-
[quote=Astatin;294029]üühühhü...patron sen daha iyi bilirsin eurusd yi..amma be geçen hafat yazdıydım..eurusd de fincan kulpçuyuz...bence yukarı yolu var..üw..eu ülkelerinin kredi notu düşüşüne çok zyıf tepki veriyo..güçlü up görünüyp patron..üww[/quote]
ama dabiki Fincan Kulp uzun vadeli bir formasyon..ühühü..gün içi tryedi bilemeyon selpatros...
bu arada 60 dklık grafta key reversal mı oluşuyo nee ühühüüh
-
[quote=a.kaya;294040]şimdi de dışarıyı alıyolar buraya veriyorlar hep ters köşe .dng[/quote]
şimdi de dışarıyı verip burayımı alıyorlar..üühühühüh..şort ula şort...
-
[QUOTE=The Tatar;294050]36,10 un altında long stop yapılmalı bence..:)))[/QUOTE]
[QUOTE=Strategist;294045]Eur/Usd günlüğe bakıyorum uzun süredir bir günü önceki günün en düşüğünün altında kapatmamış. Bence short düşünmek için çok erken. Sipsivri bir tepe yapmayacaksa daha birkaç gün yatay gitmesi lazım en azından... Ben böyle dedim diye yarın göçebilir ama bence short riskli...[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;294051]ama dabiki Fincan Kulp uzun vadeli bir formasyon..ühühü..gün içi tryedi bilemeyon selpatros...
bu arada 60 dklık grafta key reversal mı oluşuyo nee ühühüüh[/QUOTE]
sağolun sayın patronlarım .... fikirleriniz benim için önemli ....
-
[quote=Astatin;294053]şimdi de dışarıyı verip burayımı alıyorlar..üühühühüh..şort ula şort...[/quote]
istemin nediyor longmu hala :(
-
İş yatırım son yarım saatte soldan kaçmış, 2000 kadar satmış...
[img]http://666kb.com/i/bn46dks9lrf1xuggi.png[/img]
-
[quote=Sekube;294060]İş yatırım son yarım saatte soldan kaçmış, 2000 kadar satmış...
[IMG]http://666kb.com/i/bn46dks9lrf1xuggi.png[/IMG][/quote]
bu pasta olayıda kaldırınca bi silahını daha elinden alacaklar ky nin .boks.
-
küsküyü verecek demekki:)
-
slm ahali .. pehhh short da neymiş long long lönk löng mobius gelmiş bedava demiş o kadar ucuz ya uyumayak üwww gaptırmayah hisseleri
-
das kagıt makas dedim ve bir miktar short yaptım :) 83 dogumluyum bu seviyelerde shortlamayı cok istiyordum..
83825 ilk kursun...
-
[quote=a.kaya;294058]istemin nediyor longmu hala :([/quote]
istemim şort :) sistemim long, histemim şort ::)
kayaboss senden rica etsem, "son long sinyalin tırt değilmiş asttiiii"...dermisin
-
bu herifler sanki bi hafta daha böyle git gel yapacaklar bezdirici günler geliyor gibi sanki..
-
parasutleri taktinizmi.......aslinda parasutsuz niagara daha iyi olur....bugun olmassaa yarin elbet birgun