-
[quote=jelibon;426336]subnmicro küçük mavidir,
nano pembedir.
Hiç nano vermedim 3-5 yıldır.
subnmicro verdim ama sadece 1 kere.
Jelibon.[/quote]
reis ben okuyom sadece anlamıyom renkler felan isimlerini. ama merak ettiğim tek konu sen foruma yazı yazdığın halde nasıl oluyoda offline oluyon aynı anda hiç online yazmıyor isminn yanında.dng
-
[QUOTE=filozof;426344]reis ben okuyom sadece anlamıyom renkler felan isimlerini. ama merak ettiğim tek konu sen foruma yazı yazdığın halde nasıl oluyoda offline oluyon aynı anda hiç online yazmıyor isminn yanında.dng[/QUOTE]
İsteyen görünmez oluyor site özelliklerinde bu var.
Bende 3-4 yıl önce görünmezliği seçtim.
Jelibon.
-
Ben kendimi görüyorum aşağıda mesela şimdi yanımda yıldız var.
jelibon*, filozof, turkishmojo, Tosun, aliveli, çağtay, elmas, miskender, temese, KARTAL, Vob Trader, rüzgar, h2O, cozbek83, bbguler, ERK, borsacim, kimseo, power, oduncu, atara, karademir10, odrin34, eagleeye66, olmeca, mt99, semoz, atakir, spider, nemaproblema, akhenaton, abut, kiwi, takae, ihvn
-
[quote=jelibon;426345]İsteyen görünmez oluyor site özelliklerinde bu var.
Bende 3-4 yıl önce görünmezliği seçtim.
Jelibon.[/quote]
helal olsun reis zaten sır gibi adamsın.. daima feda anadın mı...
-
[QUOTE=filozof;426347]helal olsun reis zaten sır gibi adamsın.. daima feda anadın mı...[/QUOTE]
Her daim feda, Gs maçında aralarındayım.
Jelibon.
-
Orda da görünmeyecem.
jelibon.
-
Mecbur kalmazsam.
jelibon.
-
Neyse gel gelelim altına.
Son bir gaz yüklüyorum kendime.
5 grafik.
jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;426349]Orda da görünmeyecem.
jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;426350]Mecbur kalmazsam.
jelibon.[/QUOTE]
abi benimde merak ettiğim konu şu:altın ve gümüş tarihlerini kısa orta uzun olan tarihleri nerden yazıyorsun?sitesi mi var yoksa zaman fibondan mı hesaplıyorsun?
paylaşmak istersen tabi.hayır gitme diyoruz gidecem diyorsun.lazım olduğunda bulabilecek yer yok.:(
-
Tam yorulup bıktığım noktada karşıma altın çıkıyor.
Jelibon.
-
[QUOTE=aliveli;426354]abi benimde merak ettiğim konu şu:altın ve gümüş tarihlerini kısa orta uzun olan tarihleri nerden yazıyorsun?sitesi mi var yoksa zaman fibondan mı hesaplıyorsun?
paylaşmak istersen tabi.hayır gitme diyoruz gidecem diyorsun.lazım olduğunda bulabilecek yer yok.:([/QUOTE]
[url]http://goldtrends.net/TheButtonwoodGroup[/url]
Ay dönümleri, bradley belli zaten,
onun harici altın gümüş tarihleri buttonwooddandır.
Unutmayın papatya haricindeki herşey zordur.
Jelibon.
-
Örnek:
Ocak sayısı.
[url]http://goldtrends.net/TheButtonwoodGroup?mode=PostView&bmi=1170223[/url]
Jelibon.