-
petrolde 84,59'a kadar yükseliş (tepki) potansiyeli mevcut.
ağalar tepelim derlerse, oraya kadar tepebilir. ama orada şapkayı çıkarıp önlerine koyacaklardır...
taaam mı divam mı diye.
senkronizasyon gereği bizim ağalardan da aynı şey beklenebülü...
-
[url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonet/14464880.asp?gid=303[/url]
çin göçmüş,göçme haberleri geçmeye başladılar hürriyette:)
-
[quote=unlimitted;230094]petrolde 84,59'a kadar yükseliş (tepki) potansiyeli mevcut.
ağalar tepelim derlerse, oraya kadar tepebilir. ama orada şapkayı çıkarıp önlerine koyacaklardır...
taaam mı divam mı diye.
senkronizasyon gereği bizim ağalardan da aynı şey beklenebülü...[/quote]
viç petrol?
-
[quote=excali;230098]viç petrol?[/quote]
siyah olan :D
-
Enerjı ve tabıı kaynaklar bakanı taner yıldız, sırnak`takı sılahlı
saldırıda sehıt olan jandarma kıdemlı yuzbası levent cetınkaya`nın kayserı`dekı
cenaze torende bır kısının yumruklu saldırısına ugradı.
Yuzune aldıgı darbeyle yaralanan bakan yıldız, ambulansla hastaneye
kaldırıldı.
-aa-
|
-
"tren yukarı dogru stop patlatmaya gidiyosa pesinden fena dusecektir uehueh aşşa doğru gidecekse gene feci düşecektir.. ne tarafa gitse düşer bura uhauahuh "
içimdeki ayu bunları soyluyo ama ne ara bu ayuyu dınlemıs olsam fena carpıldım...
-
[quote=unlimitted;230101]siyah olan :D[/quote]
birent , naymeks ?
cupiter kurud oyil?
-
[quote=Kennym;230116]"tren yukarı dogru stop patlatmaya gidiyosa pesinden fena dusecektir uehueh aşşa doğru gidecekse gene feci düşecektir.. ne tarafa gitse düşer bura uhauahuh "
içimdeki ayu bunları soyluyo ama ne ara bu ayuyu dınlemıs olsam fena carpıldım...[/quote]
İçimdeki ayuyu seviyorum,yuvarlak çöteyi sevmiyorum...
Yuvarlak çötenin a......
[B]Milli ayu......[/B]:cool:
-
Aga gene makasla oynamaya basladı. geleni gideni kesime götüryo
60lıklar ala geçmeden uzamam 15 liklerde sata geçerse gözünün yasına bakmam
basarım kısayı.Beklemedeyim.
-
günlüklerdeki geçici sat 72100 civarında kayboldu..kapanışa kadar fiyata göre durum bu..son karar 17;34 de..bağırsaklarına bakarsak 72100 altında sat çıkıyor...üzerinde kayboluyor...
-
[QUOTE=oguzhan;230121]Aga gene makasla oynamaya basladı. geleni gideni kesime götüryo
60lıklar ala geçmeden uzamam 15 liklerde sata geçerse gözünün yasına bakmam
basarım kısayı.Beklemedeyim.[/QUOTE]
arası deresi yok çok sert hareket gelecek belli oldu.. gecen hafta belirttiğimiz senaryolar dahilinde
ya akuma ya kokuna vuruşu yapılacak..
1.ihtimal yani akuma vurusu halen mevcut stratejileri , para onun mal onun sanki spot düştüde bana mı düştü.. ky mi sattı elindeki hisseyi ? yoo kendı satıyo kendı alıyo dolayısıyla bunlar ayak oyunu olabilir.. 80 k üstü hareket için yakıt toplama.. topla yüksel hepsini kes sonra biraz düş gene topla gene yüksel gene düş gene topla.. başından beri uyguladığı taktik..
2.ihtimal kokuna vurusu gecen haftaki için + poz acarak karsılıklı short long olusturup fırsat buldugunda yemiş gibi longları kapatacak bir taşla iki kuş olucak diye afaki bir senaryodan bahsetmiştik.. halen bunu destekleyici durumlar ortaya cıkmakta.. apsd deki artış , eksi makas vb..
