Pala bu beklemenin intikamını 5000 point yukarı yaparak alır...
Printable View
Pala bu beklemenin intikamını 5000 point yukarı yaparak alır...
[QUOTE=fXci;158501]vallah 64300 yeresi kırılırsa burayı 63600 yeresine kadar kismeler tutamaz abi emme 64300 yeresi kırılmazsa aynen yukarı :::[/QUOTE]
uyardım gayri 64300 yerelerinden döndü yukarı yuaw bana heç teşekkür etmeyorsuuz kacgundur yuaw üüü
hetta astatin 64700 yerelerinde yukarı baskı var dedıydı ozamanda aşavı baskıynan uyardımdı kardesimi
hani teşkürlerim gayri
[quote=fXci;158615]uyardım gayri 64300 yerelerinden döndü yukarı yuaw bana heç teşekkür etmeyorsuuz kacgundur yuaw üüü
hetta astatin 64700 yerelerinde yukarı baskı var dedıydı ozamanda aşavı baskıynan uyardımdı kardesimi
hani teşkürlerim gayri[/quote]
şşşş şahsi oynama:..::..::..: ben alış baskısı var demedim..alış baskısı veya gerçek alış baskısı veya gerçek alış baskısı süsü verilmiş olabilir dedim:..::..:...zaten fiyat 800 gördü :) demekki yanlış dememişim her durumda..önce süs verip sonra gerçek yaptılar..ama şu anda süs veryor olabilirler:)
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/21/2601.jpg[/img][/url]
Bende Aslıyla Kocaoğlanı koyayım bari...:..::..:
geceye kısa a* .. dow çöker gayrı .. crashh .. hehe:D:D
64825 den ek kısa yaptım..vay anasına, ayı sütü içmek ,adamın aklını başından alıyor.
yaf elimi attım satıs verdim uctu gene piyasa :D auhauha gudubetlik paladan degilmis bendeymis :D
[quote=ordi;158598]Chp/elekdag:''protokoller, ulusal cıkarlarımız acısından cıddı sakıncalar tasıyor''
''bayrak bır mılletın serefıdır. Baska bır ulkede oynanan maca turk
bayrakları sokulmasa, bız buna nasıl bır tepkı gosterırdık? Cumhurbaskanı gul
erıvan'dakı maca gıttıgınde, trıbunlerde protestocular yukarı karabag bayragını
sallıyordu. Ona ıtıraz etmek hatırınıza gelmedı. Ama, azerbaycan bayragının stada
alınmasını engelledınız. Yasak kararının, ermenıstan'ın fıfa'ya muracaatı
sonucunda alındıgı ıddıası mazeret degıldır. Yasak kararını ılk alan hukumettır.
Ermenıstan;ın aklına bu ısı sokan turk hukumetıdır. Kardeslerımızın duygularını
bu kadar ıncıtmemızın sebebı nedır? Kıme yaranmak ıstıyoruz? Bursa'da yapılan
uygulama ne kadar yanlıssa, baku'nun kurtulusu ugruna sehıt olan turk
askerlerının kabırlerı uzerınde dalgalanan turk bayraklarının sehıtlıkten
kaldırılması da o denlı yanlıstır.''
-aa-[/quote]
yaw bu işi niye bu kadar sulandırırlar hala..
maç kimle kimin arasında? Türkiye-Ermenistan
Azeri bayraklarının bu maçta ne işi var?
Türkiye izin verdiği halde son anda FIFA yasak getirmiş..
Biz de kalkıp FIFA'yı takmasa mıydık?
Azerilerin sözde misillemesi çok çocukça olmuş..
sanki doğal gazı bedava veriyorlar.. Türkiye almasa hangi komşularına satacaklarını da bi yol söyleyiverseler..
[quote=selçuklu;158618]geceye kısa a* .. dow çöker gayrı .. crashh .. hehe:D:D[/quote]
mundarella mundarella :) dün geceye şort girereik aldığımız riskin ödülünü iade ettik patron ...üwwwww....zero puan günsonu..üstelik eksiyued egeçbilirik..kısa devam **
selçuklu patron yanımda görmek isterdim seni.. üvvvv... üüü :o üüü
kapanısa kadar 65100 e giderse ordan cortingale yatarım geceye sindiden uyarayım gayri hedef kar pıvanım 65100 yeresinden 300 pıvan aşavısı ordanda fıyarım arkedeş.. yoksam geceye flat girerim gayri
bıçavım bilenik avımı bekleyorum..
bende klasik zırlamamı yapayım..ulan uysam sisteme kesin çarpılırdık..uymadık yine çarpıldık..way**
[IMG]http://i38.tinypic.com/kdtmjt.jpg[/IMG]
Buradanda Vobix kardeşime teşekkür edeyim grafikleri biraz fiyakalandırdık sayesinde.:):)
[QUOTE=martoniki;158623]selçuklu patron yanımda görmek isterdim seni.. üvvvv... üüü :o üüü[/QUOTE]
kısmet patron .. tepe yuvarlak dedik .. yuvarlattı pozu pala .. hehehe .. :D
yapacak bişey yok .. stop 65000 üstü gayri ..
yeter al sat al sat yamuldum bundan sonra + 500 - 500 sistemine giriyorum..
pala umudumuzun ıcıne edıyo :D
bugünkü saatlik ortalama ihlali fake olarak kalacak gibi ?
[IMG]http://i33.tinypic.com/2l96szk.gif[/IMG]
[quote=enorton;158513]martoniki patrondan başka long olan var mı? Forum tümden short olunca olanları hatırladım da birden...[/quote]
teprik ediorum seni enorton patron.. iyi görmüşsün.. .brv .brv .brv
djı 2 gün 10000 üzerinde kaldı bakalım bu akşam ne edecek.
