-
Vizyona gireli 3 gün olmasına rağmen sinemaseverler Nefes filmine büyük ilgi gösterdi. Irak sınırında görevli 40 askerin destansı öyküsünün anlatıldığı Nefes filmi [COLOR="Red"][SIZE="3"][B]3’üncü günüde 334 bin 215 izleyici rakamına ulaştı[/B][/SIZE][/COLOR]. Nefes böylelikle bu yaz gösterime giren filmler arasında hafta sonu en iyi açılış yapan film rekorunu kırarak büyük bir başarıya imza attı.
görmeyen gözlere inat
-
euro-usd 14891 destek var 14814 kuvvertli bir destek daha..Hedef 15111
-
[quote=küçük_k;157868]kuzu nerdesin... bi açılım yapsan diyorum... bizde hacı kafilesi gibi karşılarız..[/quote]
[quote=jani;158152]bizim usaglar dagdan inmis....yakinda vob da oynamaya baslarlar insallah...bakalim vob da neorecekler....[/quote]
açılım deyip geçmeyelim... adanlar açılmadık yer bırakmadılar...
-
[QUOTE=QUEEN;158166]valla bi klima parası çıktı..kaldı üç tane..şort girdim..bakalım..
ne satıyon gene len...tablet ne kine..:D sistem satmaktan vazgeçtin tablet işinemi girdin...dng[/QUOTE]
HApçılığa başlamış. Tane tane değil tablet tablet satıyor. .dng
-
[QUOTE=enorton;158173]Resmen ülke olarak akıl tutulması yaşıyoruz... Yaşananlara inanamıyorum...
[url]http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=24900[/url]
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=211827[/url]
[url]http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=14080[/url]
Gerçekten çıldırmak üzereyim bu adamlar nerden geliyor ya!! Kimdir bunlar!!![/QUOTE]
Özgürlük ve demokrasi getirdikelrini iddia eden bebek katili itler!
AKP 2007de deniz kıyısını kaybetti. Bu açılımla iç bölgeleri de kaybedecek. Doğuda DTPden oy kalırsa açılım yaptıklarıyla yaşasın rahat rahat.
-
[QUOTE=enorton;158178]Cem Garipoğlu da kendisi teslim oldu onu da bıraksınlar (!)[/QUOTE]
he valla o daha masum
-
[QUOTE=VOBiX;158201]Özgürlük ve demokrasi getirdikelrini iddia eden bebek katili itler!
AKP 2007de deniz kıyısını kaybetti. Bu açılımla iç bölgeleri de kaybedecek. Doğuda DTPden oy kalırsa açılım yaptıklarıyla yaşasın rahat rahat.[/QUOTE]
Bu iş seçimsiz olmaz aga, bence hemen erken seçime gidilmeli... Millet kararını versin... Zaten hokümet de bunun bilincinde olsa gerek seçim yatırımları başladı...
[url]http://www.posta.com.tr/ekonomi/HaberDetay/Maas_farki_tam_iki_kat.htm?ArticleID=3928[/url]
Ama tabi şu da var seçim yaklaşınca sn Başbakanımız heryeri "Tek devlet, tek millet, tek bayrak" afişleri ile donatır...
-
[QUOTE=Strategist;158191]10.000'i öyle bir seferde aşağı kıramazlar ben de biliyorum ama bilanço sezonu geçti artık. Kar realizasyonu sezonu başlıyor. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün, efsanevi bir küsküye hazırlanmak lazım... :..:[/QUOTE]
10 kasım gibi bitiyor bilançoalr
-
[url]http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=5638340[/url]
Ne değişti anlamıyorum... 2002 deki seçim kampanyasını "Ben değiştim" sloganı ile yürüten başbakan anlaşılan bu işi meslek edinmiş... Bu kadar da değişilmez... Düne kadar roj tv ye yayın izni veriyor diye danimarkayı eleştirmiyor muyduk...
-
Geçen gün demiştim çok balık hafızalıyız diye, biraz hafızamızı tazeleyelim ve AKP göreve geldikten 2-3 yıl sonra Sn Tayyip Erdoğan neler demiş hatırlayalım...
