Benim iki yoldaşım Multipass ve TGG...Multipas alda olmasına rağmen,,, fiyat zirvede iken TGG nin 4 den 3 e düşmesi vesilesi ile geceye 2/3 şort ve sabah -600 gap temennisiyle giriyorum...
Printable View
Benim iki yoldaşım Multipass ve TGG...Multipas alda olmasına rağmen,,, fiyat zirvede iken TGG nin 4 den 3 e düşmesi vesilesi ile geceye 2/3 şort ve sabah -600 gap temennisiyle giriyorum...
aha basmışlar...775 den takviye **....4/5 şort
775 den 1/2
[QUOTE=jani;158111]ceddimiz talanciydi....
peceneklerle gagavuzlar...slavlar ustune talana cikiyor....kiev de sari gacilari gorunce....kulluyen geri donmekten vazgeciyor...haber gonderiyorlar cekik gozlu karilarina biz esir olduk deyu.....
o gun bugundur...oguz boyundan olan gagavuz ve pecenek ceddimiz...haso ortodoks giristiyan olmustur....hep o sari slav gacilar yuzunden...
bizim sonumuz ne olur....henuz bilmiyorum...emme pek eyi olmaz gibi...
asti....protestan olur...o kesin...hemide haso bi papaz olur....
celcuki...cizvit bi papaz olur...sakal belinde....
bana gelince...haham olurum...usturuplusundan....[/QUOTE]
Biz çine boşunamı akın düzenliyorduk sanki topraklarında gözümüz vardı bizim gözümüz başka şeylerde idi tabi yersen kuzu çevirmeleri halis tereyağları durmadan koşturmak zorunda kalırsın birde önden çekik gözlü kaçanlar olursa
[quote=Astatin;158112]ürün yeni ithal ediliyo..daha piyasada yok (ya valla ben satmıyorum bi akrabam ithale ediyo...katalog falan türkiş yeni hazırlanıyo)..cillop gibi bir şey işte... pc ile yaptığın her şeyi yapabiliyosun (yani normal inanlar için geçerli bu cümle tabi)..matriks falan da kurulur...zaten fiyatu duyunca, gönder bir tene diyecen..gel şefkatli satış kanalımıza geeell .lelele.brv.brv[/quote]
matriks felan çalışmaz o alette..
işletim sistemi windows mobile 6.. :mad:
yeni aldığım netbook bile matriksi kaldıramadı.. ( bir çok şeyi kaldırmıyor o ayrı vaka :D )
core2 işlemcili notebook olmalı en az matriks için..
bu arada HTC (pda) cihazlarla çok haşır neşirim..
şu an HTC Touch HD (Blackstone) kullanıyorum..
teknik taktik her türlü bilgi paylaşırım.. :)
ç.o.k. P.i.s. G.a.p. O.n. T.h.e. R.o.a.d. A.s. K.ü.s.k.ü. B.a.r.
[QUOTE=parderi;158116]775 den 1/2[/QUOTE]
long tabi.
ulan ne piyasa yok su bende mi bişey var. 25-50 puan tırtık yapa yapa piyasa dilencisi olduk
[quote=martoniki;158118]matriks felan çalışmaz o alette..
işletim sistemi windows mobile 6.. :mad:
yeni aldığım netbook bile matriksi kaldıramadı.. ( bir çok şeyi kaldırmıyor o ayrı vaka :D )
core2 işlemcili notebook olmalı en az matriks için..
bu arada HTC (pda) cihazlarla çok haşır neşirim..
şu an HTC Touch HD (Blackstone) kullanıyorum..
teknik taktik her türlü bilgi paylaşırım.. :)[/quote]
la çamır atma hemen..adam çalıır dedi...zatii birini test etmeden göndermem kimseye.... bu arada Hellim bizi oyacak..Ama napayım sayın Hellim Fairgirl, yılsonu primi vermediniz, mecnuren ek iş yapıyos..üstelik bedava..üwwww
Arkadaşlar daha yeni ekranın basına oturdum naptınız böyle ya uçurmuşsunuz piyasayı.
Bankalara aslanlar gibi asılıyorlar.
Jani akkızı soymaya çok çalıştı ama bide tuvalet giydirdiler yeşilinden.
yarın sabah +800 daha yakışır.
NO WAY...
Laros kocaoğlan ile aslı ne diyor :)
Yeni sloganım budur iç iç kudur...
NO WAY..kısa öz...