Allah sonumuzu hayır etsin...
-
benim manyak sistem al verdi....birazdan fxçi kardeşimin sistemde al verir..
ama bugün sistemlere çok güvenilmez..sabahki bar...işi bozuyor..
yinede sistem sistemdir.....
-
[quote=excali;230117]birent , naymeks ?
cupiter kurud oyil?[/quote]
hepsinin fiyatlarını bi söyle bakam bana. şu anki işlem gördüğü fiyatları...
-
[quote=unlimitted;230140]hepsinin fiyatlarını bi söyle bakam bana. şu anki işlem gördüğü fiyatları...[/quote]
naymeks:81.11
birent:83.98
cupiter kurud oyil: Bendensin..:::
-
[quote=excali;230142]naymeks:81.11
birent:83.98
cupiter kurud oyil: Bendensin..:::[/quote]
ulem, benim yoruma bi bak bakam.
84,59'a kadar tepişi normaldir demişim.
naymeksin oraya gelişine "tepki" diyecek adam bu işi bıraksın gitsin. :D:D
-
Sol omuzumuz tamam,kelle tamam.....gerisine bakalım.....:cool:
-
[quote=unlimitted;230145]ulem, benim yoruma bi bak bakam.
84,59'a kadar[B] tepişi normaldir[/B] demişim.
naymeksin oraya gelişine "tepki" diyecek adam bu işi bıraksın gitsin. :D:D[/quote]
Ben derim. Gidiyom ben:..::..:
[B][U]Anormal tepiş[/U][/B] olamaz mı? ehuhehe
-
Mehlenin sarhoşu,sürekli madde made diyordu...
Dün madde madde dedim....
O bitti,şimdi açılım...açılım dedi....:::
İç iç Kuduuuur.....mari yi kendini kuduuuur...
[URL]http://video.mynet.com/albeymeta/Ic-Ic-Kudur-Roman-Havasi/81866/[/URL]
-
akşin lazım bana uykum geldi veya bir kahve ısmarlayan yok mu:)?
-
[quote=excali;230148]Ben derim. Gidiyom ben:..::..:
[B][U]Anormal tepiş[/U][/B] olamaz mı? ehuhehe[/quote]
ulem ne tepişi ne anormali..senin elin vobda aklın oynaşta arkedaş yaa..otur bi gabarık overall yap ondan sonra oynaşırsın oynaşacağın, depişirsin depişeceğin kadar..dubra tepişka yani..::::::
misal ben 200,000 puan kardayım ama 300,000 puana daha ihtiyacım var....kom.kom
1adet Jaguar XT veya VW CC +Akyaka da dupleks yazlik + İstanbul Erenköy de 1 adet ev ve ömrümün sonuna kadar oluşacak işletim giderlerini karşılaaycak meblağ..hepsi kabaca 500,000 puan yapıyor...ehuheuheuh...üwwwwwww
nerdesin selpatros acil 300,000 puan lazım..üwww
-
şu anda tüm şirkete dağıtılan Atatürk orman çiftliği dondurmamı yemek üzere 5 dakika mola veriyorum.
500 puan tepecek de olsa umurum olmaz. bu keyfin pahası biçilemez.:..:
siz yazın ben okurum ehuehuehu :D
-
[quote=unlimitted;230163]şu anda tüm şirkete dağıtılan Atatürk orman çiftliği dondurmamı yemek üzere 5 dakika mola veriyorum.
500 puan tepecek de olsa umurum olmaz. bu keyfin pahası biçilemez.:..:
siz yazın ben okurum ehuehuehu :D[/quote]
Göz hakkımızı isterik..:eek:
-
[quote=excali;230165]Göz hakkımızı isterik..:eek:[/quote]
alırsın! :D:D
-
72350 önemli bir diranç kısa vd de bakalım orayı kıracakmı..
