[quote=selçuklu;310900]saraylı abi ..hoşgeldin abi .... . gartleymi var abi altında ...[/quote]
hoşbulduk selçuklu,
bu kelebek iyi bişi mi??:::
bilmem ki,iyi bişi ise olsun be abim...:..:
Printable View
[quote=selçuklu;310900]saraylı abi ..hoşgeldin abi .... . gartleymi var abi altında ...[/quote]
hoşbulduk selçuklu,
bilmem ki,iyi bişi ise olsun be abim...:..:
Kendime hayret ediyorum iyiki işlem yapmadım bugün doğrardı beni pala ama mortingen izlerim ben
[QUOTE=saraylı;310911]hoşbulduk selçuklu,
bilmem ki,iyi bişi ise olsun be abim...:..:[/QUOTE]
abi ne bileyim .. dün .. stro baba .... iyi dedi .... :D:D:D:D:D
[quote=Astatin;310908]artık önemi yok kapattım longları canteripat[/quote]
allah beeket versin. 83150 de bekliyorum. Almazlarsa kendileri bilir.
zayıf mı zayıs süsü mü veriyoalr bilemeyorum..tahminim gece dow iyi düşecek..amma sanırım filat gireceğim..du bakalım son ili dakka yukarı hülülülülü yaparlarsa az bir şort bile açabilir...
[quote=Astatin;310916]zayıf mı zayıs süsü mü veriyoalr bilemeyorum..tahminim gece dow iyi düşecek..amma sanırım filat gireceğim..du bakalım son ili dakka yukarı hülülülülü yaparlarsa az bir şort bile açabilir...[/quote]
zayıf süsünü, piyasaya ben veriyorum,:D
nası? :::
yakışmış mı?
hıı?:..:
yarın daha yukarısı olmalı ama bastım gitti.
kolay gelsin.
iyi akşamlar.
[quote=Astatin;310916]zayıf mı zayıs süsü mü veriyoalr bilemeyorum..tahminim gece dow iyi düşecek..amma sanırım filat gireceğim..du bakalım son ili dakka yukarı hülülülülü yaparlarsa az bir şort bile açabilir...[/quote]
Saatlikler al vermeden dönüyor hep
Ayıon 24 ündede fitch haberiyle yükselerek böyle kapanmıştı
Sonra şelaleye devam etmiştik.
Short devam short.
Spotun coşkusuna rağmen makası 300 e kadar indirdiler.Gerçi makasın daralması uzuncular için daha iyi.92 civarından +1000 küsur makasla iyi poz kapattılar..
peh..son dakikada hülüülüllü yapsalarda 83000 üzerine şort yapacaktım amma gısmet değilmiş...gecey filat
[quote=saraylı;310911]hoşbulduk selçuklu,
bilmem ki,iyi bişi ise olsun be abim...:..:[/quote]
[quote=selçuklu;310914]abi ne bileyim .. dün .. stro baba .... iyi dedi .... :D:D:D:D:D[/quote]
[quote=saraylı;310923]zayıf süsünü, piyasaya ben veriyorum,:D
nası? :::
yakışmış mı?
hıı?:..:[/quote]
Abiler, bu kelebeğin iyisi kötüsü konduğu yere göre belli oluyor..:D:D misal çiçeğe konarsa iyi kelebektir:::::::::
saraylı patron hoş geldin..brv:rolleyes:
saraylı hocam hoş geldiniz.
Hocam yotumlarınızı özledik.
Bir zamanlar STR ye göre destek ve dirençleri veriyordunuz artık onlarıda göremiyoruz. Ne yapalım STR yi çöpe atalım mı ? Her halde str ye takılmıyorsunuz.
[quote=Astatin;310933]Abiler, bu kelebeğin iyisi kötüsü konduğu yere göre belli oluyor..:D:D misal çiçeğe konarsa iyi kelebektir:::::::::
saraylı patron hoş geldin..brv:rolleyes:[/quote]
nereye konarsa kötüdür dememişsin yaw....:::
ben biraz saf adamımdır, bilirsin....
neyse söyleme bence de....:..:
hoşbulduk asti,.lelele
tek başıma tradeden sıkılınca uğuyorum arada,
aman iyi olun haa...:cool:T..C
[quote=aerdogan11;310937]saraylı hocam hoş geldiniz.
Hocam yotumlarınızı özledik.