[url]http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=162876&keyfield=504B4B204BC3BC72746C6572206164C4B16E61206B6F6E75C59F616D617A2C206F6E6C6172C4B12074656D73696C206564656D657A[/url]
[I]Konuşma sonrası soruları cevaplayan Başbakan`a, kendisini `Kürdistan Ulusal Kongresi Temsilcisi` olarak tanıtan kişi `Nevruz olayı sonrası silahlı kuvvetlerin operasyon başlattığı ve `savaşın` durması gerektiği` yönünde bir soru yöneltti. Soruyu `çirkin ve art niyetli` bulduğunu söyleyen Erdoğan, `Siz kimsi- niz de `savaşı durdurun` diyorsunuz? Türkiye`de ayrı bir devlet mi var?` diye çıkıştı. Teröre bulaşanların, karşısında hükümeti ve güvenlik güçlerini bulacağını kaydeden Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: `PKK, Kürtler adına konuşamaz, onları temsil edemez. Siz kimsiniz de `savaşı durdurun` diyorsunuz? Türkiye`de ayrı bir devlet mi var? Sizin savaşınız barışı tehdit ediyorsa tabii ki karşısında güvenlik güçlerini bulacaktır. Devlet de bunun için vardır.` Kürt sorununun `sanal` olduğunu, kendileri için böyle bir sorun bulunmadığını ifade eden Erdoğan, herkese vatandaşlık temelinde yaklaşıldığını vurguladı.[/I]
-
[quote=VOBiX;158208]10 kasım gibi bitiyor bilançoalr[/quote]
:eek: Ben bu hafta bitiyor zannediyordum... O zaman aradaki sürede yeni bir tepe görebiliriz. Batmak üzere bile olsanız biraz sayılarla oynayıp muhteşem bilanço yayınlayabilirsiniz. Enron ve Worldcom da yapmıştı. Ne oldu da ardı ardına rekor kar açıklıyor herkes? Balonun boyutları artık coştu...
10 Kasım'da bitiyorsa bu iş, 11 Kasım'da full short'um... :))) O zamana kadar da her düşüşü swing trading fırsatı olarak değerlendirip long girerim... :..:
Cümleten iyi akşamlar... .uyk
-
[quote=jani;158152]bizim usaglar dagdan inmis....yakinda vob da oynamaya baslarlar insallah...bakalim vob da neorecekler....[/quote]
bizim usaglar dedim diye sasırmayın....
bizim usagları dagda kim tuttu....bizim amerika...
tayyip beyi basımıza kim dikti.....bizim amerika...
simdide...
bizim amerika...bizim hökümet...bizim usaglar...birlik olmuşlar....
bize söz söylemek düşmez usaglar...biz düz usaglarız....
devir...sivri usagların devri....
-
[url]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/143/117/1138606902340_17668.mp4[/url]
Erman hocadan harika yorum...
-
usaglar görünen oki...yarın gene talandayız...dow 10 000 i zor tutuyor....
esir filan almayın...62 800 e kadar...dalak ve bobrek toplamak üzere....
1000 atlı gene akındayız....
1000 atlı akınlarda çoçuklar gibi şendik....1000 atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik....
yarınki meydan muharebesinde....
fxci...1000 atlının komutanı olacak....
-
arkadaşlar bır sorum olacak
1oncekı seans odasının 1900 uncu sayfasına gıtmek ıstıyorum
ama sayfalar toplam ekleme yoluyla geldığı ıçın 10.000 lere ulaşmış
nasıl ulaşabılırım
-
[quote=okansak;158216]arkadaşlar bır sorum olacak
nasıl ulaşabılırım[/quote]
pas:::
-
[quote=okansak;158216]arkadaşlar bır sorum olacak
nasıl ulaşabılırım[/quote]
10598. syf=1900. syf
[URL]http://www.voborsa.com/forum/1-vobjektif-seans-odasi-t540p10598.html[/URL]
-
dow geberemedi..geberesice..bi şeycik olmaz.. dolardan dolayı azcuk eksi olabülü..
-
YAVUZHAN bak bu senin için...
hayvanda ne ciğer varmış arkadaş.son düzlükte en arkadan koptu geldi birinci oldu be.
japonyada bir at yarışından...
ilk izleyişte kesiliyor görüntüyü yüklüyor.bitince 2.kez izleyin net kesinti olmuyor.
[URL]http://fanatik.ekolay.net/Boyle-sprint-gordunuz-mu_3_Detail_31_149905.htm?ver=91[/URL]
-
[quote=QUEEN;158219]dow geberemedi..geberesice..bi şeycik olmaz.. dolardan dolayı azcuk eksi olabülü..[/quote]
dur bakalım gı....geberdi aslında...
yarın japler kamikaze yapar....brzailya devrildi vergıyı duyunca....
bizde yorgunluk hat safhada...kapanışa dogru spotu zoraki yukarı çektiler garanla....BU DÜŞÜŞE MARJ YARATMAK ÜÇÜNDÜ....
