Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[quote=obsidyen;453114]85000 lerden gecen ganalı deyimm...:p[/quote]
HA şunu diyonuz...xu30 haftalık logaritmik..yannız bunu Selçuklu gral çizip etiketlediydi..ben sadece milimetrik değerler görünsün diye re-paint etmiştim...
bu hafta itibariyle alt trend çizgisi 84800 leren geçiyor
[quote=seagate;453119]xu30 log usd bazlı eklermisin kırıldı orda
matriksten bakmış oluruz[/quote]
abi geçen hafta altına sarkmış ama altında kapanmamış..
MTX in zıbornaklığı sanırım..misal Xu30/xu30 grafı seçiyorum... sabit 1 değerli graf çıkarması lazım..ama bak ne çıkarmış:p
bakarım sonra..şinci seanstayık
60 hk...ivit CCIlar kuru kuru yukarı dönmüş..kuru diyorum çünkü para girişiyle desteklenmiyor..yani Ayu olarak be diyorumki, fiktif atraksiyolarla L-H lerle oynuyır ama işin için fiyatın VOLle ilgisi girince (mfi), bu yükselişler reklam maksatlı duruyor...amma yine de bellolmaz tabe..kırmızı pivot, 89375 saatlik üzerinde saatlik kapanış yaaprsa gorkular kabusa dönebilir...in any case, hemen hülülülüllü kalıcı bir yükseliş zor... para sokmadan bu işler olmaz pala...dün 93000 üstündeyken de aynı şeyi diyordum..şimdi de aynı şeyi..para sokmadan olmaz bu işler... pala, ***k your moral
[quote=Astatin;452851]FDJR/X30yvade fantazi graf...
Fiyat: 481.28
Üst Bol Band: 493.11
Buradaki kol gibi uptrend devam edecekse, fiyat bandı yakalayacaktır..
Aradaki fark 493-481/493= %2.4... meali, bu hafta sonuna kadar DOW dan %2,4 negatif ayrışacağız....:D misal dow %10 çıkar biz %7.6..
dow %5 düşer biz %7.4 düşeris gibi..
düşmanın gözünü gorkutmak maksatlı
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9494&d=1372689136"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9494&stc=1&thumb=1&d=1372689136[/IMG][/URL][/quote]
an itibariyle anılan negatif ayrışma realize olmuş...fiyat üst boll bandı yakalamış..teprik ederim negatif ayrışmayı
fiyat 89900 oldu..elimde sadece şu var ayu kareşler...gurtar bizi femen..üw