vurun ayular cenk günüdür..ühühüh...balya balya, negatif ayrışmalı küsküşayneli....
Printable View
vurun ayular cenk günüdür..ühühüh...balya balya, negatif ayrışmalı küsküşayneli....
12:59 DAN BERİ İŞLEM YOK BUGÜN 1 İŞLEM VAR SİSTEM ŞORTTA AMA HALA ONAY YOK SORT 400 DE GELDİ 84000 GÖRDÜ AMA GEÇİCİ AL BİLEM GELMEDİ ULEN MADEM ÖYLE BASSSANA ŞORTU İŞTE KAFASIZ HERİF :mad:
Saatlikteki obo çok güzel, bozmadılar dowa rağmen...
İyi o zaman hadi gelişenden çıkalımda,gelişmişlere gidelim...:confused:
sadece düşüş yakalayan 3 göstergemde satta
şimdi de dışarıyı alıyolar buraya veriyorlar hep ters köşe .dng
Düşün hulem yakamızdan artıkın...
negatif ayrisma time basladimi artik tam mal cakma havalaridir o havalar.....shortum olumune degil ama yarin son gun kara cuma olmasi lazim uwwww
Eur/Usd günlüğe bakıyorum uzun süredir bir günü önceki günün en düşüğünün altında kapatmamış. Bence short düşünmek için çok erken. Sipsivri bir tepe yapmayacaksa daha birkaç gün yatay gitmesi lazım en azından... Ben böyle dedim diye yarın göçebilir ama bence short riskli...
[quote=Astatin;294031]haywandax....[/quote]
Dax çoklu tepeleri seviyor sanki...
[quote=abka;294021]2 kaldıraçla uzun vadede ekrana bakmadan,GÜNLÜK sistemler sanki daha iyi kazandırıyormuş gibi..elimdeki mevcut günlük aşşağıda..hersene ortalama 2 kaldıraçla parayı rahat 2 ye katlamış..yılda ortalama 8 işlem var..
20 milyarı 5 senede 500 milyar yapar:::..takip yok..sadece kritik anlarda gün sonu kapanışa bakmak lazımmış..
[IMG]http://i51.tinypic.com/300both.jpg[/IMG][/quote]
2000 yılında günlük sistemlerimi kullansaydım sadece 1 yılda 50bin tl
1 trilyon(eski para) oluyormuş. zaten öyle bonus fırsatlar 10 yılda bir gelir. kimbilir belki 2011 öyle bir yıl olabilir... o yıllarda trend o kadar güçlüydü ki nerdeyse aracı kurum kapıları kırılıyordu...
[quote=selçuklu;294010]patron sana zahmet eur/usd ye baksan abi ... ahanda düşüyomu ne ..[/quote]
36,10 un altında long stop yapılmalı bence..:)))