-
Az eksi açar, toparlar süsü verilir, sonra küskü verilir...amma şu vade sonu olayından huylanıyorum
-
Bahçeli: MGK’ya Hasan Cemal de uygun olur!
ANKARA-
MHP lideri, partisinin grup toplantısının ardından TBMM’de gazetecilerin Cumhurbaşkanı Gül’ün “MGK toplantısına anamuhalefet partisi liderinin de girmesi” önerisine ilişkin sorularını yanıtladı. Bahçeli şöyle konuştu: “[B]Sayın Cumhurbaşkanının ’anamuhalefete açılımı’ kendisinin düşünce olarak ortaya koyması açısından önemli sayılabilir. Fakat zamanlama itibariyle açılıma muhalefeti davet etmenin, katılımına katkı sağlamanın bir başka yolu olarak düşünülüyorsa, Hasan Cemal’le, Cengiz Çandar daha uygun olur diye düşünüyorum.”[/B]
:::::::::
-
la şu sinyalci adam vardı.onun sistemine baktım.vay ki ne vay doğru mu acaba?
bu ay 7 bin küsur puan + da 5 dk sistem.
yanlız bu adamın sistemle benimki feci şekilde benziyor.şöyleki onun sattığı sistemde AL-SAT ı grafik üstünde göstermek için OK kullanıyor benim sistemde de oklar var :::
o zaman bende 20.000 TL+KDV ile satabilirim :p
şaka bir yana valla inanılır gibi değil.14 ayda 150 küsur bin puan.hemen gözle hesapladım bu ayki sonuçları +7.500 puan civarı.eğer katakulli yoksa helal olsun.
ama boru değil 25.000 TL demek sanırım KDV dahil.kaç kişi verebilir ki bu parayı?
bu kadar parayı gözden çıkarabilmek için VOB'a ayırdığın sermaye bilmem kaç yüz milyar olmalı.
öyle ya 30 milyarın varken gidip 25 milyarıylan sistem alınmaz.
satıcı ile ilgim alakam yoktur.sonra adımız sistem satıyor,pazarlıyora çıkmasın.yapan her kimse ne yüzünü gördüm,ne sesini duydum.
sadece engin sözmen diye bir arkadaş söylemişti bazen aklıma gelince ne yapmış diye arada bakıyorum.
-
[QUOTE=jani;158221]dur bakalım gı....geberdi aslında...
yarın japler kamikaze yapar....brzailya devrildi vergıyı duyunca....
bizde yorgunluk hat safhada...kapanışa dogru spotu zoraki yukarı çektiler garanla....BU DÜŞÜŞE MARJ YARATMAK ÜÇÜNDÜ....[/QUOTE]
yok yok..bunların gözünü beğenmedim ..yukarı gitcek bu..hafta sonu 3 milyar dolar girecekmiş falan okudum..onun etkiside var..ama jani antenleri kuvvetlidir.brv..dikkate alıyorum:)
-
pamık sistem satmak ayıpmı gıı..bak astiye sistem satıyo..olmadı tablet satıyo..becerebiliyosan neden olmasın..abd de bu acayip bi sektör..yalansız olsa daha iyi...
-
[quote=SEYYAH;158184]nasıl güzel iş değil mi? gencecik askerleri kurşunla, köy bas kadın çocuk kurşunla ondan sonrada elini kolunu sallaya sallaya gir ülkeye ağalar paşalar gibi halaylan zurnaylan karşılan.yarın öbürgün hepsi dağdan inecek parti parti ülkeye girecekler.ondan sonra içeride siyasi çalışmalar yapacaklar...işin silahlı boyutu bitti sanırım şimdi masaya gel yavrum masaya gel dönemi başladı...
bunu yapanlar,bu köpeklere bu zemini hazırlayanlar bunun hesabını gün gelecek yine bu millete verecekler...vermeliler...
açılmmış...gün gelecek açılımı görecekler...
şehit anası,babası,eşi,kardeşi olanlar sizce ne yapıyordur,neler hissediyordur? siz olsanız demez misiniz benim çoçuğum,kardeşim,eşim bir HİÇ uğruna mı öldü?
yazıklar olsun...bin kere milyon kere yazıklar olsun...[/quote]
[quote=enorton;158188]Sana yüzde yüz katılıyorum bir de olayın hukuki boyutu var... Cürüm işlemek amacıyla çete kurmak suçundan içerde mübette yatanlar var, onlar isyan etmezler mi? Ayrıca ÇYDD ye geçen yıl operasyon yapıldı, sebep neydi pkk lılara burs veriyor... E şimdi noldu pkk lı olmak suç değil ama pkklılara burs vermek suç...