NO WAY
NO WAY
NO WAY
NO WAY
[quote=Astatin;158122]la çamır atma hemen..[SIZE=3][B]adam çalıır dedi...[/B][/SIZE]zatii birini test etmeden göndermem kimseye.... bu arada Hellim bizi oyacak..Ama napayım sayın Hellim Fairgirl, yılsonu primi vermediniz, mecnuren ek iş yapıyos..üstelik bedava..üwwww[/quote]
ciddi değilsindir umarım :..:
Übeee alert....multipass 750 de sat veriyor....15 dakıaklıkda.....
[quote=Astatin;158126]NO WAY...
Laros kocaoğlan ile aslı ne diyor :)[/quote]
sabah gene uçuracaklar diyor.:D:D
700 full pilav.sisteme inat.
[quote=martoniki;158128]ciddi değilsindir umarım :..:[/quote]:p:p UAT yapacaz patron..yok öyle müşteri kazıklamak bizde.. (çalışır)
Benim ufaklık bir turistin pabucunun bağcığını yemş turist yakalamış şikayete geldi.heheheehe::::::::::::ulem hep benim paçamımı yiyecek aşağılık...
34 ncü mekanize VOB K.lığını gördüğüm lüzum üzerine yeniden hayaat geçirdim..kayıtlar başlamıştır
[quote=Astatin;158132]:p:p UAT yapacaz patron..yok öyle müşteri kazıklamak bizde.. (çalışır)[/quote]
ben çalışmaz deyom.. ısrar da edeyom.. isteyenle iddiaya da girebilerom.. :..:
divx film seyretmek, mp3 dinlemek, wifi'den internete girmek ve navigasyon vs için uygundur ama.. :D
Beyler para girişi 60 milyar. Bu para buraya boşa girmez.
[QUOTE=martoniki;158135]ben çalışmaz deyom.. ısrar da edeyom.. isteyenle iddiaya da girebilerom.. :..:
divx film seyretmek, mp3 dinlemek, wifi'den internete girmek ve navigasyon vs için uygundur ama.. :D[/QUOTE]
Asti herkese birer tane hediye eder, test eder bakarız çalışıyor mu çalışmıyor mu :::
Geceye sabahki longlarla lönk giriyorum...
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/20/2802.jpg[/img][/url]
[QUOTE=Astatin;158134]34 ncü mekanize VOB K.lığını gördüğüm lüzum üzerine yeniden hayaat geçirdim..kayıtlar başlamıştır[/QUOTE]
avatarı değiştir .. maraşal ... hehehhe :D
metastock 11.0 offline olarakmı kullanmak lazım.
Tamam, Garan'da 6,35 de bi göz kırptı. Yarın öğlen bu bankalar halka bol bol sunulur.
way**...sat sinyali erenlere kavuştu...5 de 15 de alda kaldı bu barda..ben kısa way** :) bakalım sabah ge getirecek
[QUOTE=Larossıan;158140]metastock 11.0 offline olarakmı kullanmak lazım.[/QUOTE]
Kuraraken no data vendor seçeceksin.
Herkeze iyi aksamlar
way**..sistemler alda kapadı biz kısada..lakin 3/5 e düşürdüm...üwwwww
flat girdim ... spread var az pors .. yatay .. yatay baskısı var .. dowda .. bi halt olmaz bence dowdan ..
cümleten iyi akşamlar ...
[quote=Astatin;158112]ürün yeni ithal ediliyo..daha piyasada yok (ya valla ben satmıyorum bi akrabam ithale ediyo...katalog falan türkiş yeni hazırlanıyo)..cillop gibi bir şey işte... pc ile yaptığın her şeyi yapabiliyosun (yani normal inanlar için geçerli bu cümle tabi)..matriks falan da kurulur...zaten fiyatu duyunca, gönder bir tene diyecen..gel şefkatli satış kanalımıza geeell .lelele.brv.brv[/quote]
kapıdan face to face marketing olayı yok mu bunun.lelele
bu arada son dakika işlem yaptık bakalı sabah ola hayrola mı yoksa hıyarın üstündemiyik göreceğim ve ...
[quote=ordi;158147]kapıdan face to face marketing olayı yok mu bunun.lelele[/quote]
kapıdan yok..camdan var..boyun yeterse.kom.kom.kom.lelele
Son dakkada biraz tırstım. 1/2 long kaldım. İyi bir gündü.
Herkese iyi akşamlar.
garan'daki son dakka hareketlerine rağmen makası açmadılar.. :confused: way a*..
geceye sembolik olarak 825'ten 10 kontrat uzun.. stop 63325.. üvvvvv... :D
bu gece dow'da alım çılgınlığı olacaktır yine.. :..:
yarın 65xxx'lerdeyiz sanırım, hayırlı uğurlu olsun..
bizim usaglar dagdan inmis....yakinda vob da oynamaya baslarlar insallah...bakalim vob da neorecekler....
Herkes ehayırlı akşamlar geceye uzun devam