Bir zamanlar STR ye göre destek ve dirençleri veriyordunuz artık onlarıda göremiyoruz. Ne yapalım STR yi çöpe atalım mı ? Her halde str ye takılmıyorsunuz.[/quote]
hoşbulduk erdoğan,:)
str yi ister atın ister satın,:D
ben hala kullanıyorum ama....lelele
bu aralar daytrade değil de swingtrade yapıyorum,gece poz alıyorum yani...
sistematik olarak ama...:rolleyes:
bugün 1200 puan kayıp var artık mecburen sistem gereği geceye long kaldım
battı balık yan gider olmadı artık 5000 den mahsup ederek gidiyoz bu gidişte 5000 yarısı gidecek galiba ulen kaya ben nediyim sana 80900 den döner dedin boşver sistemi be bugün 15 likde 3 sinyal geldi 3 de haşat etti (son sinyal hariç ) beni uyma dedim kendimce ama 400 puandan stoplayrak 1200 puan girdi .dng .dng
halbuki 80900 den hislerim döncek diyordu :(
[quote=saraylı;310942]hoşbulduk erdoğan,:)
str yi ister atın ister satın,:D
ben hala kullanıyorum ama....lelele
bu aralar daytrade değil de swingtrade yapıyorum,gece poz alıyorum yani...
sistematik olarak ama...:rolleyes:[/quote]
ara sıra bile olsa gelseniz bizim için sevindirici Saraylı hocam özele kısacık bi şey sormuştum bakarsanız sevinirim :o bu arada sistem kaç dk lık :confused:
[quote=a.kaya;310948]ara sıra bile olsa gelseniz bizim için sevindirici Saraylı hocam özele kısacık bi şey sormuştum bakarsanız sevinirim :o bu arada sistem kaç dk lık :confused:[/quote]
tşk ler kaya,:)))
özelden yanıtlayacağım o sorunu ok,;)
sistem 20' ve 5' lık ta çalışıyor,karışık biraz,
multiple time frame yani...
stro ; çoklu zaman dilimi diyordu,türkçesi bu ...:rolleyes:
Eur/usd 1,33 civarına yükselirse bizdede kan kaybı bir süreliğine durur, fazla yukarı yapmasakda yatayda kalırız diyorum, olmadı biraz al verdirirler 84000 lerden işlem yaparak, heyecan olur, ama günlükler kötü be, sonuç kaçınılmaz, şelale devam bence.
84400 bence önemli yerler yarın orayı test edersek iyi olur kendimce longum ya ondan diyom :..: 86000 ler önemli uptrend devam edecekse buranın üstüne atmalı kendini yoksa günlük grafın toparlanması çok zor
105000 ocak ortası görebiliriz eğer 80800 desteği kırılmaz ise Asti ve stro hocam :..:
Saraylı abi, hoşgeldin sefalar getirdin. Sevgiler, Saygılar abi.
[quote=a.kaya;310961]105000 ocak ortası görebiliriz eğer 80800 desteği kırılmaz ise Asti ve stro hocam :..:[/quote]
Patron diyelim ki 80775 görüldü ve milletin canı ona rağmen long'lamak istedi.. Ne olacak piyasa çıkmayacak mı o zaman? Yoksa o insanlara 80800 kırıldı diye long'lamak yasaklanacak mı? :)))
Yaw şu teknik analiz kadar gıcık olduğum birşey yok hayatta yaw.... :))) Yok yok var.. Makro-ekonomik analize daha çok gıcık oluyorum.... :..:
strobull ralli on the way
[quote=Astatin;310973]strobull ralli on the way[/quote]
heee, ralli:..:
[quote=Strategist;310969]Patron diyelim ki 80775 görüldü ve milletin canı ona rağmen long'lamak istedi.. Ne olacak piyasa çıkmayacak mı o zaman? Yoksa o insanlara 80800 kırıldı diye long'lamak yasaklanacak mı? :)))
Yaw şu teknik analiz kadar gıcık olduğum birşey yok hayatta yaw.... :))) Yok yok var.. Makro-ekonomik analize daha çok gıcık oluyorum.... :..:[/quote]
ben de cok gicik oluyorum.:::
[quote=nunu;310975]heee, ralli:..:[/quote]
ralli değil...strobull ralli..haci nuni:..::..::..:
Tepeden ilk düşüşün dibine göre Fibonacci Extension alınca... Vayyy... Şu nokta atışına bak.. Yaw bu teknik analiz çok faydalı bişey galiba yaw... :..:
[quote=Strategist;310982]Tepeden ilk düşüşün dibine göre Fibonacci Extension alınca... Vayyy... Şu nokta atışına bak.. Yaw bu teknik analiz çok faydalı bişey galiba yaw... :..:[/quote]
patron;
Aynı x adet noktadan geçen, birbirinden farklı sonsuz sayıda fonksiyon yazılabilir...:rolleyes:
[quote=Strategist;310969]Patron diyelim ki 80775 görüldü ve milletin canı ona rağmen long'lamak istedi.. Ne olacak piyasa çıkmayacak mı o zaman? Yoksa o insanlara 80800 kırıldı diye long'lamak yasaklanacak mı? :)))