-
kendı satmış kendı almış meğersem hersey yakıt toplamak için mini mini bir oyunmuş yada öyle davranii hala aga.. zalım aga yaman aga....dng.dng.dng
-
anlaşıldı salmayacaklar asya bu haldeyken fıçırlar geberikken biz tutunmya devam ediyoz anlaşılan 78*** leri göstermeye kararlı amcalar..
-
kardeşiniz trade yapıyor bugün o yüzden yazamıyorum ..
-
[QUOTE=selçuklu;230176]kardeşiniz trade yapıyor bugün o yüzden yazamıyorum ..[/QUOTE]
hayırlı tradeler patron ..
(cevap yazma pls trade'e devam)
-
EFG kobraları saldı , gözlerinin yaşına bakmayacak sanki.. piyasa günü artı kapatırsa teeey senın şaftına sövecem aga haberin olsun... yaptıgın numeroların bini bin para
-
Ağalar sabah heyecana ve aşka gelip şortos ve hatat piramitos yapanları yemeye niyetli...
[IMG]http://i43.tinypic.com/1rxl6r.png[/IMG]
-
mentalray short devam
sibop gecici long emme 16.59 zamanında kesinleşcek gayri
-
Dow artı noluyo lemm üwwww,sıkıntı var patron ters bişeyler var ama hadi hayırlısı,imf cilere yunana gitmişken bize falan gelip anlaşma yapmasınlar üwww,paronoya oldu bende bu imf
-
[quote=unlimitted;230167]alırsın! :D:D[/quote]
Pala'ya söyliyim de alsın senin ifadeni..:rolleyes:
-
çok normal hareketler.
uzun süredir bizim piyasayı bu kadar "mantıklı" hareket ediyor şekilde görmemiştim. hiçbir hinlik vesaire yok.
böyle bir gap down ile açtıktan sonra önce long'ları stoplattı. sonra dip avcılarını kesti.
sonra kalan long tutanlara umut yolculuğu yapıyor...
iştesel reklamı gibi...
gizel gizel...nays!...:..:
hayranlık uyandırıcı. national geographic wild izliyorum sanki...:::
-
[QUOTE=last trader;230184]Dow artı noluyo lemm üwwww,sıkıntı var patron ters bişeyler var ama hadi hayırlısı,imf cilere yunana gitmişken bize falan gelip anlaşma yapmasınlar üwww,paronoya oldu bende bu imf[/QUOTE]
bence bizden para isteyecekler imf heyeti yunanistan icin , ben kendi adıma 10 tl borc veririm .. komsu komsudur sonucta , öksüzü var yetimi var ..
iste imf bizde para cok diye bizden isteyecekya millet elinde avucunda ne nakit varsa hisse senedine giriyo galiba.. heyete de diicek ki aman nakite sıkıstım hıc yok olsa ayıpsın.. şimdi hissede satılmaz kar etmedi daha diye.. bence böle böle :rolleyes::rolleyes:
-
bu pala denilen yaratığı Ali Perşembe..nin teknik analiz kursuna yazdırdım...
parasını cebimden ödedim......kardeşim trend kırıldı.....trend....
eğitim şart...öğrenmesi gerek.....
ya biz tekniği bırakacağız..ya bu teknik öğrenecek....
burası salı pazarı mı ulaa...
-
[quote=excali;230188]Pala'ya söyliyim de alsın senin ifadeni..:rolleyes:[/quote]
pela benim ifademi zor alır eks...yaptığı yapacağı benim eline tutuşturduğum senaryoyu oynamaktan ibaret olur. :)
APSD'nin anlık grafiğini kafada çizenler yine kazanacak...:)))
-
helal olsun bu yollar sana dow....
-
[quote=unlimitted;230192]pela benim ifademi zor alır eks...yaptığı yapacağı benim eline tutuşturduğum senaryoyu oynamaktan ibaret olur. :)
APSD'nin anlık grafiğini kafada çizenler yine kazanacak...:)))[/quote]
Dondurma yiyemiş excaliler birliği ifadeni alsa?:..:
Sabahtan Short olanları fena sıkıştırmaya başladılar gibi gibi:rolleyes:
-
MENTALRAY 72400 yeresınden lönk oldu