Ayrıca ergenekoncuların durumu da karışık, iddianamedeki en büyük suçlardan birisi pkk ile ortak eylem yapmak... Ee pkklı olmak suç değil...
Sakın sözlerimi bilerek ve kasten yanlış anlayanlar olmasın.. .Ben daha demokratik daha özgürlükçü olmaya karşı değilim... Millete kurşun sıkmış, sivilleri bombalamış kurşunlamış, bu ülkeye hizmet vermek isteyen onlarca öğretmeni,imamı, doktoru, askeri, polisi katletmiş olan insanları affetmek ile açılım arasındaki ilişkiyi anlayamıyorum... Çok uzağa gitmeye gerek yok, daha geçen yaz güngörende sivilleri bomba ile öldüren pkk değil miydi... :mad:
Şimdi internetteki destekleyici yorumları okuyorum en büyük destek şu şekilde...
[B]"Efendim açılım yapılmasa, bu pkk lılar affedilmese daha mı iyi olacak. Savaş devam edecek, gençlerimiz ölecek... Siz bunu mu istiyorsunuz.."[/B] Bunu söyleyenler böyle düşünlerler için tek şey söyleyeceğim, bunlar satılmış, kişiliksiz, hain insanlardır... Bu mantıkla hiç bir millet varolamaz... Atalarımız bu mantıkta olsa Çanakkale olmazdı, Kurtuluş savaşı olmazdı... E o zaman her isteyen gelip işgal etsin memleketi... Gençler ölsün daha mı iyi....dng[/quote]
Sözün bittiği yer burasıdır...ama sakın unutmayalım arkadaşlar bu vatan bizimdir dağdan gelenin değil...
her şey aslına rücu eder...zorda olsa kolayda olsa....moral bozmadan dik durarak...
-
[quote=QUEEN;158226]pamık sistem satmak ayıpmı gıı..bak astiye sistem satıyo..olmadı tablet satıyo..becerebiliyosan neden olmasın..abd de bu acayip bi sektör..yalansız olsa daha iyi...[/quote]
ayıp değil bence.adam emek veriyor kafa patlatıyor (hile hurda yoksa tabii) elbetteki satar, karşılığınıda maddi olarak ister.5 te ister 10 da.hatta doymak bilmiyorsa VOBIX gibi 3 milyon dolarda ister:::.veya eşe dosta beleş dağıtır (asti burada sana refer ettim :::)
ama benim dediğim şuydu bahsettiğim siteylen ilgim alakam yok burada reklam,pazarlama yapıyor durumuna düşmeyim.
-
[quote=QUEEN;158226]..[B]olmadı tablet satıyo[/B]..[/quote]
ne tableti gı?
nuri alço tableti mi satıyormuş asti.vay vay vay vay ki ne vay :::
ben zaten bu astiyi gördüğümde hemen vermiştim notunu :p
satandart deviasyonlara gelesin asti.yahtın beni yahtın be :o
-
matrix eski hali için ne kadar ilave istiyo bilen varmı?yarın arıycam ben..bu ne böyle..
-
[QUOTE=SEYYAH;158229]ne tableti gı?
nuri alço tableti mi satıyormuş asti.vay vay vay vay ki ne vay :::
ben zaten bu astiyi gördüğümde hemen vermiştim notunu :p
satandart deviasyonlara gelesin asti.yahtın beni yahtın be :o[/QUOTE]
bak iş yapar nuri alço tableti.:::.sistem mistem uraşma asti..:::
-
bu aralar kitap okumak isteyene
"Garp cephesinde yeni birşey yok" kitabını öneririm.
güzel kitap...
-
bu arada söylemeden edemeyeceğim.
pkk nın ilk kurucu konseyindeki 10 kişinin 6 sı türk, kürt değil
neyse iyi geceler...
-
[quote=QUEEN;158231]bak iş yapar nuri alço tableti.:::.sistem mistem uraşma asti..:::[/quote]
yaw arkadaşlar ben sistem falan satmadım yaw...lüfersizliğin başıma tak ettiği esnada lüfer artı balığa sistem verilir dedim :) boyama olanı..:) ama satış yok...
KUIN sana tablet pc satalımgı..gidip laptoplara 800*900 dolar verceğine çocuklar için tamamen dokunmatik, süper pc yani..mtx çalışırsa üzerinde sende kullanırsın yok çalışmazsa çocuklar parçalar...ucuza gelir yani laptopun parçalanmasına göre:::::: valla ben sponsorum satıcısı değilim..ama şok fiyat olacakmış...