[QUOTE=YAVUZHAN;158629]bugünkü saatlik ortalama ihlali fake olarak kalacak gibi ?
[IMG]http://i33.tinypic.com/2l96szk.gif[/IMG][/QUOTE]
Evet benim saatlik sistemi de ters getirdiler :( En tepeden longladık...
Alacam Jani 10 kontratını...:::::::::
ü[url]www....mokok[/url] **....2/5 şortlara bir okadar 65000 den takviye...herro merro
[quote=martoniki;158630]teprik ediorum seni enorton patron.. iyi görmüşsün.. .brv .brv .brv[/quote]
bende longum ama 750 den :..:
sabah 64500 den gelen sat sinyali iş yapmadı,dışarı çıkınca 300 altına sarkmayıda değerlendiremedik hoş ekran başında olsada müdahele etmezdik..
Ulan bi tek bizim pala değil ki, gün boyu dax fdow da dansöz gibi oynadı...
[QUOTE=fXci;158624]kapanısa kadar 65100 e giderse ordan cortingale yatarım geceye sindiden uyarayım gayri hedef kar pıvanım 65100 yeresinden 300 pıvan aşavısı ordanda fıyarım arkedeş.. yoksam geceye flat girerim gayri
bıçavım bilenik avımı bekleyorum..[/QUOTE]
65100 cort
istop .. oynamıyom a* . .
saka mı bunlar arkadas nasıl bı mantık bu yaf.. ulan ınadım ınat 66000 gosterırsenız kapatacam bu shortları ..
Valla bugün bile bile lades olduk, sisteme uyacağız diye... Son zamanlarda ne zaman gün içersinde eksi makas olsa alım çılgınlığı yaşanıyor... Bir kez daha yaşadık bunu...
[QUOTE=Astatin;158634]ü[url]www....mokok[/url] **....2/5 şortlara bir okadar 65000 den takviye...herro merro[/QUOTE]
yiyecekler bizi astii:confused:
[quote=Kennym;158639]saka mı bunlar arkadas nasıl bı mantık bu yaf.. ulan ınadım ınat 66000 gosterırsenız kapatacam bu shortları ..[/quote]
inat ederek palayı değil kendini cezalandırırsın dostum..
tabi herkesin trade ediş tarzı kendine ama sistemlerinle ters düşme bence,halen satıştalarsa sorun yok..
[QUOTE=enorton;158640]Valla bugün bile bile lades olduk, sisteme uyacağız diye... Son zamanlarda ne zaman gün içersinde eksi makas olsa alım çılgınlığı yaşanıyor... Bir kez daha yaşadık bunu...[/QUOTE]
hocam alsak bu sefer zırt dibini buldururlardı .. adamlar gun ıcınde beklıyo ne tarafa yıgılma varsa tersı oluyo ıste acık ve net.. shortlamasa mıllet yemınle 2000 puan duserdı bugun.. denetım yok nasılsa kafalarına gore zırt yukarı zırt assa 5 dk larını almıyo nasılsa.. yoksa alım cılgınlıgı satım cılgınlıgı fılan hıkaye...
[quote=enorton;158640]Valla bugün bile bile lades olduk, sisteme uyacağız diye... Son zamanlarda ne zaman gün içersinde eksi makas olsa alım çılgınlığı yaşanıyor... Bir kez daha yaşadık bunu...[/quote]
evet ama bezdirme sürecini o kadar uzatıyorlarki % 80 imiz pes ediyor sonunda..
futbolda alex borsada pala başkada kuş tanımam :::
Şu an yeni bir sistem yapıyorum su ana kadarki getirisi baya iyi.
1 kaldıraçla 1 temmuzdan bu yana % 83 biraz evvel saat 16/15 de 64550 den al verdi daha yeni olduğu için pek güvenemiyorum deneyip görecez ben uydum.Bakalım sonu ne olacak diğerleri gibi çöpemi gidecek yoksa kalacak mı.
bende istop ************ *********...+500 den -400 e döndük...hay **..
sistemi ve palayı teprik ederken kendimi kınıyorum **
oldu olacak yeni tepeyle bitirin günüde bişeye benzesin..
güniçi beklemelerinin acısını son saate sıkıştırıyorlar her zaman olduğu gibi..
[quote=Kennym;158639]saka mı bunlar arkadas nasıl bı mantık bu yaf.. ulan ınadım ınat 66000 gosterırsenız kapatacam bu shortları ..[/quote]
dalga ile savaşılmaz olayı akışına bırak bence karşı koymak sermayeyi eritmektir
:):):)
Geceye aynen cort yatar ben ::: eee sen kaşındın pelam gayri tabi seans sonu daha gelmedi emme busekılde oyle gozukuyore
[QUOTE=Kennym;158643]hocam alsak bu sefer zırt dibini buldururlardı .. adamlar gun ıcınde beklıyo ne tarafa yıgılma varsa tersı oluyo ıste acık ve net.. shortlamasa mıllet yemınle 2000 puan duserdı bugun.. denetım yok nasılsa kafalarına gore zırt yukarı zırt assa 5 dk larını almıyo nasılsa.. yoksa alım cılgınlıgı satım cılgınlıgı fılan hıkaye...[/QUOTE]
Yok aslında biraz sakince düşününce dün akşam kapanıştan belliydi ama dün gece yurtdışı yamuk yapınca biraz ertelediler operasyonu... Gün boyu süründürdüler...
Bu arada boz ayı isimli arkadaşımızın geçilemez dediği noktalara geldik... Bakalım nolcak... Sistem AL da ben geceye long...
[quote=sovalye;158649]:):):)[/quote]
yorum yok diyosun :..:
[QUOTE=sovalye;158649]:):):)[/QUOTE]
Tamam abi anladık :D