Yaw şu teknik analiz kadar gıcık olduğum birşey yok hayatta yaw.... :))) Yok yok var.. Makro-ekonomik analize daha çok gıcık oluyorum.... :..:[/quote]
ya hocam 80800 kırılması ne demek olduğunu gayet iyi biliyon ama sanırım şaka olsun diye takılyon demi :p biliyonki işlem hacmi gibi ya da 3 gün altında kapanış vs gibi yani bence teknik analiz biz vobcular için makro verilerden çok daha önemli çünkü burda günlük sistemle işlem yapan makro göstergelere göre işlem yapan yoktur sanıyorum.Abka kardeş hariç :rolleyes:
[quote=a.kaya;310985]ya hocam [COLOR=red]80800 kırılması ne demek olduğunu[/COLOR] gayet iyi biliyon ama sanırım şaka olsun diye takılyon demi :p biliyonki işlem hacmi gibi ya da 3 gün altında kapanış vs gibi yani bence teknik analiz biz vobcular için makro verilerden çok daha önemli çünkü burda günlük sistemle işlem yapan makro göstergelere göre işlem yapan yoktur sanıyorum.Abka kardeş hariç :rolleyes:[/quote]
melaba..ben bilmiyorum:cool:.dng
[quote=a.kaya;310985]ya hocam 80800 kırılması ne demek olduğunu gayet iyi biliyon [/quote]
[quote=Astatin;310986]melaba..ben bilmiyorum:cool:.dng[/quote]
Söyleme Kaya patron... Kudursun merakından... :p :p ::: :::
[quote=Strategist;310988]Söyleme Kaya patron... Kudursun merakından... :p :p ::: :::[/quote]
stro ustad astiprof o kadar matematik mantık istatiksel formülleri çözecen deli sistemler yapacan sonrada çıkacak bilmiyim diyecek gıdıklada güleyim bari derler demi ustad ::::::::: :..: :..: :..:
[quote=a.kaya;311014]stro ustad astiprof o kadar matematik mantık istatiksel formülleri çözecen deli sistemler yapacan sonrada çıkacak bilmiyim diyecek gıdıklada güleyim bari derler demi ustad ::::::::: :..: :..: :..:[/quote]
abartmayak sayın kaya üstad....
bu arada, bilmiyorum.dng
[quote=Astatin;311016]abartmayak sayın kaya üstad....
bu arada, bilmiyorum.dng[/quote]
Nası bilmezsin yaw... Maya takviminde "2012'de papazı bulacaksınız" yazısının hemen altında Ariel 1 punto ile yazılmış bir yazıda "80800 VOB için çok kritik seviyedir... Bunun altında boğa olacağına cüzdanını direkt kargo ile Pala'ya gönder daha iyi.." şeklinde bir ibare bulunmuştur... :)))
her şey bi yana bizim longşayne patates olacak gibi .dngböyle devam ederse uwww ingaaaaaaa :::::::::
[quote=Strategist;311024]Nası bilmezsin yaw... Maya takviminde "2012'de papazı bulacaksınız" yazısının hemen altında Ariel 1 punto ile yazılmış bir yazıda "80800 VOB için çok kritik seviyedir... Bunun altında boğa olacağına cüzdanını direkt kargo ile Pala'ya gönder daha iyi.." şeklinde bir ibare bulunmuştur... :)))[/quote]
stro,
Bu dediğine maalesef inanamayacağım,:rolleyes:
çünkü Maya lar zamanında ,daha papaz falan yoktu,:::
"2012 de büyücüyü bulacaksınız" ,
şeklinde deseydin ,bak inanırdım,:)
nası buldum ama dimi,:..:
çok zekiyimdir....lelele
[quote=ordi;310965]Saraylı abi, hoşgeldin sefalar getirdin. Sevgiler, Saygılar abi.[/quote]
ordi,:)
sevgiler ,saygılar benden ,:)));)
:)
[quote=Strategist;311024]Nası bilmezsin yaw... Maya takviminde "2012'de papazı bulacaksınız" yazısının hemen altında Ariel 1 punto ile yazılmış bir yazıda "80800 VOB için çok kritik seviyedir... Bunun altında boğa olacağına cüzdanını direkt kargo ile Pala'ya gönder daha iyi.." şeklinde bir ibare bulunmuştur... :)))[/quote]
atma..mayalarda papaz diye bir kavram yok....dngamma ariel punto ve vob u öngörmüş olabilirler...
ahahahaa..stro bey stro bey...cesur olduğunuz kadar küstahsınız da.dng
içinde çalıştığın binanın camları çatırdarken 2 yıl sonra dersin kendi kendine "ah mayalar, kafamı taşlara vuralar, geceye long girmişti kayaboslar".dng
[quote=a.kaya;311026]her şey bi yana bizim longşayne [COLOR=red]patates [/COLOR]olacak gibi .dngböyle devam ederse uwww ingaaaaaaa :::::::::[/quote]
elma dilim olursa ben alayım onları:p
altında graş zıplaya zıplaya geliyor bence ....