Nuri alço tableti kullanmak bana ters..Allah o dereceye düşürmesin...:::
Ha tablet satışı diyosanız, ecstasy falan var güçlü marka..ona rakip yaratmak zor:):) ayrıca işim olmaz..pambık satsın onu..bakasana 25000 lik sistemi satın alacakmış, para lazım ona...kırlaşmış vahşi.dng
-
spx fut 4828..gösteriyo matrixde..sapıttı heptenn....bide gerçekmiş hehe..gapi hesaplayamıyorum..borçlu çıkarız.. yarına.. olmaz değil..ayy..allah korusun..
-
[QUOTE=Astatin;158234]yaw arkadaşlar ben sistem falan satmadım yaw...lüfersizliğin başıma tak ettiği esnada lüfer artı balığa sistem verilir dedim :) boyama olanı..:) ama satış yok...
KUIN sana tablet pc satalımgı..gidip laptoplara 800*900 dolar verceğine çocuklar için tamamen dokunmatik, süper pc yani..mtx çalışırsa üzerinde sende kullanırsın yok çalışmazsa çocuklar parçalar...ucuza gelir yani laptopun parçalanmasına göre:::::: valla ben sponsorum satıcısı değilim..ama şok fiyat olacakmış...
Nuri alço tableti kullanmak bana ters..Allah o dereceye düşürmesin...:::
Ha tablet satışı diyosanız, ecstasy falan var güçlü marka..ona rakip yaratmak zor:):) ayrıca işim olmaz..pambık satsın onu..bakasana 25000 lik sistemi satın alacakmış, para lazım ona...kırlaşmış vahşi.dng[/QUOTE]
resminii görelim tabletin..bi saf beni buldun..kaçaymış tablet:..:..
-
[quote=sovalye;158233]bu arada söylemeden edemeyeceğim.
pkk nın ilk kurucu konseyindeki 10 kişinin 6 sı türk, kürt değil
neyse iyi geceler...[/quote]
yes şövalye...MİT tarafından, ayrılıkçı kürt örgütleri ortadan kaldırmak ve bölgede söz dinlemeyen aşiretleri sindirmek maksadıyla , devrimci süsü verilerek kurulmuştur..velakin sonra kontrolden çıkmıştır..v.s. v.s.
-
[quote=QUEEN;158236]resminii görelim tabletin..bi saf beni buldun..kaçaymış tablet:..:..[/quote]
yok gız sen 4 üncü safsın..3 dene de PM ile başvuru var:..::..::..: valla türkçe kataloğu v.b. hazırlıyorlar..çıkınca yollarım..fiyat vallah bilmiyom..tablet pc olayından anlamam, ama diyen dediki şu atom işlemcili laptopların gördüğü işi aynen görür fiyatı onun 1/3 ü civarında olur...dediler..her bi şey var gı ::::::::: merak itme önce kendüm test edecem...dng cerfin nerde gız..onada satak bi dene.dng
-
aha mavi geri gelmiş..onada satayım bir dene :) yada iki dene
-
jani yede satarız bundan ama, borsanın sıkı düştüğü bir günü kovalamak lazım satış içün :)
tokoba ya satamayız.. o zaten işletmeci işletecek adam arıyor...hımmmm...park sensörü eklesek buna enorton bile alır...bir dene alana 4 litre kolayı bedava versek pambıkda alır..hatta sadece kolayı alır pc yi brakır (bize uyar), vay be potansiyel var ha forumda..hatta kötü lafları ve kötü niyetli forumcuları yakalıyo bu desem hellim bile alır bir tane
-
[QUOTE=Astatin;158238]yok gız sen 4 üncü safsın..3 dene de PM ile başvuru var:..::..::..: valla türkçe kataloğu v.b. hazırlıyorlar..çıkınca yollarım..fiyat vallah bilmiyom..tablet pc olayından anlamam, ama diyen dediki şu atom işlemcili laptopların gördüğü işi aynen görür fiyatı onun 1/3 ü civarında olur...dediler..her bi şey var gı ::::::::: merak itme önce kendüm test edecem...dng cerfin nerde gız..onada satak bi dene.dng[/QUOTE]
heee iyi o zaman uyanıkmışım..sevindim valla:p..sende mütahit gibi temelden satıyosun daireleri..tablet daha yok bak müşteriler kapıda:..:...asti sende pazarlama ışığı gördüm...önemli meziyet..:rolleyes: