EFG 3'er 5'şer uzuyo..
girilen emri alıyor kademe boşalıyor..
yeni emir giriliyor, anında kapıyor a*..
bu arada [B]F.A.Q.[/B] devam.. :D
675 flat .... 600 kısa a* .. şelale .. tepe belli .. geceyede kısa ...
YIKILBeri FINN ın maceraları
[B]64400 altı olmazsa cortlar dıkkat 64400 altında longlar dıkkat edin[/B]
[IMG]http://i35.tinypic.com/35jm7mh.png[/IMG]
şimdi bu iş yatırımın satışlarının sebebi nedir...
trend dönüşümü için pozisyon ayarlaması mı yapıyor...
normalde vade değişimi denilebilirdi ama aralık vadede herhangi bi alış işlemi yok.
Acımayın yiğitler